Volvo XC90 Detailing

Birsen1983

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Profesyonel bir islem olmus boyle cok ozenilmis iyi malzemeler kullanilmis bu tur guzel seylerden mutlu oluyorum tesekurler ustad

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ben bu konuyu atlamışım. Aracın cüssesine rağmen motor dışında elinizin değmediği yer kalmamış. Maşallah :nazar: Ellerinize sağlık :alkıssx:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, güzel finaller.
Kil öncesi demirtozu temizliği yapmamızı tavsiye ederim.
105 ve 205 oldukça yüksek silikon ve filler içeriyor. Uygulama sonrası yüzeyi iyi temizleyip kontrol etmenizi tavsiye ederim. Kapanmış çizik ve harelerin geri dönüşü olmasın
Koruma olarak ultimate wax secmissiniz. Dayanım olarak inanılmaz kısa bir ürün. Hem final hem dayanım olarak daha farklı bir wax seçmenizi tavsiye ederim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık, güzel finaller.
Kil öncesi demirtozu temizliği yapmamızı tavsiye ederim.
105 ve 205 oldukça yüksek silikon ve filler içeriyor. Uygulama sonrası yüzeyi iyi temizleyip kontrol etmenizi tavsiye ederim. Kapanmış çizik ve harelerin geri dönüşü olmasın
Koruma olarak ultimate wax secmissiniz. Dayanım olarak inanılmaz kısa bir ürün. Hem final hem dayanım olarak daha farklı bir wax seçmenizi tavsiye ederim.
Dogrudur hocam ben ultimate den önce M 20 uyguladım onu yazmamışım siz söyleyince farkettim zaten yeni katılmıştım ilk defa uygulama paylaşmıştım:)ultimate ekstradan olarak kullandım Teşekkürler yorumunuz için bu araçları sabit olarak biz yıkadıgımız için dikkat ediyoruz tüm faktörlere

Son düzenleme: