Vectracı cocuk :)

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
berat hoşgeldin keyifli forumlar sizin vectra bizim gençlik yıllarımızın hayaliydi

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Vectracı cocuk

Hoşgeldin berat keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
sağolun abiler :) @akhisar abi valla benimde hayalim ama satılıyor işte tabi belli olmaz bu yaz veya öbür yaz geri alabiliriz nasip kısmet ben çok istiyorum geri almayı üstüne c20let falan koymak istiyorum veya a28ner koymak istiyorum kafamda proje çok önce aracı elde edeyim sonrada biraz para askeri falan halledelim sonrasında projeye girişiirim birkaç sene sonra. Trde tanınan bi vectra olur. Zaten vectra camiasında birçok kişi beni bilir. Düşüncemi bilgimi kimi destekliyor kimide cocuk diyor inanmıyor. Nasip bakalım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Hoş geldin @berat_hero kardeşim. Şuan çok doğru yerdesin. Çok tecrübeli abilerimiz var. Takildigin yerde Gereken yardımı yapacaklardır.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
sağolasın abi. Artık her iki forumdada aktif olacağım. Biraz ağırlık vericem okulun bitmesini bekliyorum sonra bu konuda mesleki adım atıcam.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
beratt_hero' Alıntı:
sağolasın abi. Artık her iki forumdada aktif olacağım. Biraz ağırlık vericem okulun bitmesini bekliyorum sonra bu konuda mesleki adım atıcam.
Berat konunu yeni gördüm. Benim de beğendiğim bir araçtır bu kasa Vectra. 

Öğrencilik nerdeydi bu arada ?