Valet pro ANSF ile Autobrite Foam Lance denemesi (Karcher K3 ile kullanıldı)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Benim bildiğim. Valetpro. Nautral foam. Çok etkili değil.

Antfs. Orta

Combo 2 foam. Çok etkili hafta wax i bile çözüyor .

Superfoam ile magifoam arasında ne fark var ? Hangisi daha etkili ?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Valetpro foamula daha mı iyi ?

Ben soruyu yanlış anlamış olabilirim, ben valet pro örneklerini ad ile kıyaslama anlamında vermedim.

Magifoam ya da superfoam gibi koruma dostu kir sökücü karşılıkları anlamında verdim yanlış anlaşılmasın. Yoksa combo2 ve nsf de var tabi.
Ve Onur Abinin dediği gibi vp ile ad bu konuda kıyaslanamaz. Muadili anlamında söyledim, bunu netleştireyim.

Ardından ansf ile foamula arasında birini alacaksanız foamula ansfye göre bir adım ileride.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende valet Pro antfs.
Valetpro Nautral foam
Valetpro combo 2.
Var. Herbiri 500 ml
Hepsinden bir kere kullandım. Memnunum ama başka marka Lara da bakıyorum .

Magifoam. Bu ürünlere göre nasıl olur diye merak ettim . Köpüğü daha iyidir diye anladım . Zarar vermesi. Combo2 den azdır . Antfs ten Aşağı kalmaz . Seramiğe zarar vermez vs diyebilir miyiz ?
Ben soruyu yanlış anlamış olabilirim, ben valet pro örneklerini ad ile kıyaslama anlamında vermedim.

Magifoam ya da superfoam gibi koruma dostu kir sökücü karşılıkları anlamında verdim yanlış anlaşılmasın. Yoksa combo2 ve nsf de var tabi.
Ve Onur Abinin dediği gibi vp ile ad bu konuda kıyaslanamaz. Muadili anlamında söyledim, bunu netleştireyim.

Ardından ansf ile foamula arasında birini alacaksanız foamula ansfye göre bir adım ileride.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye

Antfs. Orta

Superfoam ph nötr geçiyor,magifoam için korumaya zarar vermediğini belirtmişti forumdaki arkadaşlar ama superfoam ph nötr direk superfoam için @MoonDance irtibata geçebilirsiniz

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Magifoamı 150mlürün/850ml su yaptım çok keyifliydi heryer köpük oldu suni kar gibi geçmiyorda
Tüketimi biraz fazla olmuş gibi :) Biraz cimri adam 3 araba yıkar o oranla. Ama zevk renk tartışılmaz, tadını çıkarmaya bakmak lazım :)

Bende valet Pro antfs.
Valetpro Nautral foam
Valetpro combo 2.
Var. Herbiri 500 ml
Hepsinden bir kere kullandım. Memnunum ama başka marka Lara da bakıyorum .

Magifoam. Bu ürünlere göre nasıl olur diye merak ettim . Köpüğü daha iyidir diye anladım . Zarar vermesi. Combo2 den azdır . Antfs ten Aşağı kalmaz . Seramiğe zarar vermez vs diyebilir miyiz ?
Valet Pro markasında ANSF seramik vs korumalara en dost davranan ürünü olup combo içinden geçebilecek seviyede bir ürün diye biliyorum. ANSF kutusunda adamlar özellikle gurur duydukları ürün diye belirtiyordu sanırım.

AD ürünlerine gelecek olursak onlar ayrı bir dünya gibi. Kendi içinde koruma dostu olan da olmayan da ayrı fakat birisi orta düzey bir marka diğeri üst düzey. Magifoam özellikle araç üzerinde daha uzun süre kalabiliyor ve korumaya zarar vermeksizin temizliği ile bir tık daha ön plana çıkıyor. Tek dert TR den temini zor ve genel anlamda pahalı olması.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Antfs. Orta

Valet pro naturel foam köpük çok ama kir sökücülük biraz yaz ürünü gibi.

DENİZLİ

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Tüketimi biraz fazla olmuş gibi :) Biraz cimri adam 3 araba yıkar o oranla. Ama zevk renk tartışılmaz, tadını çıkarmaya bakmak lazım :)

Valet Pro markasında ANSF seramik vs korumalara en dost davranan ürünü olup combo içinden geçebilecek seviyede bir ürün diye biliyorum. ANSF kutusunda adamlar özellikle gurur duydukları ürün diye belirtiyordu sanırım.

AD ürünlerine gelecek olursak onlar ayrı bir dünya gibi. Kendi içinde koruma dostu olan da olmayan da ayrı fakat birisi orta düzey bir marka diğeri üst düzey. Magifoam özellikle araç üzerinde daha uzun süre kalabiliyor ve korumaya zarar vermeksizin temizliği ile bir tık daha ön plana çıkıyor. Tek dert TR den temini zor ve genel anlamda pahalı olması.
Vp snow foam combo 2 ile aracı 2-3 kez yıkasam seramiğe elveda eder miyim acaba?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Benimde merak ettiğim bi konu. Wax I kaldırıyor diye kendi sayfasında yazıyor
Uğur'cuğum ben senin kafandaki bütün sorulara cevap vereyim. Magşfoam dünyanın en iyi ön yıkama şampuanıdır, bilt hammer ile. Müthiş dercede köpürür ve köpüğüde oldukça kalıcıdır araç üstünden hemen akmaz, bu özelliği ile diğre işleri yapmana müsade eder, leke yapmaz. Ph nötr değildir ama korumana zarar vermez, ayrıca okdasyona ve paslanmaya da sebep olmaz, bu kanuda da en güvenli şampuanların en başında gelir. Buna rağmen kir sökücülüğü de çok çok üst düzeydir. Yani kısaca ön yıkama şampuanlarının nirvanasıdır. Daha üstü neredeyse yoktur,
Umarım kafandaki bütün sorulara cevap olmuştur.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Vp snow foam combo 2 ile aracı 2-3 kez yıkasam seramiğe elveda eder miyim acaba?
Bence 2-3 kere kullanılırsa seramiğin ömrünü kısaltır diye düşünüyorum.Çünkü seramik yapan firmalar yapmadan önce yüzeği temizlemek için son kez combo ile yıkıyorlar

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Uğur'cuğum ben senin kafandaki bütün sorulara cevap vereyim. Magşfoam dünyanın en iyi ön yıkama şampuanıdır, bilt hammer ile. Müthiş dercede köpürür ve köpüğüde oldukça kalıcıdır araç üstünden hemen akmaz, bu özelliği ile diğre işleri yapmana müsade eder, leke yapmaz. Ph nötr değildir ama korumana zarar vermez, ayrıca okdasyona ve paslanmaya da sebep olmaz, bu kanuda da en güvenli şampuanların en başında gelir. Buna rağmen kir sökücülüğü de çok çok üst düzeydir. Yani kısaca ön yıkama şampuanlarının nirvanasıdır. Daha üstü neredeyse yoktur,
Umarım kafandaki bütün sorulara cevap olmuştur.

Çok teşekkür ederim. Hepsini anladım.

Ama bi sorun var. Magicfoam yok. Superfoam var. O nasıl ? Ondan alacağım herhalde ((

Superfoam ne farkı var ?
Moondance arkadaşa son birkez soracağım ama güncel listesinde çizmiş üstünü

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok teşekkür ederim. Hepsini anladım.

Ama bi sorun var. Magicfoam yok. Superfoam var. O nasıl ? Ondan alacağım herhalde ((

Superfoam ne farkı var ?
Moondance arkadaşa son birkez soracağım ama güncel listesinde çizmiş üstünü
Magifoam kadar olmasada o da iyidir, bunu kötü anlamında söylemiyorum, magifoam çok çok iyi olduğu için diyorum. Yani magi yokda süper alınır tabii kide