Vonixx Blend Carnauba Ceramic Wax Uygulaması

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde forumda gördüm ve alıp denemek istedim.

Öncelikle aracımı Valet Pro ANSF köpükleyerek yıkadım. Ardından Çift kova yöntemi ile meguairs nxt şampun ile yıkadım. Kuruladım

Ardından aracıma uygulamaya başladım.

Aracımın renginden dolayı uygulama pek belli olmuyor.

Finish Resimleri ( Hava bulutlu ve güneşsiz resim)

Bugün yağış olunca su iticiliğinide çekme fırsatı buldum.

KaanB.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkürler, ben de bu waxı almayı düşünüyorum. Beyaz araçlardaki derinliği çok hoş. Konunun takipçisiyim saygılar.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık beyaz araçlarda bile oldukça iyi bir parlaklığı var bence ürünün, ayrıca boncuklanması da son derece güzel.
Yalnız benim merak ettiğim Nxt cilalı şampuan olduğu için acaba dayanım da olumsuzluk yaratır mı yada perdeleme yapar mı?

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık beyaz araçlarda bile oldukça iyi bir parlaklığı var bence ürünün, ayrıca boncuklanması da son derece güzel.
Yalnız benim merak ettiğim Nxt cilalı şampuan olduğu için acaba dayanım da olumsuzluk yaratır mı yada perdeleme yapar mı?
Perdeleme yapmasından bende korkuyorum inşallah dayanımı arttırır elimde az kaldı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık :) beyaz araçta merak ettiğim bir üründü. Çamurluğa yakın açıdan çektiğiniz fotolarda parlaklık daha belirgin gibi. Boncuk yapısı da hoş duruyor. Wax öncesi nxt yıkaması belki wax ömrünü biraz kısaltabilir. Rica etsem ilerleyen yıkamalarda da wax durumunu paylaşır mısınız

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Perdeleme yapmasından bende korkuyorum inşallah dayanımı arttırır elimde az kaldı
Elinize sağlık. Yüzeydeki hidrofobik durumu tamamen kaldırıp M700 yada Vp bilbery 1/8-10 sulandırıp kullanabilirdiniz. Yüzeyi temizlemek adına. Perdelemeden ziyade waxın yüzeye iyi tutunmasını sağlamış olurdunuz. Flowey Ev12 yada Vp concentrated tarzı bi şampuana geçmeniz sizin için faydalı olacaktır. Ürünü deneyimlemek açısından.

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, Ntx ile ilgili arkadaşlar yazmış, tekrar etmeye gerek yok.
Finaller aracın beyaz olmasına rağmen gayet tatmin edici. Demirtozu sökücü ve kil uygulamamışsınız öncesinde yaptınız mı bilmiyorum ama.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Elinize sağlık güzel uygulama olmuş ancak nxt sanırım cilalı şampuan bu yüzden wax uzun ömürlü kalmayabilir. Benim bir başka sorum ise fiyatını hakediyor mu yoksa soft99 kiwami, otantik gibi modeller kullanmak daha makul olur mu?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık beyaz renk için parlaklık güzel görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeğine sağlık beyaz renk için parlaklık güzel görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim abi saygılar.
Elinize sağlık güzel uygulama olmuş ancak nxt sanırım cilalı şampuan bu yüzden wax uzun ömürlü kalmayabilir. Benim bir başka sorum ise fiyatını hakediyor mu yoksa soft99 kiwami, otantik gibi modeller kullanmak daha makul olur mu?
Soft 99 kiwami hiç kullanmadım. Yorum yapmam yanlış olur.

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, Ntx ile ilgili arkadaşlar yazmış, tekrar etmeye gerek yok.
Finaller aracın beyaz olmasına rağmen gayet tatmin edici. Demirtozu sökücü ve kil uygulamamışsınız öncesinde yaptınız mı bilmiyorum ama.
Amatörken demirtozu yapıp araca daha sonra kil yaptım ama hava soğuktu kaputun ve direklerin içinden geçtim. Yakın bir vakitte gidip güzelce bir polisaj yaptırmam lazım.

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık :) beyaz araçta merak ettiğim bir üründü. Çamurluğa yakın açıdan çektiğiniz fotolarda parlaklık daha belirgin gibi. Boncuk yapısı da hoş duruyor. Wax öncesi nxt yıkaması belki wax ömrünü biraz kısaltabilir. Rica etsem ilerleyen yıkamalarda da wax durumunu paylaşır mısınız
tabi paylaşırım

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Maşallah beyaz renkte gayet güzel iş yapmış ürün. İlerleyen zamanlarda dayanımlı, boncuk performansı gibi detayları paylaşırsanız seviniriz.