Üst Konsol Yumuşak Malzeme

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese merhabalar. Toyota Chr marka aracımın üst konsolu yumuşak malzemeyle kaplı. Yanlış bez seçimi yaptım silerken hafif rengi solmuş gibi çizikler meydana geldi. Bunun düzeltmesini nasıl yapabilirim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Work stuffun beziyle sildim herhangi bişey olmadı. Sonra gözüme bişey takıldı elimde de o anda normal fiber bez vardı onunla silerken birden bire çizmeye başladı. Bişeymi takıldı diye bezi inceledim bezdede herhangi bişey yoktu ama sonuç bu oldu

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Çizikler yüzeysel olduğu için belki bir şekilde halledebilirim dedim ama nettede bişeyler bulamadım. Yüzeysel çizikler belki bi çaresini bilen vardır diye foruma sormak istedim.

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bilindik detailinçilerle görüştüm fotoğrafları felanda yolladım ama çözüm bulamadık belki bi çözüm bulurum diye forumlarada yazdım. Profesyonel olarak nereye baktırabilirim bilmiyorum şuanda

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba lar büyük derin bir çizik olarak gorukmuyor bez in kenar kılcal ciziğine benziyor silmeye bağlı olarak Plastik aksam yenileyici jel uygulayabilirsiniz kapatır diye düşünüyorum Ankara da olmuş olsaydiniz hallederdim

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba lar büyük derin bir çizik olarak gorukmuyor bez in kenar kılcal ciziğine benziyor silmeye bağlı olarak Plastik aksam yenileyici jel uygulayabilirsiniz kapatır diye düşünüyorum Ankara da olmuş olsaydiniz hallederdim
Maalesef istanbuldayım ama önerebileceğiniz jeller varsa yazabilirseniz bende denemek için alıyım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Maalesef istanbuldayım ama önerebileceğiniz jeller varsa yazabilirseniz bende denemek için alıyım

Hocam denemek lazım belki kapatmaya da bilir paranızin boşuna gitmesini istemem sadece en son alternatif olarak değerlendirin belki kapatır daha sonra tekrar yüzeye çıkar denemeden bilemeyiz tercih sizindir

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Hocam denemek lazım belki kapatmaya da bilir paranızin boşuna gitmesini istemem sadece en son alternatif olarak değerlendirin belki kapatır daha sonra tekrar yüzeye çıkar denemeden bilemeyiz tercih sizindir
Teşekkürler. Deri kliğine sordum şimdi eğerki ordan çözüm bulamazsam denemek için mecburen alırım. Teşekkürler hocam.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Çizikler Çok derin gözükmüyor çiziğin etrafıyla birlikte tüm yüzeye deri temizleyici bir ürün kullanın flowey 6.3 deri temizleyici olabilir üzerine yenileyici bir ürünle daha az görünür hale gelir diye düşünüyorum.

DENİZLİ

dergahkarani

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Flowey ürününü bir deneyim. Belki çözüm olur. Work stuffun beziyle temizledim bir problem olmadı. Daha sonra gözüme birşey takıldı elimde de normal fiber bez vardı onunla sileyim derken sonuç bu oldu. Bezin yumuşak kısmıyla sildim bide bişey olmasın diye ama sonuç bu. Bezi de kontrol ettim bişey takılmıştır diye ondada birşey yoktu