Vonixx Makker ve burakthepetrolhead YouTube Kanalı Duyurusu!

burakthepetrolhead

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abiler, hepinize merhabalar, geçtiğimiz haftalarda forumdan @berkesennturk abimin önerisiyle aldığım Makker'e bir de video çektiğimi söylemiştim.Bunun için instagramda halihazırda içerik ürettiğim(en azından çalıştığım) sayfamın bir de Youtube kanalını açtım. Birkaç kişi de aldıktan sonra soru sormuştu gerek forum gerek kendi çevremden, o nedenle videoyu ancak paylaşabiliyorum. Desteklerinizi ve yorumlarınızı beklemekteyim.
Ayrıca videoda pek mantıklı bir ön yıkama yok farkındayım :D ileriki zamanda pH nötr olmayan bir ön yıkama şampuanı edineceğim.
Makker konusunda ise çizik almakta muazzam değil ancak ton canlılığı vb. daha önce deneme fırsatım olan tek amacı wax olan bazı cilalardan biraz daha iyi (turtle wax color magic, bir de würth'ün bir cilası)
Parlaklık konusunda çok sevdim simler vb. ortaya çıktı. Bir sealent olmamasına rağmen polytop hybrid hızlı cila ile birlikte hidrofobikliği de gayet güzel. Sadece gerçekten polisaj ihtiyacınız varsa (benim gibi)
bütçenize bağlı olarak kullanabilirsiniz. Çünkü şuan iyi bir polisaja bütçem yok ve polisaj makinem de yok.
Başka sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım :D.

burakthepetrolhead

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline saglik kardesim. Videonda yazdigim gibi urun wax dan fazlasini vermiyor gibi iyiki denemissinde almak gibi bir hataya dusmemisiz:terlisırıtan:
Öyle abi ya wax olarak fena değil ama bu kapatıcılık olayı biraz zayıf. Polisajın şart olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Cesaretimi toplarsam orta+ince+finish+kil denemek istiyorum. Malum henüz 16 yaşındayım bütçem de yok neredeyse eğer hataya düşmez de zarar vermezsem polisaj yapma merağım doğdu yalan yok.:terlisırıtan: Tekrardan teşekkürler selamlar:)

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık. Yalnız diş fırçasıyla uğraşma lastik temizlemek için, japon pazarında halı temizleme fırçaları var onlar iş görür.

burakthepetrolhead

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık. Yalnız diş fırçasıyla uğraşma lastik temizlemek için, japon pazarında halı temizleme fırçaları var onlar iş görür.
Teşekkurler abim, o aklıma geldi aslında müsait zamanda gidip bi inceleyeceğim kıl yapısını vs. Selamlar, iyi akşamlar.