O şekilde bence de daha güvenli yanlış bir durum yok üstatlarımız tabi ki daha iyi bilir onlarında görüşünü bekleriz bu konudaki. Fırçalara gelince pek piano black detayım olmadığından ihtiyacımda olmadığı için gidip bakmadım. Ama gördüğüm kadarıyla o tür fırçalar zaten küçük oluyor. İbrahim abide tavsiye ettiyse alınır diye düşünüyorum 
Anladım yinede çok güzel olmuş. Koltuk dikişleri pek göze batmıyor yani.
Anladım yinede çok güzel olmuş. Koltuk dikişleri pek göze batmıyor yani.
Ellerinize sağlık sonuçları görünce bütün yorgunluğunuz gitmiştir eminim. Würth işini çok iyi yapmış. Son fiyatlarıyla hızlı uygulama gerektiren yerlerde tatminkâr gözüküyor
Emeğinize sağlık, finalleri görünce yorgunluğa değmiştir
Ellerinize sağlık, sonuç tatmin edici gözüküyor ancak bir kaç eleştirim olacak. Tavsiye de diyebiliriz yanlış anlamazsınız umarım.
En başta iç detayı vp apc ile yapmanı beğenmedim. Bana göre hata.
En azından koch chemie polstar kullanılabilirdi. İlk seferde belki zararı olmamıştır ama emin ol ileride zararını göreceksin. Hele ki deride..
Deri demişken, direksiyon temizliğini göremedim. Deri koruma sanırım yoktu.
Pianoblack parçaları önce makyaj fırçasıyla tozunu alıp öyle silersen çizilmeyi minimuma indirirsin. Çok faydası oluyor. Zannediyorum böyle bir işlem yapılmadı, doğrudan silindi.
Kapı içindeki beyazlıklar için de vp cc+gs karışımını köpük olarak sıkıp hafifçe ve sabırla fırçalarsan ilk günkü gibi olacak
Tekrar ellerinize sağlık. Arabaya maşallah. Gördüklerimi yazayım dedim.
En başta iç detayı vp apc ile yapmanı beğenmedim. Bana göre hata.
En azından koch chemie polstar kullanılabilirdi. İlk seferde belki zararı olmamıştır ama emin ol ileride zararını göreceksin. Hele ki deride..
Deri demişken, direksiyon temizliğini göremedim. Deri koruma sanırım yoktu.
Pianoblack parçaları önce makyaj fırçasıyla tozunu alıp öyle silersen çizilmeyi minimuma indirirsin. Çok faydası oluyor. Zannediyorum böyle bir işlem yapılmadı, doğrudan silindi.
Kapı içindeki beyazlıklar için de vp cc+gs karışımını köpük olarak sıkıp hafifçe ve sabırla fırçalarsan ilk günkü gibi olacak
Tekrar ellerinize sağlık. Arabaya maşallah. Gördüklerimi yazayım dedim.
Apc konusunda araç çok çok uzun zamandır temizlenmediği için ve malum virüs durumundan dolayı uygulama yapayım dedim, her temizlikte kullanmıyorum normalde. apc yerine ne uygulayabilirim göğüs ve kapı plastiklerinde, spritz var ama temizlemiyor diye biliyorum onu.
Polstarı sadece köpük yapıp kullanıyoruz diye düşünüyordum. Tıpkı apc uyguladığım şekilde Polstarı uygulayıp fırçalasam olur mu? Alkantara döşeme için almıştım ama tam kullanım detayına vakıf değilim Polstarın
Deri konusunda da direksiyonda sunni deri kılıf var tamamını kaplayan, vites topuzunu da sonradan taktım komple o da sunni deri. Aldığımızda direksiyonda aşınmalar vardı ve deri temizlik ürünüm yoktu. 1-2 kez apc ile temizledim ama koruma ürünü olmayınca tekrarladı ve kılıf diktim. O yüzden açıkçası deri vites ve direksiyon kılıfında koruma ürünü uygulamadım, APC ile temizledim. Polstar'ı kullanmam daha doğru olacak sanırım buralarda da.
Bimdeki o fırça bitmediyse alayım. Çünkü piano blackleri doğru temizlemek istiyorum, iyice çizilecek yoksa. Bezin uzun tüylü kısmına apc sıkıp silmiştim ama fırçaladıktan sonra buraya da mı polstar uygulayayım yoksa direk spritzle mi sileyim?
Kapı kolu için dediğinizi deneyeceğim, yaptığım işlemlerde würth sadece buraya diş geçiremedi diyebilirim
Tekrardan uzun uzun yaptığınız yorum ve öneriler için çok teşekkür ediyorum
Ellerine sağlık
@mustafacagri hocam sabah kalkınca gördüm ve türk kahvesi eşliğinde mükemmel gitti. Sabah rutinime ayrı bir tat kattığın için öncelikle teşekkür ederim.
Uygulaman eline koluna dağlık şahane olmuş. Kapılarda ki kumaş döşemeler için @Berkay gerekeni söylemiş. Sanırım birde üzerine fabric coat tarzı bir ürünü uygularsan tekrarlamaz; Bu biraz tuzlu ve fanteziye kaçabilir. Bence doğru bir ürün seçimi ile ön koltukların baldır kısmına su yada yağmur lekesi olan yerlere de uygulanabilir.
@Kzmsefa bana duyduğun güven için teşekkür ederim kardeşim
Ben daha o kadar yol almadım en az sizin kadar amatörüm.
Uygulaman eline koluna dağlık şahane olmuş. Kapılarda ki kumaş döşemeler için @Berkay gerekeni söylemiş. Sanırım birde üzerine fabric coat tarzı bir ürünü uygularsan tekrarlamaz; Bu biraz tuzlu ve fanteziye kaçabilir. Bence doğru bir ürün seçimi ile ön koltukların baldır kısmına su yada yağmur lekesi olan yerlere de uygulanabilir.
@Kzmsefa bana duyduğun güven için teşekkür ederim kardeşim
@mustafacagri kardeşim ellerine emeğine sağlık güzel bir iç detay olmuş. 
@Berkay hocam sanırım direksiyon kaplama. Buna benzer Alcantara-Carbon kaplama ben de yaptıracağım bir arkadaş bizim K kasaya yaptırdı hiç sırıtmadı beğendim. Bizim direksiyon çok hassas çabuk deforme oluyor derisi çare kaliteli kaplama dikim..
@Berkay hocam sanırım direksiyon kaplama. Buna benzer Alcantara-Carbon kaplama ben de yaptıracağım bir arkadaş bizim K kasaya yaptırdı hiç sırıtmadı beğendim. Bizim direksiyon çok hassas çabuk deforme oluyor derisi çare kaliteli kaplama dikim..
Elinize sağlık gayet güzel bir temizlik olmuş.
Oto.derici Instagram sayfasını incelemenizi tavsiye ederim hocam. Bende yanlar alcantra üst ve alt kısmı konu sahibi arkadaş gibi yaptıracağım. Vites topuzu, vites ve el freni körüğünüde alcantra ve kırmızı dikiş yaptıracağım.
Oto.derici Instagram sayfasını incelemenizi tavsiye ederim hocam. Bende yanlar alcantra üst ve alt kısmı konu sahibi arkadaş gibi yaptıracağım. Vites topuzu, vites ve el freni körüğünüde alcantra ve kırmızı dikiş yaptıracağım.
Ellerine sağlık mustafa