Abiler, hepinize merhabalar, geçtiğimiz haftalarda forumdan @berkesennturk abimin önerisiyle aldığım Makker'e bir de video çektiğimi söylemiştim.Bunun için instagramda halihazırda içerik ürettiğim(en azından çalıştığım) sayfamın bir de Youtube kanalını açtım. Birkaç kişi de aldıktan sonra soru sormuştu gerek forum gerek kendi çevremden, o nedenle videoyu ancak paylaşabiliyorum. Desteklerinizi ve yorumlarınızı beklemekteyim.
Ayrıca videoda pek mantıklı bir ön yıkama yok farkındayım
ileriki zamanda pH nötr olmayan bir ön yıkama şampuanı edineceğim.
Makker konusunda ise çizik almakta muazzam değil ancak ton canlılığı vb. daha önce deneme fırsatım olan tek amacı wax olan bazı cilalardan biraz daha iyi (turtle wax color magic, bir de würth'ün bir cilası)
Parlaklık konusunda çok sevdim simler vb. ortaya çıktı. Bir sealent olmamasına rağmen polytop hybrid hızlı cila ile birlikte hidrofobikliği de gayet güzel. Sadece gerçekten polisaj ihtiyacınız varsa (benim gibi)
bütçenize bağlı olarak kullanabilirsiniz. Çünkü şuan iyi bir polisaja bütçem yok ve polisaj makinem de yok.
Başka sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım
.
Makker konusunda ise çizik almakta muazzam değil ancak ton canlılığı vb. daha önce deneme fırsatım olan tek amacı wax olan bazı cilalardan biraz daha iyi (turtle wax color magic, bir de würth'ün bir cilası)
Parlaklık konusunda çok sevdim simler vb. ortaya çıktı. Bir sealent olmamasına rağmen polytop hybrid hızlı cila ile birlikte hidrofobikliği de gayet güzel. Sadece gerçekten polisaj ihtiyacınız varsa (benim gibi)
bütçenize bağlı olarak kullanabilirsiniz. Çünkü şuan iyi bir polisaja bütçem yok ve polisaj makinem de yok.
Başka sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım