Haftanin İlk gününden merhaba arkadaşlar
Test Konuğumuz Vonixx Carnauba Plus Wax
Temizleyici ve Koruyucu özelligi olan bir ürün yani kisacasi 2 in 1 Cleaner Wax tarzi bir ürün.
Ürün İcerigi
500 Ml 82₺ + 1.5 lt 180₺
Kokusu güzel
İnceleme Aşamasi
Aslinda test aklimda yoktu Ürün yanimdaydi test icin bu araba denk gelince rafta gözüme takildi ve yapistirdim
Uygulama Sonrasi Motor Kaputunu ikiye bölmüştüm.
Öncesinde ki Yüzeyin Durumu
Uygulama yapilmis Yüzeyin Durumu
Aradaki Fark Cok belirgin bir sekilde ortada kapaticilik temizleyicilik cok iyi ben begendim bu tür ürünleri seviyorum günü kurtariyor fiyati fena degil tercih edilebilir elle de ayni sonucu aldik diger taraf i da elle yaptik sonuc iyiydi resimleyemedim ama makina ile yapilan yerden farki yoktu.
Bİr sonraki testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin
Test Konuğumuz Vonixx Carnauba Plus Wax
Temizleyici ve Koruyucu özelligi olan bir ürün yani kisacasi 2 in 1 Cleaner Wax tarzi bir ürün.
Ürün İcerigi
500 Ml 82₺ + 1.5 lt 180₺
Kokusu güzel
İnceleme Aşamasi
Aslinda test aklimda yoktu Ürün yanimdaydi test icin bu araba denk gelince rafta gözüme takildi ve yapistirdim
Uygulama Sonrasi Motor Kaputunu ikiye bölmüştüm.
Öncesinde ki Yüzeyin Durumu
Uygulama yapilmis Yüzeyin Durumu
Aradaki Fark Cok belirgin bir sekilde ortada kapaticilik temizleyicilik cok iyi ben begendim bu tür ürünleri seviyorum günü kurtariyor fiyati fena degil tercih edilebilir elle de ayni sonucu aldik diger taraf i da elle yaptik sonuc iyiydi resimleyemedim ama makina ile yapilan yerden farki yoktu.
Bİr sonraki testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin