Valvoline Yağ?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhabalar, valvoline marka yağ kullanan arkadaşımız var mı acaba, bilgisi deneyimi olan varsa yorum rica ediyorum.

Tutankhamun

Amatör Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Merhabalar, valvoline marka yağ kullanan arkadaşımız var mı acaba, bilgisi deneyimi olan varsa yorum rica ediyorum.
Ben polo 1.6 tdı aracımda valvoline syn power 5w-30 kullandım sürekli çok memnundum zaten bu yağı bilen kesim kullanıyor ama son zamanlarda bulmakta zorlanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Adını bir zamanlar yağ arayışındayken duyup araştırmıştım. İyi bir yağ diye anılıyor.

Şu an A yağı ile B yağı arasında eğerse orijinal ise dünyalar kadar farklar yok. En azından büyük çoğunluğumuzun standart motor konfigürasyonlarındaki araçlara bindiğimizi varsayarak söylüyorum.

Bizim ülkemizde şu an en temel problem üretici markalarının ürettiği orijinal ürünlerden ziyade merdiven altı üretilip marka bandrollü satılan ürünler. Sektör farketmeksizin bu böyle. Hele en popüler ürünlerde. Castol, motul, ngk, continental vs markalarla satılan ürünlerin çoğunu yetkili sitesindeki bayiler haricinde almanızı önermem.
Kaldı ki bunlar insanın sadece cebine dokunur. Geçtiğimiz günlerde sahte alkolden ölen onlarca insan oldu. Hemde orijinal bandrollü diye satılan ürünlerden.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ben polo 1.6 tdı aracımda valvoline syn power 5w-30 kullandım sürekli çok memnundum zaten bu yağı bilen kesim kullanıyor ama son zamanlarda bulmakta zorlanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bulunduğum yerde distribütöru var fakat henüz kendim deneyimlemis değilim, arkadaşların araçlarında kullandık, forumda kullanan var mı diye sormak istedim.:)