Valet Pro Bilberry İncelemesi (RTU versiyon incelemesi eklendi)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
250 ml kaldi. Cam şişede saklıyorum .

50 ml billbery. 50 ml dragon breathe. 150 ml su eklesem nasıl olur acaba ?

ben fırçasız temizliğe zaten ihtimal vermiyorum ,
Zarar vermeden Fırça ile hafif yardım ile kurumadan temizlik yapsa yeter . Ama bu kuruyor özellikle Rüzgar varsa . Kuruyunca fırça müdahalesi şart oluyor . Bari o olmasaydı .

Tonyin Tire gel gibi Birşey bu Atsan atılmaz satsan satılmaz :saskin:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
250 ml kaldi. Cam şişede saklıyorum .

50 ml billbery. 50 ml dragon breathe. 150 ml su eklesem nasıl olur acaba ?

ben fırçasız temizliğe zaten ihtimal vermiyorum ,
Zarar vermeden Fırça ile hafif yardım ile kurumadan temizlik yapsa yeter . Ama bu kuruyor özellikle Rüzgar varsa . Kuruyunca fırça müdahalesi şart oluyor . Bari o olmasaydı .

Tonyin Tire gel gibi Birşey bu Atsan atılmaz satsan satılmaz :saskin:
Dragon tecrübem yok. :(
Bilberry saf halde bile fırça isteyen bir ürün. O kadar pH değeri yüksek içeriğinde sodyum hidroksit var ona rağmen durum ortada :(
Benim gözümde hiç saklanacak, çeyizde duracak bir ürün değil. Ben olsam hızlı bir şekilde kurtulmaya bakardım. Ben şükür dün, kurtuldum ve Bilberry defterini kapadım.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Detay dünyasının en çöp ürünlerinden olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Valet pro bunu jant temizleyici değil de wax sökücü olarak değiştirmeli :)
Aman aman kalsın, paşa paşa crystal concept deep clean kullanırım veya bu iş için soft99'un şampuanı var, içeriğinde compoundcuklar varmış, onu kullanırım. :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hakan hocam :)
Test için teşekkürler
En son 1,5litreyi motora boca ettim ve kalanını attım
Birdaha karşılaşmamak üzere inş:terlisırıtan::terlisırıtan:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bunların ANSF arkasında bizim en iyi ürünümüz diye yazıyordu sanırım. adam imza filan atmıştı. aynı arkadaş da bu billbery arkasına bunu kafamız güzelken ürettik, bizde beğenmiyoruz. Almayı aldırtmayın yazmalıymış :D

Eline emeğine sağlık abi :) Ben zamanında videsunu çekerken küfretmekten çekemediydim :D şişesi de sıkıntılıydı...

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık hakan hocam :)
Test için teşekkürler
En son 1,5litreyi motora boca ettim ve kalanını attım
Birdaha karşılaşmamak üzere inş:terlisırıtan::terlisırıtan:
Sağolasın :) Bende bir daha karşılaşmamak üzere vedalaştım. Sırada başka markalar var. Jantları iyice kirleteyim de yeni videolar gelsin :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bunların ANSF arkasında bizim en iyi ürünümüz diye yazıyordu sanırım. adam imza filan atmıştı. aynı arkadaş da bu billbery arkasına bunu kafamız güzelken ürettik, bizde beğenmiyoruz. Almayı aldırtmayın yazmalıymış :D

Eline emeğine sağlık abi :) Ben zamanında videsunu çekerken küfretmekten çekemediydim :D şişesi de sıkıntılıydı...
Valla ben şampuanlarını kullanmadım. İçeriklerine baktım bana yetti. Özellikle o snow foam serisinin içeriği beni cezbetmedi. :( Şişe başlıklarında da sıkıntı var doğrudur. Bir tane dibinde kalan vardı, fısfıs sizlere ömür olmuş.
Kendi kendilerine biz en iyisiyiz diyorlarsa koşarak uzaklaşmak lazım :(

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Eline sağlık Hakan @SubaruOutback , ben zaten temassız jant temizliğine inanmayan biri olarak Bilberry den de daha fazlasını beklemiyordum,
Yine de aklımın almadığı bu firmaların kullanım klavuzlarına yada şişelerin arkasına temassız temizlik için değildir yada fırça yardımı ile temizleyiniz diye belirtmekten kaçınıp bu ürünleri sanki mucizeymiş gibi pazarlamaya kalkmaları.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık Hakan @SubaruOutback , ben zaten temassız jant temizliğine inanmayan biri olarak Bilberry den de daha fazlasını beklemiyordum,
Yine de aklımın almadığı bu firmaların kullanım klavuzlarına yada şişelerin arkasına temassız temizlik için değildir yada fırça yardımı ile temizleyiniz diye belirtmekten kaçınıp bu ürünleri sanki mucizeymiş gibi pazarlamaya kalkmaları.
Özellikle Auto Finesse ve Valetpro bol keseden yazmayı seviyorlar. Seviyorlar sağolsunlar böyle pazarlama yapmayı. Bu kadar bol bol abartarak yazınca da bende de ters tepiyor, itici geliyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Özellikle Auto Finesse ve Valetpro bol keseden yazmayı seviyorlar. Seviyorlar sağolsunlar böyle pazarlama yapmayı. Bu kadar bol bol abartarak yazınca da bende de ters tepiyor, itici geliyor.
Bu markalara gtechniq markasınıda ekleyebiliriz. 7-10 yıl korumalar havada uçuşuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu markalara gtechniq markasınıda ekleyebiliriz. 7-10 yıl korumalar havada uçuşuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gtechniq neden bu kadar iddaalidir anlam verilemiyor :) hani normal ürünleride öyle waoow diyecek bir durumdada degil ilginc bir pazarlama stratejileri var

Hkn Özdmr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün yeni çıkmış 10 yıl diyor mesela hep eskitme testi yapılıyor gerçekler farklı tabi kimseye garanti verilmemeli bence
katılıyorum size hocam seramik in ömrü tamamen kişiye baglı olsada maksımum 1 yıl daha sonrasında kılcal çizikler oluştuktan sonra bır anlamı kalmıyor etkisini kaybetmesede