İnceleme Vonixx Makker İncelemesi (Otomobil Makyaj Cilasi)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar selamlar umarim iyisinizdir hersey yolumdadir.
Vakit bulup testlere devam ediyoruz.

Bugün kü test konugumuz cok sık sorulan ve merak edilen Vonixx Makker adli Otomobil Makyaj cilasi Asındirmadan boyayi parlatan bir ürün normal 3 in 1 wax gibi degil arkadaşlar onlarda asindirici özelligi oldugundan hafif cizikleri kapatabiliyordu bu ürünnde tam tersine perdeleme yapip arac boya vernigi üzerindeki solmuş görüntüyü canlandiriyor.

Test için uygun bir aracı sectim %50/50 seklinde ayirdim aradaki farki görmeniz açisindan.

Uygulama test aşaması

Final Bölümü

Arkadaslar testimiz bitti finaller guzel tatminkar bir görüntü üzerine birde carnauba wax ekstradan bir guzel görüntü yakalanir polisajjsiz en fazla bu sekilde idare edilebilir.
Ekstradan dayanimi artirmak icin üzerine Vonixx Blend,ADBL Sentetik Wax,ADBL Quik Wax gibi ürünlerle desteklenebilir.

Bir sonraki testimiz görüsürüz arkadaşlar.

South

Çaylak Detaycı
Üye
elinize sağlık bu autoglym srp mantığında bir ürün mü

Emre2303

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Elinize sağlık, fiyatını ve el ile uygulandığını göz önünde bulundurunca sonuç fena görünmüyor. Bu aralar Meg 3in1 yerine fiyatı daha uygun ufak tefek kusurları gizleyecek bir şey arıyordum bunu da listeme ekledim. Bir de Blend Cleaner Wax dikkatimi çekiyor ama hangisi daha iyi olur emin değilim.

pencetr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
yani abi makker+wax+hızlı cila mı yoksa makker+vonixx blend sprey yeterlimidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi