İnceleme Vonixx SİO2 Pro Seramikli Hidrofobik Hizli Cila İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Haftanin İlk Gününden Selamlar

Bugün kü Test Konugumuz Vonixx in Sİ02 Adli Ürünü büyük ihtimal bircok kisi bu ürünü görmüstür acaba nasildir diye aklinda soru işareti olmustur sebebi uygun fiyatli olmasi :) Benimde Radarimda ve hedefimde olan bir ürün dü temin ettim onca ürün varken buna öncelik verip test edeyim dedim sizler icin test sizlerle arkadaslar.

Ürün Bilgileri

500 Ml Kücük Sprey Baslikli
Kokusu Aromali Degil Fena degil
Fiyati 168₺

Test e Başliyoruz.

Aracimiz Yikandi ve Kurulandi Üzerinden bir uygulama yoktur M700 le Kaput Üzerinden başladigim temizlige ve yüzey hazir hale geldi.

Ürün ü Sık Sil Seklinde Uyguladim Silmesi cok rahat iz birakmiyor kolay uygulaniyor Basliklara biraz alismak gerekiyor :)

Finaller

Meteor Boncuklanmasina Hazirmiyiz :cool:

Hafif ve Basinçli Su Testi

Su İtiş Testi

Arkadaslar Testimiz Sona Ermistir.

Gelelim ürün yorumuma arkadaslar ürün i ben çok begendim Fiyat/Performansin üzerinde bir seviyede Muadillerinin Yari Fiyatlarina nerdeyse Turtle Wax Ceramic Spray/Sonax Ceramic Wax/Meguiars Ceramix Wax/Angelwax Enigma QED/Tac System Shine Wax gibi ürünlere göre Fiyat konusunda iyi ve onlardan kalir yani yok hatta bu fiyata alinabilecek En İyi Seramik Spray Wax Ürün ü Dayanim olarak 4 yikama 1 ay gibi süre gider diye tahmin ediyorum Alacak Arkadaslara Tavsiye ediyorum gönül Rahatligi ile alabilir Yahu Parlatanadamlar İndirim yapmasa belki de bu ürünlere para verip almayacaktik iyi kide indirim yaptilar yoksa o yuksek fiyatlara kimse ürun alip denemeyi istemez bu zaman a kadar ki test ettigim Vonixx ler hep testten gecti valla bu sevindirici oldu.:)

Bir Sonraki Testimizde Görüsmek Üzere Arkadaşlar Kendinize İyi Bakin.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerine Sağlık Knka yalnizca doygunluk acisindan ben biraz zayif gördüm boncuklama vs gayet iyi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler abi , indirim takip edelim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Vonixx'in fiyatları maalesef çok yüksek. Anca iyi bir indirim olacak öyle alırım. Yoksa o kadar parayı bağlamak istemem :(
Ürün fena gözükmüyor ama ne yalan söyleyeyim, o paralar karşılığında beklenti çok artıyor.
Abi Tesekkurler yorumun icin Ben İndirimde aldim 126₺ ye gelmisti Fiyat olarak cok iyi geldi ama indirimsiz ben daha alip kullanani gormemistim Vonixx icin :)

Ellerine Sağlık Knka yalnizca doygunluk acisindan ben biraz zayif gördüm boncuklama vs gayet iyi
Parasina gore fena degil kardesim güzel ürün :)

İnceleme için teşekkürler abi , indirim takip edelim :)
Kardesim cok saol valla indirimdeydi gecen hafta 126₺ almistim ben :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Sefa46 Vonixx'in fiyatları maalesef çok yüksek. Anca iyi bir indirim olacak öyle alırım. Yoksa o kadar parayı bağlamak istemem :(
Ürün fena gözükmüyor ama ne yalan söyleyeyim, o paralar karşılığında beklenti çok artıyor.
Canım bizde para yok aslında çok pahalı değilde biz extra fakirleştik boş sprey şişesi 50-60 lira olmuş yazık bize

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hocam
Test için teşekkürler
Ürünü ben beğendim iz yapmaması ve kolay silinmeside bonusu olmuş :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme ve tavsiye için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aha Vonixx testleri başladı. Çekirdeğimi alıp geleyim. Eline, emeğine sağlık @Sefa46
Dostum Eline Emegine Saglik Guzel.İnceleme olmuş
Ellerine sağlık sefa hocam. Elimde fazladan hızlı cila var zaten durduk yerde masraf actirtma :terlisırıtan:.
Bu ürün her yüzeye uygulaniyor sanırım öyle duymuştum. Gayet başarılı performansı güzel.
Ahi elinize sağlık gene çok güzel bir test olmuş. Abi peki sizce blend spray mi bu mu?
Eline sağlık hocam
Test için teşekkürler
Ürünü ben beğendim iz yapmaması ve kolay silinmeside bonusu olmuş :)
Eline sağlık kesene bereket sefa hocam
İnceleme ve tavsiye için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel Yorumlariniz icin tesekkur ederim herkez e :)