@mustafacagri bey güzel yorumunuz ve tavsiyeler için teşekkür ederim. Elimdeki sprey şişeler foruma dahil olmadan elimde olan şişeler, başlıklar evlerde temizlikte kullanılıp biten şişe başlığı ( kc gs yi köpüklü atıyorlar
) , daha önceden indirimden verve sprey şişeler aldım, Sefa beyden aldım güzel şişeler, kullanmaya kıyamadım elimdekileri eskitmeden
. Tavsiye ettiğiniz şişelere bakacağım. Garajın önünü kapatmayı düşünüyorum, kumandalı elektronik bir perde türü bişey düşünüyorum, elektrikçi arkadaş ile bakıyoruz birşeyler
. Yavaş yavaş bişeyler yapacağız
.
İç kısımdaki ve dış kısımdaki paino black yerler ppf kaplı, hatta bu yaz dış kısmındaki ppf kaplamaları yenilemiştik, forum da paylaştım. Önümüzdeki yaz da iç kısımdaki ppf leri yenilemeyi düşünüyorum.
Ben araba temizliği için bu kadar masrafa ne gerek var derdim, git benzin istasyonuna bir köpük, bir su bu iş tamam derdim. Daha artık bişey demiyorum
, kim nasıl ne yaparsa yapsın, vardır bir bildiği deyip geçiyorum 
İç kısımdaki ve dış kısımdaki paino black yerler ppf kaplı, hatta bu yaz dış kısmındaki ppf kaplamaları yenilemiştik, forum da paylaştım. Önümüzdeki yaz da iç kısımdaki ppf leri yenilemeyi düşünüyorum.
Ben araba temizliği için bu kadar masrafa ne gerek var derdim, git benzin istasyonuna bir köpük, bir su bu iş tamam derdim. Daha artık bişey demiyorum