İnceleme Vonixx Spell Nano İslak Kullanim Hizli Cila İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz Vonixx Spell Nano İslak Kullanim hizli Cila yani bu nedemek arac islakken arac üzerine uygulaniyor ve durulaniyor Meg Ceramic Wax ve Shiny Garage Wet Protector,Koch Pw gibi ürünlerle kullanimi benzerlik göstermektedir.

Ürün Bilgisi

500 Ml Kendi Şisesinde Sprey Baslikli
Fiyati 170₺

Test Aşamasi Videolu Anlatim.

Final Resimleri

su ong

İnceleme sona erdi arkadaşlar

Ürün ü Kaputa iki kez uyguladim arkadaşlar ayni islemi tekrarlayarak yaptim.Vonixx in bu ürün ü pek begenmedim desem yeridir sundan dolayi oyle bekledigim Nano Teknoloji performansi yok ürün dayanimi yikamadan yikamaya anca dayanir 5 ay demis kendi sitesinde ama imkansiz ve olanaksiz böyle birşey İslak olarak kullanilan Tüm ürünlere karşi olumsuz bir tavrim var benim tabi bu ürünlerin kötü oldugu anlamina gelmez Kesinlikle kurumaya yardimci olan ürünlerdir.Sizler ne düsünuyorsunuz veya sorulariniz varsa alabilirim :)

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık. Gerçekten tanımadığımız ürün kalmayacak ve kapsamlı bir bilgi/fikir deposuna dönmeye başladı. Sayende Listeme yeni dahil ettiğim hiç tanımadığım vonixx ürünleri var şimdiden teşekkür ediyorum :tesekkurr:. Ürüne gelecek olursam diğer vonixx ürünlerine nazaran beklentimin altında kaldı şahsen.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ellerine sağlık @Sefa46 Gene iş yapıyor ama rakiplerine göre zayıf kalmış. Hidrofobik malzemeden mi çalmışlar ne :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık test çok güzel her zamanki gibi ama ürün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir gün şu kova arabanın üstüne düşecek diye korkuyorum :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline koluna saglik knka inceleme icin teşekkürler sayende tanimadigimiz ürün kalmıyor
Kardesim tesekkur ederim daha bir dunya test edilmeyi bekleyen ürün var depoda:)

Ellerine sağlık. Gerçekten tanımadığımız ürün kalmayacak ve kapsamlı bir bilgi/fikir deposuna dönmeye başladı. Sayende Listeme yeni dahil ettiğim hiç tanımadığım vonixx ürünleri var şimdiden teşekkür ediyorum :tesekkurr:. Ürüne gelecek olursam diğer vonixx ürünlerine nazaran beklentimin altında kaldı şahsen.
Hocam Tesekkurler bu ürün beklentinin altinda kaldi malesef:)

En fazla 1 hafta sonra yüzeyde hiçbir şey kalmaz. Etkisi hiç beklediğim gibi değilmiş :( Hidrofobi neredeyse yok gibi. :(
Yikamadan yikamaya kullanilir abi :)

Tesekkurler Kardesim :)

Eline, emeğine sağlık.
Tesekkurler Hocam :)

Beklentimin biraz altında kalmış. İnceleme için teşekkür ederim.
Beklentinin cok altinda hocam Para verip satin almak icin bir nedeni yok :)

Ellerine sağlık @Sefa46 Gene iş yapıyor ama rakiplerine göre zayıf kalmış. Hidrofobik malzemeden mi çalmışlar ne :)
Bu Seferki Hayal kirikligi oldu o degil son kullanma tarihine de bakmadim onu bir ara kontrol edeyim :)

Başkan bir yağmurluk canı var onun haha
:komik:

Kardesim Tesekkur ederim :)

Ellerine sağlık test çok güzel her zamanki gibi ama ürün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir gün şu kova arabanın üstüne düşecek diye korkuyorum :D
Kanki Tesekkur ederim Ya hic sorma gecenki testin birinde az daha kova ile Motor kaputu saglamlik testi yapiyorduk:kop:

İnceleme için teşekkürler.
Tesekkurler hocam :)

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz Vonixx Spell Nano İslak Kullanim hizli Cila yani bu nedemek arac islakken arac üzerine uygulaniyor ve durulaniyor Meg Ceramic Wax ve Shiny Garage Wet Protector,Koch Pw gibi ürünlerle kullanimi benzerlik göstermektedir.

Ürün Bilgisi

500 Ml Kendi Şisesinde Sprey Baslikli
Fiyati 170₺

Test Aşamasi Videolu Anlatim.

Final Resimleri

su ong

İnceleme sona erdi arkadaşlar

Ürün ü Kaputa iki kez uyguladim arkadaşlar ayni islemi tekrarlayarak yaptim.Vonixx in bu ürün ü pek begenmedim desem yeridir sundan dolayi oyle bekledigim Nano Teknoloji performansi yok ürün dayanimi yikamadan yikamaya anca dayanir 5 ay demis kendi sitesinde ama imkansiz ve olanaksiz böyle birşey İslak olarak kullanilan Tüm ürünlere karşi olumsuz bir tavrim var benim tabi bu ürünlerin kötü oldugu anlamina gelmez Kesinlikle kurumaya yardimci olan ürünlerdir.Sizler ne düsünuyorsunuz veya sorulariniz varsa alabilirim :)

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.
Eline sağlık abi :)