VONIXX BLEND CARNAUBA CERAMIC PASTE WAX

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Beyaz da parlar mı diyenlere cevap niteliğinde olmuş :) elinize sağlık çok başarılı gözüküyor maşallah

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Parlaklık güzel duruyor:begenixx: Toz toplama, dokunduğunuz zaman yüzey hissiyatı bir de su testi yorumlarınızı bekliyoruz:)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
black edition adı üstünde siyah :)
Black edition olması beyaz renkte kullanılmıyo anlamına gelmez
Gelmiyor hocam "malesef" ;) siyah araç için üretilen waxları açık renkte kullanırsak aracı siyaha boyar gibi bir intiba mı oluştu?

Bu tip renk belirtilen ürünlerde mümkün olduğunca farklı renklerin dışına çıkmamak gerekli boyama yapabiliyor. Mesela soft 99 markasının waxlarında siyah olanlar her zaman daha fazla Çizik kapatma özelliğine sahip. Markaların temsilcilerine benim yaptığım gibi mesaj atarak birbirinizi kırmadan aklınızdaki soruları yanıtlayabilmeksiniz hepinize iyi günler

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

Bu tip renk belirtilen ürünlerde mümkün olduğunca farklı renklerin dışına çıkmamak gerekli boyama yapabiliyor. Mesela soft 99 markasının waxlarında siyah olanlar her zaman daha fazla Çizik kapatma özelliğine sahip. Markaların temsilcilerine benim yaptığım gibi mesaj atarak birbirinizi kırmadan aklınızdaki soruları yanıtlayabilmeksiniz hepinize iyi günler
teşekkürler aydınlatıcı cevap için

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bu konu zaten en çok soft99 açık ve koyu renk waxlarında konuşuldu. Gerek bu forumda, gerek yurtdışı forumlarında, gerekse youtube'da yapılan karşılaştırmalarda yapılan etkinin benzer olduğu çok net şekilde ortada. Koyu olanlarda bir tık daha kapatıcılık, açık olanlarda bir tık daha parlaklık etkisi olduğu biliniyor. Açık renk araca koyu renk için olan wax, koyu renk araca da açık renk için olan wax çiziği gösterme ve parlaklık dezavantajlarını kapatamadığı için önerilmiyor. Boyama konusunu ilk kez senden duyuyorum. Açık renk için olan wax da siyah aracı boyuyor mu? Müsait olduğunda açık-koyu wax durumunu inceleme konusu açarsan çok sevinirim. Bizler de 1. Ağızdan görmüş ve bilgilenmiş oluruz, forumda somut bir bilgi olmuş olur.

Yanıtlama konusunda da konunun akışını okursan bence daha net anlarsın kanka nereden nasıl geliştiğini.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

VONIXX final videosu arkadaşlar 1080p çözünürlükte izlemenizi tavsiye ederim,ayrıntılar daha belirgin

Teşekkürler
Elinize sağlık hocam. Videoda da gerçekten çok güzel görünüyor fotodakiler gibi. Dayanım konusunda da ilerleyen zamanlarda paylaşımlar yaparsanız çok sevinirim :)

Ürünü takipteyim :)

Son düzenleme:

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık hocam. Videoda da gerçekten çok güzel görünüyor fotodakiler gibi. Dayanım konusunda da ilerleyen zamanlarda paylaşımlar yaparsanız çok sevinirim :)

Konu akışı dağıldığı için "şahsım" adına özür dilerim, maksatım bu değildi ama dallanıp budaklanıp farklı yerlere geldi malum.

Ürünü takipteyim :)
Teşekkürler hocam yok rica ederim sıkıntı yok:begenixx:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konu akışını bozacak mesajlar silinmiştir. :kurall:

bryn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Elinize sağlık hocam beyaz renkte böyle parlak ayrı bi güzel olmuş. Aracınız metalik boya mı? Opak mı? merak ettim :)

yetatlidil

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu firmanın waxına bayıldım valla ne yalan söyleyeyim. Beyaz araba kullanıcısı olarak efsane parlamış elinize sağlık. Acaba lastik parlatıcısı vs nasıl ? İnsanlar baya övüyor.

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Elinize sağlık,beyaz araç için çok çok iyi sonuç almışsınız.Ürünün iyi çıkmasının en önemli kısmı da emeğinizin boşa gitmemiş olması aslında,o kadar ugraşıp sonucu beğenmeyince tam bir hüsran oluyor malesef

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bu firmanın waxına bayıldım valla ne yalan söyleyeyim. Beyaz araba kullanıcısı olarak efsane parlamış elinize sağlık. Acaba lastik parlatıcısı vs nasıl ? İnsanlar baya övüyor.
Teşekkür ederim, Jantlarda da aynı markanın ceramic carnauba metal polish, Plastiklerde de restauraxx ürününü kullandım hepsi çok başarılı

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık,beyaz araç için çok çok iyi sonuç almışsınız.Ürünün iyi çıkmasının en önemli kısmı da emeğinizin boşa gitmemiş olması aslında,o kadar ugraşıp sonucu beğenmeyince tam bir hüsran oluyor malesef
Teşekkürler hocam

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
döviz artışı ile birlikte parlatan adamlar da hemen fiyatları yükseltmiş.100gr için fiyatı yüksek de bulsam ortaya çıkan sonuç gerçekten çok başarılı, umarım dayanım ve toz toplama konularından da başarılı olur.
Bilt hamber ve bu vonixx şuan ki favori ürünlerim arasında.