Hafta içi forumda Vonixx V-Floc Şampuanın muhabbeti geçince Vonixx Citron şampuan alasım geldi
Bugün de havayı güzel görünce test etmek istedim. Ürün açıklamasında ağır kirlerde 1/10, orta kirlerde 1/50 sulandırma ve hafif kirlerde 1/100 sulandırma öneriliyor. Şu anki satış fiyatı 106.35 TL.
Öncelikle Jeep'in kirli bir fotoğrafını paylaşıyorum.
Arabada yağmur kiri olduğundan 1/50 sulandırma yeterli gelir diye düşünüyordum fakat kir sökücülüğünü test etmek amacıyla 1/20 sulandırma gerçekleştirdim. 1/20 sulandırmada ürün çok sulu kaldı. Ön yıkama sonrasında aracın kirleri aşağıdaki gibi.
Açıkçası köpük yoğunluğu ve kir sökücülüğü tatmin etmediğinden ardından 1/10 sulandırılmış Autobrite Magifoam ile tekrar ön yıkama yaptım. Sonrası...
Magifoam'ın gözünü seveyim
Öncelikle Jeep'in kirli bir fotoğrafını paylaşıyorum.

Arabada yağmur kiri olduğundan 1/50 sulandırma yeterli gelir diye düşünüyordum fakat kir sökücülüğünü test etmek amacıyla 1/20 sulandırma gerçekleştirdim. 1/20 sulandırmada ürün çok sulu kaldı. Ön yıkama sonrasında aracın kirleri aşağıdaki gibi.

Açıkçası köpük yoğunluğu ve kir sökücülüğü tatmin etmediğinden ardından 1/10 sulandırılmış Autobrite Magifoam ile tekrar ön yıkama yaptım. Sonrası...

Magifoam'ın gözünü seveyim