Arkadaşlar Selamlar
Bugün kü test konuğum Vonixx Blend All in One yani kisaca Çizik giderici/Hare giderici/Seramik Koruyuculu Wax özellikli bir ürün esasen indirimdeyken almiştim testlerini falan izleyip merak uyandirmisti bende testten sonra mutlu oldugum söylenebilir
Testimize Başlayalim.Test Etmişken Adam s Garage Premium Polish Towel dan da bahsetmek istedim Çünkü favori Silme bezimdir kendisi konu icerisinde bahsedecegim.
Ürün İceriği
500 ML Kendi Orjinal Biberon Şiseli
Fiyati 387₺
Kokusu Polimerimsi bir koku Aromatik degil yani
Bu ürün ü özellikle koyu yani siyah araçlarda test edin diye açiklamasi var ee bizimde tüm araçlar siyah daha da merak uyandirdi
Test e Başliyoruz
Araçta Yogun Hologram ve Hafif kilcal çizikler mevcut.
Buda Yapilacak Alanin 50/50 Videosu uygulama yapmadan önce görelim istedim.
Test Aşamasi
Aracimiz yikandi ve temizlendi.
Ekipman Olarak
Shine Mate Orbital Polisaj Makinasi
Meguiars Xtra Cut Disc 5 Ped
Arkadaşlar ürün ün dagilimi güzel kurumuyor Meguiars Xtra Disc cok iyi uyum sagladi agresif bir ped Asil Bomba Adam s Garage nin Premium Polish Silme Bezi Efsane Eskiden beridir sevdigim bez İnce ve sık yapisi sayesinde Pasta/Glaze/Sealant/Wax Silmek çok çok iyi normal bezden farki ince ve silerken elde toplanmiyor tek seferde silebiliyorsunuz valla sahane yani Silme Bezi arayanlar @Adam’s Garage ye ulaşabilirler ben gönül.rahatligiyla tavsiye ediyorum.
Uygulama Sonrasi Sonuç
Ürün basari orani cok iyi tek basina yaptigi islemi ben begendim.
Buda Uygulama yapilan yerin videosu 50/50
Diger Tarafida yaptik ve test e devam ediyoruz.
Buda Komple Yaptigim Final Videosu
Final Resimleri
Test Aşamasi
Basincli/Basincsiz ve Su İtiş Testi
Testimiz Sona Erdi Arkadaşlar.
Ürün Hakkindaki kendi yorumum ürün ü begendim gayet güzel işini yapiyor olmasi cok iyi hologramlari ve çizikleri cok iyi kapatiyor Parlakligini sevdim ancak 367₺ bir ürün degil bunu açikca soyleyebilirim ben %50 indirim varken 250₺ almistim eh iste ona göre iyi 250₺ aldigima mutluyum
Pratik bir ürün bu ürün ü Elle uygulayacaksaniz pek bir sonuc alamazsiniz daha dogrusu boşa yorulmuş olursunuz istediginiz sonucu alamamak insani mutsuz eder.Diger bir ürün Adam Garage nin Silme Bezi Bugün şöyle baktim fiyat ve kalite olarak suan piyasa da benim gözümde cok iyi durumda bir cok markanin bezleri almis basini gitmis fiyatlari en dusuk silme bezi ortalama 70/100₺ arasinda çok pahali bir maliyet Detailing Hobisi Pahaliydi Şimdi Ultra daha da pahalandi Adam s Garage nin bezi ben 40₺ aldim gayet iyi almak isteyenler Adem Hocam la irtibata geçebilirler.Sizleri Kalitenin ve Fiyat Performansin oldugu ürünlere yönlendirmeye elimden geldigince çalisiyorum.
Bu ürün ün ilerleyen günlerde Turtle Wax Ceramic Polish Wax Ayni Kategoride olan ürünüyle Karşilastirmasi gelecektir ve Açik Renkli bir araçta farki ve kaliteyi karsilastiralim bakalim ne cikacak Bu Sefer bir sonra ki Testimi açiklamiş oldum
Bugün kü test konuğum Vonixx Blend All in One yani kisaca Çizik giderici/Hare giderici/Seramik Koruyuculu Wax özellikli bir ürün esasen indirimdeyken almiştim testlerini falan izleyip merak uyandirmisti bende testten sonra mutlu oldugum söylenebilir
Ürün İceriği
500 ML Kendi Orjinal Biberon Şiseli
Fiyati 387₺
Kokusu Polimerimsi bir koku Aromatik degil yani
Bu ürün ü özellikle koyu yani siyah araçlarda test edin diye açiklamasi var ee bizimde tüm araçlar siyah daha da merak uyandirdi
Test e Başliyoruz
Araçta Yogun Hologram ve Hafif kilcal çizikler mevcut.
Buda Yapilacak Alanin 50/50 Videosu uygulama yapmadan önce görelim istedim.
Test Aşamasi
Aracimiz yikandi ve temizlendi.
Ekipman Olarak
Shine Mate Orbital Polisaj Makinasi
Meguiars Xtra Cut Disc 5 Ped
Arkadaşlar ürün ün dagilimi güzel kurumuyor Meguiars Xtra Disc cok iyi uyum sagladi agresif bir ped Asil Bomba Adam s Garage nin Premium Polish Silme Bezi Efsane Eskiden beridir sevdigim bez İnce ve sık yapisi sayesinde Pasta/Glaze/Sealant/Wax Silmek çok çok iyi normal bezden farki ince ve silerken elde toplanmiyor tek seferde silebiliyorsunuz valla sahane yani Silme Bezi arayanlar @Adam’s Garage ye ulaşabilirler ben gönül.rahatligiyla tavsiye ediyorum.
Uygulama Sonrasi Sonuç
Ürün basari orani cok iyi tek basina yaptigi islemi ben begendim.
Buda Uygulama yapilan yerin videosu 50/50
Diger Tarafida yaptik ve test e devam ediyoruz.
Buda Komple Yaptigim Final Videosu
Final Resimleri
Test Aşamasi
Basincli/Basincsiz ve Su İtiş Testi
Testimiz Sona Erdi Arkadaşlar.
Ürün Hakkindaki kendi yorumum ürün ü begendim gayet güzel işini yapiyor olmasi cok iyi hologramlari ve çizikleri cok iyi kapatiyor Parlakligini sevdim ancak 367₺ bir ürün degil bunu açikca soyleyebilirim ben %50 indirim varken 250₺ almistim eh iste ona göre iyi 250₺ aldigima mutluyum
Bu ürün ün ilerleyen günlerde Turtle Wax Ceramic Polish Wax Ayni Kategoride olan ürünüyle Karşilastirmasi gelecektir ve Açik Renkli bir araçta farki ve kaliteyi karsilastiralim bakalim ne cikacak Bu Sefer bir sonra ki Testimi açiklamiş oldum

silme bezide bir zamanlar amazon usa da klin satın almıştım. Satıcı yanlışlıkla senin wax silme bezinden bir set göndermişti. Bezleri iç detayda falan kullanıyordum wax silmedede deneyeyim.
yakışıklı yalnız.