VONIXX BLEND CARNAUBA CERAMIC PASTE WAX

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar, vonixx blend carnauba ceramic paste wax uygulaması yapmış olup sizlerle paylaşmak istedim.

Çok detaylı bir inceleme uygulama olmadı kusuruma bakmayın,benzinlikte yıkama yaptığım ve aceleyle olduğu için (geçen hafta uygulamıştır,hemen ardından yağmur yağdığı için bu hafta tekrarladım.

boncuklanma ve su iticilik gayet başarılı. ) İkinci uygulamayı yaptım. Sizler gibi profesyonel bir test olmadı tekrar kusura bakmayın. Su testi dediğim gibi yapamadım,sadece finalleri paylaşıyorum.

Sürmesi ve silmesi çok kolay,hiç yormuyor,100 Gr kutuda içinde pedle beraber geliyor. 7 ay koruma vaad ediyor, Siyah araçlar için olanı da var.

Jantlarda da vonixx blend carnauba ceramic metal polish var. Plastiklerde vonixx restauraxx uygulaması yapıldı.
Herkese iyi hafta sonları.

jpg png yapma

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık. Beyaz araçta kattığı parlaklık ve derinlik çok hoş duruyor. Dayanım ve boncuk durumunu merak ediyorum :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler parlaklık derinlik güzel duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
elinize sağlık, beyaz renkte bile çok güzel bir ışıltı vermiş, 100gr ürün tahminen kaç arabaya yeter, 1 hafta sonundaki durum nasıl acaba?

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
elinize sağlık, beyaz renkte bile çok güzel bir ışıltı vermiş, 100gr ürün tahminen kaç arabaya yeter, 1 hafta sonundaki durum nasıl acaba?
Teşekkürler 25 uygulama yapılır yazıyor, 1 hafta sonra su iticilik parlaklık ilk günkü gibi

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Aracı resmen yakmış ışıl ışıl gerçekten maşallah diyelim video bekliyoruz dayanım su iticlik vs meraklı insanlarız :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba arkadaşlar, vonixx blend carnauba ceramic paste wax uygulaması yapmış olup sizlerle paylaşmak istedim.

Çok detaylı bir inceleme uygulama olmadı kusuruma bakmayın,benzinlikte yıkama yaptığım ve aceleyle olduğu için (geçen hafta uygulamıştır,hemen ardından yağmur yağdığı için bu hafta tekrarladım.

boncuklanma ve su iticilik gayet başarılı. ) İkinci uygulamayı yaptım. Sizler gibi profesyonel bir test olmadı tekrar kusura bakmayın. Su testi dediğim gibi yapamadım,sadece finalleri paylaşıyorum.

Sürmesi ve silmesi çok kolay,hiç yormuyor,100 Gr kutuda içinde pedle beraber geliyor. 7 ay koruma vaad ediyor, Siyah araçlar için olanı da var.

Jantlarda da vonixx blend carnauba ceramic metal polish var. Plastiklerde vonixx restauraxx uygulaması yapıldı. Bir video da çektim finalleri gösteren ana yükleme yapamadım,videodaki parlaklık olağanüstü gözüküyor.
Herkese iyi hafta sonları.

jpg png yapma

İnceleme için teşekkürler. Parlaklık beyaz araçta bile kendini belli etmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elinize sağlık, fotoğraflarda filtre, oynama vs. yok değil mi? :D Gördüğümden beri hayranlıkla bakıyorum valla aracınıza, adamlar kendi ürünlerini sattırmada bu kadar etkili bir pr yapmamıştır valla, yeni wax almama rağmen sizin finalleri gördüğümden beri yat kalk aklımda bu wax :sırıtan1:

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hocam elinize sağlık, fotoğraflarda filtre, oynama vs. yok değil mi? :D Gördüğümden beri hayranlıkla bakıyorum valla aracınıza, adamlar kendi ürünlerini sattırmada bu kadar etkili bir pr yapmamıştır valla, yeni wax almama rağmen sizin finalleri gördüğümden beri yat kalk aklımda bu wax :sırıtan1:
Teşekkürler hocam, tüm beklentilerimi karşılayan bir ürün oldu, umarım dayanımı da böyle güzel olur

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Maşallah finaller çok güzel olmuş ellerine sağlık Vonixx in hangi versiyonunu kullandınız? Bildiğim kadarıyla bu seride black edition ve normal versiyon var sizinki hangisi?

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Maşallah finaller çok güzel olmuş ellerine sağlık Vonixx in hangi versiyonunu kullandınız? Bildiğim kadarıyla bu seride black edition ve normal versiyon var sizinki hangisi?
Teşekkür ederim, Normal versiyonu kullandım araç beyaz olduğu için