Valet Pro Citrus Pre Wash İncelemem

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

Forumdaki bir çok kişinin deneyimlediği bildiği bir ürün, belki kullanmayan arkadaşlar vardır diye paylaşıyorum. Sadece ön yıkama kısmında deneyimledim ürünü :)

Son düzenleme:

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Bu arkadaş benim ilk aldığım detay ürünü. O nedenle yeri bende ayrı. Piyasada daha uygun maliyetli aynı işi yapacak daha da iyi temizleyen bir ürün mutlaka vardır fakat dediğim gibi bende yeri ayrı. Yazın bu sıvı ürünler araç üzerinde çabuk kuruyor bu nedenle ön yıkama işini ön yıkama köpüğü ile yapıyorum. Kışları ise Citrus Pre Wash kullanıyorum. Benim gözlemlediğim kullanacağınız kadarını sulandırın. Sulandırılmış ve bekleyen Citrus Pre Wash biraz etkisini yitiriyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık videoyu izledim beğendim..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim Hakan abi. Sendede fren sesli patinajlı girişler bekliyoruz :D
Eline sağlık test için teşekkürler :)
Teşekkür ederim.
Bu arkadaş benim ilk aldığım detay ürünü. O nedenle yeri bende ayrı. Piyasada daha uygun maliyetli aynı işi yapacak daha da iyi temizleyen bir ürün mutlaka vardır fakat dediğim gibi bende yeri ayrı. Yazın bu sıvı ürünler araç üzerinde çabuk kuruyor bu nedenle ön yıkama işini ön yıkama köpüğü ile yapıyorum. Kışları ise Citrus Pre Wash kullanıyorum. Benim gözlemlediğim kullanacağınız kadarını sulandırın. Sulandırılmış ve bekleyen Citrus Pre Wash biraz etkisini yitiriyor.
Bende bu aylarda deneyimledim, mutlu etti beni açıkçası yazın üzebilir dediğiniz gibi. Ama ben ürünü sevdim..
İnceleme için teşekkürler
Rica ederim.
Emeğine sağlık videoyu izledim beğendim..

Çok teşekkürler destek için :)
Eline Emegine saglik video yu izledim+Like :)
Desteğin için teşekkürler Sefa hocam :)
Elinize saglık tesekkürler
Teşekkür ederim :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için Teşekkürler. İzleme beğeni tamam:). Çok amaçlı olması bagaja set dizmek istemeyenler(hanımı kızanlar:p için) ideal:)

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Bu üründen sonra direk çift kocaya mı geçilmeli yoksa bende kwazar pompa var bunu kullanmalımıyım birde fiyat performans olarak hangi şampuan önerirsiniz fiyatlar çok yükselmiş

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu üründen sonra direk çift kocaya mı geçilmeli yoksa bende kwazar pompa var bunu kullanmalımıyım birde fiyat performans olarak hangi şampuan önerirsiniz fiyatlar çok yükselmiş
Bu ürün arada sırada kullanılabilir, eğer uygulama varsa araçta sürekli kullanımda, uygulamaya zarar verir. Kullanım sonrasıi, çift kovaya geçebilirsiniz.
Yaz kullanımı için Flowey Ev13 iyidir fiyatı uygundu en son, tüm mevsimlerde kullanım için AutoBrite Magifoam iyidir. 500 ml bir kaç hafta önce 50 60 tl gibi bir rakama almıştım. Tabi güncel fiyatlara bakmak lazım, hiç bir şeyin fiyatı sabit durmuyor...

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu ürün arada sırada kullanılabilir, eğer uygulama varsa araçta sürekli kullanımda, uygulamaya zarar verir. Kullanım sonrasıi, çift kovaya geçebilirsiniz.
Yaz kullanımı için Flowey Ev13 iyidir fiyatı uygundu en son, tüm mevsimlerde kullanım için AutoBrite Magifoam iyidir. 500 ml bir kaç hafta önce 50 60 tl gibi bir rakama almıştım. Tabi güncel fiyatlara bakmak lazım, hiç bir şeyin fiyatı sabit durmuyor...
2 ye katlandı :)

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Divortex şampuan nasıldır hocam

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Alta foam almayı düşünüyorum? Bu ürün onunla verimli çalışır mı ? Bu arada alta foam satan varsa alırım. Piyasa uçmuş.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Alta foam almayı düşünüyorum? Bu ürün onunla verimli çalışır mı ? Bu arada alta foam satan varsa alırım. Piyasa uçmuş.
Bu ürün direkt sprey şeklinde atılıyor. Her hangi bir sprey başlıkla olur. Alta ile olurmu olur tabi. Bu ürün sürekli kullanımda araçta wax v.s varsa zarar verebilir...

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
AB magifoamı spreyli kullandınız mı hiç?