Vw Golf 6 İç temizlik ve Çizik Giderme Uygulaması

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@ffsahin araç kabuk değiştirmiş. iç kısma bakıyorum, hasır rengi olan o bej golf6 döşemesi resmen antrasit renge dönmüş. hayır nası bi kirli ortamda kalmış da bu hale gelmiş aklım almadı. helal olsun elinize kolunuza sağlık bravo...

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Araba tek kelime ile iğrenç, eşeğe biner gibi derler ya, resmen bu durum. Eline sağlık. Bu aracın sahibinin zihniyetini değiştirmek lazım önce.
Inşallah kıymet bilir bundan sonrasında.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Valla eline koluna sağlık faik ne diyeyim buna tofaşcılar gibi içine benzinlik köpüğü sıkıp makinayı bassan yeriymiş aman Yarabbi dedim iyi sabretmişsin gerçekten

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık, mükemmel bir uygulama olmuş :) Bagaj kapağındaki değişim mükemmel..

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık Faik hocam. İçler açısıymış aracın hali. Sihirli değnek gibisiniz, kabuk değiştirmiş araç. Bu uygulama milat olsun, kaderi de değişsin aracımınız. Sahibinin iyi bakmasını temenni ediyorum.:nazar:

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerinize sağlık, öncesi ve sonrası siyahla beyaz gibi. Uygulama, fotoğraflama ve paylaşım da çok çok iyi.
Tek soru var, sahibi aracı ne zaman eski haline getirir ? :D

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bakımsız fırçayla yıkanan sürekli hor kullanilan siyah arabaların öncesi sonrası hep çok hoşuma gitmiştir, ellerinize sağlık çok güzel olmuş :) sahibi değerini bilerek biner inşallah

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@İdris, Teşekkür ederim :) .
@Respect3578, Çok tozmuyor , menzernadan daha az diyebilirim.
@mustafacagri, Teşekkür ederim , vallahi bende anlayamadım iç dış rengi değişti arabanın :D .
@onurçiko, Teşekkürler abi , bundan sonra bizim gözlemimizde daha iyi günleri olacak inşallah :D .
@Atocan, Düşünmedim değil :D , teşekkür ederim.
@Detail Engineer, Teşekkür ederim :)
@Kzmsefa, Teşekkür ederim , gençlik günlerine dönmesede 2. baharını daha güzel geçirecek :)
@Mugzy, Teşekkür ederim , bundan sonra benim gözetimimde olacak gerçi sahibi bu halini görünce ben bunu satsam mı acaba hazır tertemizken demeye başladı :D .
@CemPektaş, Teşekkür ederim :) , tekrar bu kadar kötü hale gelmeyecek inşallah :D .
@Kermssl, Teşekkür ederim , inşallah :) .

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Vallaha helal olsun ne diyeyim. İnsanın midesi nasıl kaldırıyor da o koltuğa oturuyor hiç anlamış değilim.

Ellerine sağlık Faik :alkis:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@İdris, Teşekkür ederim :) .
@Respect3578, Çok tozmuyor , menzernadan daha az diyebilirim.
@mustafacagri, Teşekkür ederim , vallahi bende anlayamadım iç dış rengi değişti arabanın :D .
@onurçiko, Teşekkürler abi , bundan sonra bizim gözlemimizde daha iyi günleri olacak inşallah :D .
@Atocan, Düşünmedim değil :D , teşekkür ederim.
@Detail Engineer, Teşekkür ederim :)
@Kzmsefa, Teşekkür ederim , gençlik günlerine dönmesede 2. baharını daha güzel geçirecek :)
@Mugzy, Teşekkür ederim , bundan sonra benim gözetimimde olacak gerçi sahibi bu halini görünce ben bunu satsam mı acaba hazır tertemizken demeye başladı :D .
@CemPektaş, Teşekkür ederim :) , tekrar bu kadar kötü hale gelmeyecek inşallah :D .
@Kermssl, Teşekkür ederim , inşallah :) .
Himayene aldıysan tamam, hayatı kurtuldu arabanın.

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@_CaN_, Çok haklısın abi , kimisinin umrunda olmuyor kimiside temizlenene kadar o kadar kirli olduğunu farketmiyor. Mesela bu aracın sahibi bunları su lekesi vs sanıyordu :D.

@onurçiko, Aldım abi aldım , daha yapılacak işleride var zamanla onlarda tamamlanacak.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Üstadım eline emeğine sağlık siyahla beyaz gibi farketmiş uygulama Maşallah. Ayrıca konu başında kullandığın tüm ürünleri ayrı ayrı yazdığın için de ayrıca teşekkürler, oldukça faydalı oluyor öğrenmek adına. :)