Vonixx Citron Ön Yıkama Şampuanı

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hafta içi forumda Vonixx V-Floc Şampuanın muhabbeti geçince Vonixx Citron şampuan alasım geldi :) Bugün de havayı güzel görünce test etmek istedim. Ürün açıklamasında ağır kirlerde 1/10, orta kirlerde 1/50 sulandırma ve hafif kirlerde 1/100 sulandırma öneriliyor. Şu anki satış fiyatı 106.35 TL.

Öncelikle Jeep'in kirli bir fotoğrafını paylaşıyorum.

Arabada yağmur kiri olduğundan 1/50 sulandırma yeterli gelir diye düşünüyordum fakat kir sökücülüğünü test etmek amacıyla 1/20 sulandırma gerçekleştirdim. 1/20 sulandırmada ürün çok sulu kaldı. Ön yıkama sonrasında aracın kirleri aşağıdaki gibi.

Açıkçası köpük yoğunluğu ve kir sökücülüğü tatmin etmediğinden ardından 1/10 sulandırılmış Autobrite Magifoam ile tekrar ön yıkama yaptım. Sonrası...

Magifoam'ın gözünü seveyim :)

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Teşekkürler elinize sağlık ürüne bir ufak gözüm takılmıştı iyi oldu

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Murat elinize sağlık hocam., açıkçası Vonixx 'in ürünlerine pek ısınamadım., ithalatçı firma kampanya yapmasaydı ne olurdu kim bilir.. ayrıca bu ürün agresif yıkama köpüğü olarak geçiyor., ona rağmen temizlik gücü oldukça zayıf kalmış., bunun yerine Combo 2 veya 30 tl. fazla verip 1 lt. AD Magifoam alınır..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Murat elinize sağlık hocam., açıkçası Vonixx 'in ürünlerine pek ısınamadım., ithalatçı firma kampanya yapmasaydı ne olurdu kim bilir.. ayrıca bu ürün agresif yıkama köpüğü olarak geçiyor., ona rağmen temizlik gücü oldukça zayıf kalmış., bunun yerine Combo 2 veya 30 tl. fazla verip 1 lt. AD Magifoam alınır..
Wax lari fena degil hocam güzel ama dediginiz gibi kampanya olmasaydi almazdim ben sahsen :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için Teşekkürler:) Bu tarz minik markalar hayal kırıklığı yaratabiliyor maalesef:(

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Murat, bey test için teşekkürler. elinize saglık. çok faydalı oldugu aşikar.

iyi detaylar.