Vw Golf // (aca500-perfect finish-Zymöl Concours)

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

yalin

Çaylak Detaycı
Üye
Yıldızlar geçidi gibi ürünler, işçilikte güzel olunca böyle harika bir manzarayla karşılaşıyoruz elinize sağlık terapi için...

eynipa

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba herkese,

Uygulama aracım Volkswagen Golf. Bu sefer hazırlık aşamasında pek fotoğrafım yok ama uygulama esnasında çekmeye çalıştım.
Motor ile işe basşladım. Benim klasik buharlı sistem temizledim. Kaput altı ve izolatörü, motoru naylon ile kapatarak yıkadım.
Başka bir araçtan örnek motor temizliği videomuzu bırakıyorum

Sonuç

Jantların ön yıkaması ile devam ediyorum. Flowey r1 ile jant davlumbaz ön yıkamasını gerçekleştirdim. Temaslı jant temizliğinde vonixx v-floc kullandım. Aracın yıkamasında K2 pro bela, kapı içi detaylarda r1 kullandım.

Demirtozu temizliği için dk chemie ferroff tercih ettim.
Kil temizliğini marflo kil eldiveni ve kovada ad purple velvet ile yaptım.

Zift temizliğinde ad just the tonic kullandım

Hare fazla yoktu yıkama çizikleri vardı. Bagaj kapağında derin çizikler vardı lokal zımpara yaptım. Bol kireç lekesi vardı. Cutting işlemi için 3d aca 500 kullandım

İkinci aşama sonax perfect finish

Öncesi

Sonrası

Krom görünümlü parçalarda ad metal worx kullandım

Jantlar zymöl wheel coat

Lastikler nanolex tire

Koruma olarak zymöl concours tercih ettik

Finaller

Keyifli forumlar :)
Elinize saglık harika bir araç olmuş.ACA 500 pastayı ağır kesim içinde onermezmisiniz ?hafif çizikler vardı bunu kullandık gibi algıladım ben…

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize saglık harika bir araç olmuş.ACA 500 pastayı ağır kesim içinde onermezmisiniz ?hafif çizikler vardı bunu kullandık gibi algıladım ben…
Teşekkür ederim. Ağır çiziklerde de kullanılabilir ben devri ve ısıyı düşük tuttum.

s1nanozk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Maşallah elinize sağlık, buharlı temizlik makinesi ne kullanıyorsunuz? Ya da tavsiye edebileceğiniz f/p bir ürün var mıdır?

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Yıldızlar geçidi gibi ürünler, işçilikte güzel olunca böyle harika bir manzarayla karşılaşıyoruz elinize sağlık terapi için...
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

Maşallah elinize sağlık, buharlı temizlik makinesi ne kullanıyorsunuz? Ya da tavsiye edebileceğiniz f/p bir ürün var mıdır?
Karcher Sc2 tam fp ürünü. Teşekkürler

Elinize sağlık. Süper işçilik.
Teşekkür ederim hocam

eynipa

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Adamın ruhu genç elleşme Celal abimi :))
Teşekkür ederim güzel yorumun için beğenmene sevindim :)

Teşekkür ederim inşallah :)

Teşekkür ederim :) Eğer rutin bir temizlik için kullanacaksan kil eldiveni daha pratik bence tercih edebilirsin. Ben normalde kil hamuru kullanıyorum ama bu aracın yüzeyi fena değildi o yüzden işi hızlandırmak için eldiven kullandım. Kordon ve köşelerde dikkat etmek lazım sadece biraz çizebilir
Sıfır araçlar için ideal diyebilirmiyiz ozman?