Valet Pro Bilberry İncelemesi (RTU versiyon incelemesi eklendi)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pek iyi nam salmamış bir ürün. Temassız yıkama ile başarılı sonuç elde edilemediği bir kez daha görülmüş oldu.
Paylaşım için teşekkürler.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
stokçuluk kazanacak diyebilir miyiz abi :)
Bazen elimi attığım ürünlerden bir tane daha getirmiyorlar. Mesela 2 sene önce Simoni Racing markasından ürünler almıştım. Adamlar bir daha o ürünlerden getirmediler. Keşke lastik parlatıcısından 5-6 tane alsaydım. Bir tane sprey tipi lastik parlatıcı almıştım. 2020 yazının ortasıdna kullandım. Yağmurda sürüşlere ve uzun yol yapmama rağmen tam 2000 km ve 1 ay etkisi devam etmişti. Hergün otomobili kullanmıştım, sürekli de video çektim. Ama ürün satılmıyor diye yayınlayıp yayınlamamakta çok kararsızım. Keşke yeniden üründen getirseler, vallahi, koşa koşa gider bir kutu alırım. 1 ay etki nedir ya, bir de dış plastiklere ve davlumbazlara da kullanmıştım onlarda da etkisi güzel devam etmişti.
Valet Pro'yu da bir ara çok şişirdiler, dolayısıyla ben de şiştim ve ulan herhalde birşeyleri kaçırıyorum bari fazla alayım dedim ve aldığıma pişman oldum.
Özetle, stokçuluk değilde, bu topraklarda bir aldığını bir daha alamamak gibi bir risk var bazen onu değerlendirmeye çalışıyorum. Şu ara, içimi gıcıklayan indirimler olmasına rağmen ürün almamak için kendimle mücadele halindeyim. Her an gidip abuk sabuk ödeme yapabilirim diye korkuyorum.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Pek iyi nam salmamış bir ürün. Temassız yıkama ile başarılı sonuç elde edilemediği bir kez daha görülmüş oldu.
Paylaşım için teşekkürler.
Auto Finesse ve Valet Pro markaları nedense bana fazla şişiriliyor gibime geliyor. Videonun faydası olduysa ne mutlu bana :)

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Auto Finesse ve Valet Pro markaları nedense bana fazla şişiriliyor gibime geliyor. Videonun faydası olduysa ne mutlu bana :)
Auto finesse pazarlama stratejisi sanırım iyi tutmuş hemen hemen bu işe yeni başlayan herkesin ilgisini çekebilecek bir marka zamanla kullandıkça ürünleri ayırt edebiliyoruz Spritz en sevdiğim ürünlerinden bi tanesi :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Autofinesse çok güzel video yapıyor sinematik Detailing videoları yapıyor. Benim çok hoşuma gidiyor. YouTube sa ve Forumda çok önerildiği için Spritz aldım. Onun dışında Ürünlerini bilmem. Bana koydukları isimler ve tasarımından dolayı karışık geliyor . Sanki sokak grafiti Bakıyorum öyle dizayn )) .

Çeşke istediğimiz ürüne istediğimiz zaman makul bi fiyat ile ulaşabilsek . Bi aldığın ürünü bi daha bulmama riski yüksek ve fiyatın artma riski çok .

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Video faydalı oltu tabi, teşekkürler. x1,5 hızda izliyorum sadece onu belirteyim :) Ama video çekmek zor iş, iyi biliyorum. Bir iki kez denedim ve bıraktım :)
Ürünler konusunda kısmen hem fikirim. Bu iki markanın sadece bazı ürünleri parasının hakkını veriyor, rakiplerine karşı üstün. Ama ürün yelpazesinde yer alan çoğu ürün orta seviye ürün diyebiliriz. Yine VP fiyat olarak kendisini belli ediyor, kalitesi ile uyumlu. Ancak AF kalitesinin üzerinde bir fiyata satılıyor bence.

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Bence kullanılcak ürün değil içeriği hiçte iç açıcıda değil ph da o şekilde kalkıp o paralar verilmez inceleme için teşekkür ederim bence çoğu ürünü biz abarttık böyle bir dünya ürün sayılabilir detay dünyasında gerçi adams şampuanlarının üretimini gördüğümde markaya para verdiğimizi anlamıştım

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bence kullanılcak ürün değil içeriği hiçte iç açıcıda değil ph da o şekilde kalkıp o paralar verilmez inceleme için teşekkür ederim bence çoğu ürünü biz abarttık böyle bir dünya ürün sayılabilir detay dünyasında gerçi adams şampuanlarının üretimini gördüğümde markaya para verdiğimizi anlamıştım
Malesef abartılacak bir marka değil. Arada güzel ürünleri de var ama abartmaya da gerek yok. Dediğin ve dediğim gibi, elimdekiler bitsin (ki az kaldı) bir daha bende almayacağım.
Desteğin ve yorumun için teşekkür ederim :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eskiden forumlarda bi olay vardı birisi memnunum dediği zaman hurra herkes o üründen alırdı çok şükür o algı azaldı
Onlardan artık bolca youtube ve benzeri platformlarda var. 18'lik çocuk çıkıyor, arabama (at arabası da araba, el arabası da araba, araba değil o çocuğum otomobil, neyse) en pahalı cilayı uyguladım diyor. Biri çıkıyor en iyi cilayı uyguladım diyor. Sanırsın çocuk zymöl'ün otomobil parasına sattığı cilayı alıp sürdü. Pahalı, hangi pahalı. En iyi, hangi en iyi, kime göre, neye göre en iyi.
Birşey arıyorsun lanet olası algoritma yüzünden pat diye de önüne düşüyorlar. Sırf bir tanesini meraktan izledim, ne anlattı, ne yaptı, ne pahalı, ne iyi diye... neyse. Gyeon wet coat'u en iyi, en pahalı ve en parlak olduğunu sanmaya devam, ne diyeyim.
Şu instagramdan (çok şükür bende yok, bakmıyorum da), youtube'dan...vs'den kullanmadığı halde her haltın reklamını en iyisiymiş gibi yapanlara bir güzel ceza kilitlense, bir de elde ettikleri gelirlerden de vergi ödeseler bak bakalım bir daha öyle toplara kafa atıyorlar mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eskiden forumlarda bi olay vardı birisi memnunum dediği zaman hurra herkes o üründen alırdı çok şükür o algı azaldı
Onlardan artık bolca youtube ve benzeri platformlarda var. 18'lik çocuk çıkıyor, arabama (at arabası da araba, el arabası da araba, araba değil o çocuğum otomobil, neyse) en pahalı cilayı uyguladım diyor. Biri çıkıyor en iyi cilayı uyguladım diyor. Sanırsın çocuk zymöl'ün otomobil parasına sattığı cilayı alıp sürdü. Pahalı, hangi pahalı. En iyi, hangi en iyi, kime göre, neye göre en iyi.
Birşey arıyorsun lanet olası algoritma yüzünden pat diye de önüne düşüyorlar. Sırf bir tanesini meraktan izledim, ne anlattı, ne yaptı, ne pahalı, ne iyi diye... neyse. Gyeon wet coat'u en iyi, en pahalı ve en parlak olduğunu sanmaya devam, ne diyeyim.
Şu instagramdan (çok şükür bende yok, bakmıyorum da), youtube'dan...vs'den kullanmadığı halde her haltın reklamını en iyisiymiş gibi yapanlara bir güzel ceza kilitlense, bir de elde ettikleri gelirlerden de vergi ödeseler bak bakalım bir daha öyle toplara kafa atıyorlar mı?
Bir ara Meguiars in birkac ürününü tanitan genc bir cocuk vardi simdi ne yapiyor bilmiyorum O kadar öve öve anlatiyor ki Ultimate Wax icin 3 ay koruma suresi verdi nerdeyse ben inaniyordum :komik: Malesef Firmalar in Dagittigi Promosyonlarla tanitim yapan arkadaslarin cogu gercegi yansitamamaktadir.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bir ara Meguiars in birkac ürününü tanitan genc bir cocuk vardi simdi ne yapiyor bilmiyorum O kadar öve öve anlatiyor ki Ultimate Wax icin 3 ay koruma suresi verdi nerdeyse ben inaniyordum :komik: Malesef Firmalar in Dagittigi Promosyonlarla tanitim yapan arkadaslarin cogu gercegi yansitamamaktadir.
Bahsi geçen kim bilmiyorum ama ona fusso'yu verseler kurşun geçirmez ilan edecek demek ki :D:D

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Newmixi de ilah yapanlar var YouTubeda birisi de gyeon bathe+ almış seramik kaplamaya başka bir şeye gerek yok diyor video atıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ben sadece marka hayranlığına karşıyım eskilerden hatırlarlar endurance çılgınlığı vardı arkadaşın biri de sarp sürmüş linç yemişti sonra aylar geçti sarp çılgınlığı başlamıştı gibi gibi şeylere karşıyım

Ya tlc ya d max de adams üretimini görmüştüm inanınki eski çimento kazanlarında yapıyolardı yerli seçin vs demiyorum ama olay bu çoğu markanın reklam ücretini ödüyoruz kimyasal madde yani bunlar 200 tl gibi rakama 500ml şampuanlar kullanıyoruz

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Newmixi de ilah yapanlar var YouTubeda birisi de gyeon bathe+ almış seramik kaplamaya başka bir şeye gerek yok diyor video atıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gyeon bathe+ 'ın tam anlamı ile yüzeyi hidrofobik yapabilmesi için japon şampuanları gibi süngere, yıkama eldivenine ürünü boca etmek lazım.
Newmix'i hiç kullanmadım. Ne bileyim şişeleri yüzünden de olabilir cezbedici gelmiyor. :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben sadece marka hayranlığına karşıyım eskilerden hatırlarlar endurance çılgınlığı vardı arkadaşın biri de sarp sürmüş linç yemişti sonra aylar geçti sarp çılgınlığı başlamıştı gibi gibi şeylere karşıyım

Ya tlc ya d max de adams üretimini görmüştüm inanınki eski çimento kazanlarında yapıyolardı yerli seçin vs demiyorum ama olay bu çoğu markanın reklam ücretini ödüyoruz kimyasal madde yani bunlar 200 tl gibi rakama 500ml şampuanlar kullanıyoruz
Ya bu Adams bana her seferinde hava gazı gibi geldi ve hiç almadım.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Gyeon bathe+ 'ın tam anlamı ile yüzeyi hidrofobik yapabilmesi için japon şampuanları gibi süngere, yıkama eldivenine ürünü boca etmek lazım.
Newmix'i hiç kullanmadım. Ne bileyim şişeleri yüzünden de olabilir cezbedici gelmiyor. :(
Hocam newmixin şişelerini tavsiye edebilirim .Sağlam ve kalitelidir. İçine 1:1 ipa koydum 5 ay bekledi bana mısın demedi , 3D nin apc sini 1:5 olarak bikaç ay beklettim sıkıntısız fısfıslamaya devam ediyor. Apc bitsin onun yerine de asperox koyup denemeyi planlıyorum. Bu arada jant temizleyicisini , 2/3 yıkamada bol bol kullanıp bitirdim (temizliği de fiyatına göre iyi) Şişeyi kullanmaya devam

Cam losyonunu aldım evde kullanırken şişesini yine arabada kullanıyorum. Aklımda yine jant temizleyici alıp hızlıca bitirip şişesini kullanmak var

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Video icin teşekkürler abi. Yine şaşırtmıyor diyebilir miyiz :)
Lastiklere de sıktım, yumuşak da olsa fırça da kullandım. Kuruduğunda sanki hiç temizlenmemiş gibiydiler. Neyse, bitirdim de kurtuldum. Bir daha alacağımı sanmıyorum. Anca, başka bir test aklıma gelirse onun için alırım yoksa bile bile lades olur zaten.