Volkswagen Amarok Detailing

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine emeğine sağlık üstadım, ölüyü diriltmişsin adeta. Arabanın ne kadar hor kullanıldığı ortada, eski sahibinde kalsaymış belki de ömrü hayatında bir daha göremezdi bu ilgiyi. İnşallah yeni sahibi biraz daha şefkat gösterir koca oğlana :)
Teşekkür ederim, elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım hızlıca. Bakalım kısmetinde varsa gelir bir daha kapıma.
ellerinize saglık üstad @onurçiko . siz yaş itibariyle bilirsin bunu . gülücük.

Teşekkür ederim üstadım, bilmez miyim, cuk oturmuş şarkı, sanada tekrar teşekkür ederim sayende edinmiştim bu waxı da.
Arşivde var olmaz mı, bakayım neler upload edebileceğime :)
Bekliyoreee:)
Eline sağlık Master,herzamanki gibi çok güzel sonuca ulaştırmışsın tosunu

Polisajda kullandığın ürün merak ettiğim bi üründü,temizlik polisajı için kullanılabilir mi sence?
Arka çamurluk yansımaları kahvenin elli tonu olmuş :)
Teşekkür ederim, polish yada finish pad ile duruma göre temizlik polisajı olur evet.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Abi eline sağlık harika görüntüler. Benimde geçen sene aldığım ice wax bitti mumla arıyorum valla sende de maşallah çok güzel su iticilik göstermiş . Bu arada pw ile çok güzel destek kabul ediyor wax uyumlu çalışıyorlar . Parlaklık çok üst düzeyde olmasada kendini temizlemesinin çok iyi olduğunu tecrübe ettim uyguladığım arkadaşlar araba kirlenmiyor gibi tepkiler veriyordu. Ömür olarakta cok dikkat etmeyen arkadaslar 2 buçuk 3 ayı bulmuştu 1 2 kez destekle. Satışta olan ice likitle aynı mı acaba bilgin var mı abi bu ürün kalmadı artık diye biliyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Abi final fotoları efsane olmuş :) ice da güzel iş yapıyor sanki :dusun:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master araç kabuk değiştirmiş. Büyük araçla uğraşmakta bir hayli zor oluyor.

DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
güzel ürün alın dedigimizde almayanlara gelsin üstad @onurçiko . ellerine saglık.

Stokları Serelim

@emrecanoran22, bey
Liquid vresiyonuda güzel performan ve dayanım gösteriyor. uygun fiyatlara bulunursa alınabilir. biz bunu vakti zamanında 50 tl gibi bir rakama almıştık.
Tabi o rakamlar hayal oldu artık ben bunu geçen yıl 100 e almıştım doganerden , bu yıl likit olanlar 150 bandında ama aklım gidiyor benzer verimi verirse güzel ürünler .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi final fotoları efsane olmuş :) ice da güzel iş yapıyor sanki :dusun:
Teşekkür ederim kardeşim, ıce güzel bir wax, özellikle kışın ve bu aylar için çok ideal bir wax.
Abi ellerine sağlık. Yapılan işçilik ayrı senin kondisyonun ayrı övgüyü hakediyor .
Teşekkür ederim kardeşim,
Ellerine sağlık master araç kabuk değiştirmiş. Büyük araçla uğraşmakta bir hayli zor oluyor.

DENİZLİ
Valla seni taktir ettim, koca arabayla uğraşıyon zor gerçekten ama seninki bu hale gelmiyor, o yüzden senin ki iyi yine.
güzel ürün alın dedigimizde almayanlara gelsin üstad @onurçiko . ellerine saglık.

Stokları Serelim

@emrecanoran22, bey
Liquid vresiyonuda güzel performan ve dayanım gösteriyor. uygun fiyatlara bulunursa alınabilir. biz bunu vakti zamanında 50 tl gibi bir rakama almıştık.
Aynen üstadım, iyi ki almısız dediğim ürünlerden, bunu bir ara bilt hammer double speed ile de karşılaştırmak lazım. Uygulaması biltten kolay ama.