İnceleme Vonixx Spell İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Efenim, bu forumda Hızlı Gonzales Sefa sağolsun bu ürünün incelemesini yapmıştı amma velakin o daha inceleme yapmadan önce ben ürünü zaten almıştım ama uygulama için vakit bulamamıştım.
Neyse, biraz anlatımlı bir video hazırlayıp Sefa'nın tecrübelerine, paylaşımına, uygulamasına destek çıkmak adına ayrı bir konu açmak istedim. Video'da, ürünün rengini, pH değerini ve az da olsa bulabildiğim kadarıyla içeriğini öğrenebileceksiniz. Ve bonus olarak da 2 tane uygulama izlemiş olacaksınız.
Sprey başlık geniş atım yapmıyor, o nedenle de eşit bir dağılım için sık aralıklarla panele ürünü sıkmak gerekiyor. Ama ilginç şekilde benim elimin bolluğuna rağmen sarfiyat az oldu. (şişenin yarısına gelmiş olmam lazımdı ama olmadı :D )
Ürünü alıp henüz kullanmayanlar veya almayı düşünenler için bir rehber de ben olayım dedim. Özetle, beklentiyi düşük tutmakta fayda var. Tek başına etkisi açıkçası zayıf. Ama zeminde zayıflamış bir koruma var ise onunla birleşip voltran oluşturuyor. O zaman etkisi iyi oluyor.
Zemindeki kayganlık fena değil. Parlaklık konusuna gelirsek, vaooow parladı dedirtmedi. Ama evet biraz etkisi var.

İzlemek isteyenler için

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Efenim, bu forumda Hızlı Gonzales Sefa sağolsun bu ürünün incelemesini yapmıştı amma velakin o daha inceleme yapmadan önce ben ürünü zaten almıştım ama uygulama için vakit bulamamıştım.
Neyse, biraz anlatımlı bir video hazırlayıp Sefa'nın tecrübelerine, paylaşımına, uygulamasına destek çıkmak adına ayrı bir konu açmak istedim. Video'da, ürünün rengini, pH değerini ve az da olsa bulabildiğim kadarıyla içeriğini öğrenebileceksiniz. Ve bonus olarak da 2 tane uygulama izlemiş olacaksınız.
Sprey başlık geniş atım yapmıyor, o nedenle de eşit bir dağılım için sık aralıklarla panele ürünü sıkmak gerekiyor. Ama ilginç şekilde benim elimin bolluğuna rağmen sarfiyat az oldu. (şişenin yarısına gelmiş olmam lazımdı ama olmadı :D )
Ürünü alıp henüz kullanmayanlar veya almayı düşünenler için bir rehber de ben olayım dedim. Özetle, beklentiyi düşük tutmakta fayda var. Tek başına etkisi açıkçası zayıf. Ama zeminde zayıflamış bir koruma var ise onunla birleşip voltran oluşturuyor. O zaman etkisi iyi oluyor.
Zemindeki kayganlık fena değil. Parlaklık konusuna gelirsek, vaooow parladı dedirtmedi. Ama evet biraz etkisi var.

İzlemek isteyenler için
Abi eline emegine saglik Spell Eh İşte :terlisırıtan:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi eline emegine saglik Spell Eh İşte :terlisırıtan:
Kendileri de yazmış zaten, beklentiye girmeyin demeye getirmişler.
Böyle hidrofobi mi olur ya? O kadar para ver, sonuç bu. Yazık :( 60-70TL olsa bir daha alırım da şu anki indirimli hali ile bile kurtarmıyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kendileri de yazmış zaten, beklentiye girmeyin demeye getirmişler.
Böyle hidrofobi mi olur ya? O kadar para ver, sonuç bu. Yazık :( 60-70TL olsa bir daha alırım da şu anki indirimli hali ile bile kurtarmıyor.
Yok abi Ürün tamamen cöp gercekten kullanip zaman kaybi yasamaya gerek yok Turtle Wax Hybrid Bundan 10 Kat daha iyi Performansi var.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık hakan abi
Test için teşekkürler
Ürün out ama :terlisırıtan:
Rica ederim :) Maalesef, hidrofobi beklentimin çok altında kaldı. :( 5 üzerinden 2;5 bile fazla. 5 üzerinden 2 desem yeridir.
Ama, zeminde etkisi azalmış başka ürün varsa onunla birleşince sonuç fena olmuyor.
İyiki TW'den yetecek kadar almışım.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık incelemeniz için teşekkürler gidip pw wax a sarılasım geldi sulandır sulandır dur gene bundan iyi :sırıtan1::sırıtan1:
Rica ederim :) Aynı segmentte çoğu ürünün hidrofobisi bu üründen iyi :) Bende o kadar ürün kullandım sıra bir polytop ve pw'ye gelmedi. :(