Arkadaslar Selamlar Umarim iyisiniz dir hersey yolundadir.
Bugun kü Test Konuğum Vonixx Flexus Ürünüdür.
Ürün Hem Temizleme hemde Koruma vaad etmektedir.İceriginde ise Si02 yani Seramik icerikli bir ürün Orta Mat Seviyesinde bir üründür.
Fiyati 690₺
473 ML Sprey Basliklidir.
Kokusu güzel Kivami bayagi yogundur.
İnceleme icin 2 Farkli Araç kullandim.
Anlasilmasi icin 50/50 şeklinde uygulama yaptim.
Ürünün uygulama farki bu sekilde arkadaşlar.
Ürünü ped ile.uyguladim,Ürünün kokusu güzel Kuru bir yüzey birakiyor orta seviyenin üstünde matlik derecesi vardir.Kaygan bir yüzey olusturmaktadir Si02 iceriginden dolayi 3 gün önce uygulandi toz cekme söz konusu degildir.
Toz cekmenin bir cok nedeni oldugunu zaten hep birlikte az cok biliyoruz.
Ürün ün finali Koch Chemie TS,K2 Polo Protectant,ADBL İnterior WOW,Meguiars Supreme Shine,Goodstuff İnterior Dressing,Deturner Dressing,Nanolex Dressing vs..
Ortak final sonuclar vermektedir.
Testin sonucu bu şekildedir arkadaslar ürün güzel 2 in 1 olmasi avantaj bu tabi her arac icin degil.rutin temizlik yapilan araclar icin uygundur.
Bir sonraki testimizde görüşmek üzere kendinize iyi bakin.
Bugun kü Test Konuğum Vonixx Flexus Ürünüdür.
Ürün Hem Temizleme hemde Koruma vaad etmektedir.İceriginde ise Si02 yani Seramik icerikli bir ürün Orta Mat Seviyesinde bir üründür.
Fiyati 690₺
473 ML Sprey Basliklidir.
Kokusu güzel Kivami bayagi yogundur.
İnceleme icin 2 Farkli Araç kullandim.
Anlasilmasi icin 50/50 şeklinde uygulama yaptim.
Ürünün uygulama farki bu sekilde arkadaşlar.
Ürünü ped ile.uyguladim,Ürünün kokusu güzel Kuru bir yüzey birakiyor orta seviyenin üstünde matlik derecesi vardir.Kaygan bir yüzey olusturmaktadir Si02 iceriginden dolayi 3 gün önce uygulandi toz cekme söz konusu degildir.
Toz cekmenin bir cok nedeni oldugunu zaten hep birlikte az cok biliyoruz.
Ürün ün finali Koch Chemie TS,K2 Polo Protectant,ADBL İnterior WOW,Meguiars Supreme Shine,Goodstuff İnterior Dressing,Deturner Dressing,Nanolex Dressing vs..
Ortak final sonuclar vermektedir.
Testin sonucu bu şekildedir arkadaslar ürün güzel 2 in 1 olmasi avantaj bu tabi her arac icin degil.rutin temizlik yapilan araclar icin uygundur.
Bir sonraki testimizde görüşmek üzere kendinize iyi bakin.