Hocam selamlar Ankara batıkent çakırlar da büyük göbeğe geldikten sonra sağdan ivedik yönüne doğru giderken p.o nin içinde gerçekleştirdim uygulamaları. Ankarada bir çok yer dolaşmış ve su kalitesi bakımından araştırmış biri olarak şuan en iyisi burası diyebilirim. Geçen yıl büyük bir tadilat geçirdi ve ortam şuan çok ferah tek eksi yönü öğlen 4-5 den sonra araba yıkayabiliyorum ancak. Akşam da 10'a kadar tam yıkama yerinin üzerinde sokak lambası büyüklüğünde aydınlatma var akşam saat 9 da araba yıkadığımı bilirim.

bu tarafa gelirsen bir gün beraber yıkarız

Kil uygulamasına gelince hocam mavi kil kullandım aracım 2011 model ekspertiz yapılırken boya mikronlarını çok iyi hatırlıyorum hiç uygulama yüzü görmemiş fabrikasyon 115-130 arası gidip geliyor. Ekonomik olarak değil de önümüz kış olduğu için en doğrusu böyle bi uygulama olacağını düşündüm. İlk işim ilkbahar gibi polish işlemi yaptırmak olacak. Dürüst konuşmak gerekirse çizik olmadı mı oldu bunu biliyorum ancak aracım öncesinden de çizikti. Çok kez yanlış yıkamaya mağruz kalmış. Kostik kurbanı olmuş. Şuan boya yeni yeni kendine geliyor diyebilirim. Bunda en büyük etken de şebeke suyunun kullanılması tabii ki..
Renk açığa çıktı durumu aslında rengin kırılması ile ilgili doğru ışık doğru kırılmaya uğrayınca araba da hoş duruyor haliyle. Ben çıkan kire inanamadım haliyle.
Senin aracın beyaz gördüğüm kadarıyla beyazın parladığına herkesi inandırmak zordur ama ben iyi bilirim beyaz da parlar. Hatta mavi kil sonucu siyah araçtan daha az çiziği belli eder. Çizik oluşturur yine ancak daha az belli eder. Eğer ki imkanınız varsa deneyin derim. Sonucu çok beğeneceksiniz. Eminim.
Özellikle ön cama kil uyguladıktan sonra wax uygulayın şu ankara yağmurlarında sileceğe dahi ihtiyacınız olmayacak