VONIXX BLEND CARNAUBA CERAMIC PASTE WAX

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Jantlarda da aynı markanın ceramic carnauba metal polish, ürününü kullandım hepsi çok başarılı
Merhaba ürünün videosunu izledim adı üstünde sadece metal parlatıcı gibi duruyor, koruma ve su kaydırma özellikleri de var mı acaba, varsa dayanımı şu ana kadar nasıl?

Eser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
@xxman,
Merhaba ürünün videosunu izledim adı üstünde sadece metal parlatıcı gibi duruyor, koruma ve su kaydırma özellikleri de var mı acaba, varsa dayanımı şu ana kadar nasıl?
Merhaba boncuklanma,parlaklık devam ediyor, sanırım jantlar daha geç ve daha az kirleniyor

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Elinize sağlık gayet başarılı duruyor. Beyaz tercih eden biri olarak hep parlaklık arayışımız oluyor ne yazık ki bi an şöyle bakınca acaba aradığımızı bulduk mu diye düşündüm :) uzun dönem sonuçlarını takip etmek istiyorum hocam takipteyim

Eser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Elinize sağlık gayet başarılı duruyor. Beyaz tercih eden biri olarak hep parlaklık arayışımız oluyor ne yazık ki bi an şöyle bakınca acaba aradığımızı bulduk mu diye düşündüm :) uzun dönem sonuçlarını takip etmek istiyorum hocam takipteyim
Teşekkürler hocam

yetatlidil

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
H0rtlatıyorum da son durum ne haldedir waxın. Aynılarından aldımda uygulamadan sonra hayal kırıklığı yaşamayalım

Eser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İlk hafta gibi olmasa da su iticilik devam ediyor tamamen kaybolmadı, uzun soluklu dayanımı olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:

EmreKoc

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, aracınız çok güzel olmuş gerçekten Maşallah diyelim. Jantlarla ilgili metal polish'in koruması hakkında yorumlarınız ne olurdu acaba? Bir de jantlarınızı, jant fırçasıyla fırçalamanız jant üzerindeki wax'ı zayıflatıyor mu? Ya da böyle bir durum varsa bunun için eldivenle mi yıkıyorsunuz? Teşekkürler.

Eser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Teşekkür ederim, metal polish parlaklık güzel, boncuklanma iyi, jantlar daha az Kir tutuyor, ben araç şampuanı ile jant eldiveniyle beraber yıkıyorum, ph nötr şampuan

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Epey bir zaman geçmiş ama wax nasıl memnun kaldınız mı dayanımı ne kadar sürdü hatırlıyor musunuz acaba

Eser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Epey bir zaman geçmiş ama wax nasıl memnun kaldınız mı dayanımı ne kadar sürdü hatırlıyor musunuz acaba
Daha sonra elden çıkardım hocam memnuniyetsizlikten değil, farklı ürün denemek için, uzun vade kullanan bir arkadaş yorum yapabilir

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Şampuandan değildir hocam bende de benzer sorun var. İlkbahar biraz sert geçti bende hayrını göremedim. Bu aralar üşenmezsem uygulayıp yazın dayanım testini yapacağım. Şöyle anlatayım waxın ilk performansı çok kısa sürede gitmişti 1 ay bile sürmemiştir ancak devamında kötü performansla yüzeyde kalmaya devam ediyor. Güzel boncuklar yerini hemen yamuk yumuk boncuklara bırakıyor ama uzun süre gidiyor.