VW Jetta Wash and Wax (MJJC kurulama havlusu ve Wax PLanet Show Business içerir)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar selamlar,

Tatil için memlekete gittiğimde kardeşimin Jettaya bir dış temizlik yapalım dedik.

Dış kısımda camlarda kireç lekeleri vardı ve bu lekeler için @omrslhmms konusundan kopya çekerek 3D eraser alıp kullandım. Genel anlamda işimizi gördü fakat işçiliği beni benden etti :) Bütün kaporta ve jantlara AF iron out kullandık ve ciddi bir demir tozu çıktı. Haricen benzinlikteki kostikli şampuan ile verdik tazyikli suyu :) Zift temizliğini yapıp bir daha su tuttum ve akabinde son deminde olan waxplanet show business waxı uyguladık.

Çok foto yok maalesef, olduğu kadar ekliyorum. Video da maalesef bütün içeriği göstermiyor. İkiz kardeşimde hiç bu anlamda yetenek yok, yeri göğü çekmiş, uygulamayı kadraja alamamış :D

Demir tozu kaportada bu şekildeydi. AF iron out iyi çalıştı.

Sunroof üzerinde kireç lekeleri çıktı fakat bu izler bir türlü gitmedi. Sanırım polisaj gerekiyor. Sonra ilerleyen zamanlarda kardeşim bir uygulama daha yapacak. Fark olursa ne ala. olmazsa yapacak birşey yok. Bunun haricinde diğer camlarda çok başarılı sonuç aldım.

Flowey W9 ile çamurluklarda zift temizliğini yaptık, o da çok güzel çalıştı sağolsun :)

Geldik Wax işine, son 1 araçlık wax kalmıştı o da Jetta'ya nasipmiş :)

Videoda su testi var, artık wax bittikten sonra hidrofobisini göstermek nasip oldu :D

https://imgbb.com/

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar selamlar,

Tatil için memlekete gittiğimde kardeşimin Jettaya bir dış temizlik yapalım dedik.

Dış kısımda camlarda kireç lekeleri vardı ve bu lekeler için @omrslhmms konusundan kopya çekerek 3D eraser alıp kullandım. Genel anlamda işimizi gördü fakat işçiliği beni benden etti :) Bütün kaporta ve jantlara AF iron out kullandık ve ciddi bir demir tozu çıktı. Haricen benzinlikteki kostikli şampuan ile verdik tazyikli suyu :) Zift temizliğini yapıp bir daha su tuttum ve akabinde son deminde olan waxplanet show business waxı uyguladık.

Çok foto yok maalesef, olduğu kadar ekliyorum. Video da maalesef bütün içeriği göstermiyor. İkiz kardeşimde hiç bu anlamda yetenek yok, yeri göğü çekmiş, uygulamayı kadraja alamamış :D

Demir tozu kaportada bu şekildeydi. AF iron out iyi çalıştı.

Sunroof üzerinde kireç lekeleri çıktı fakat bu izler bir türlü gitmedi. Sanırım polisaj gerekiyor. Sonra ilerleyen zamanlarda kardeşim bir uygulama daha yapacak. Fark olursa ne ala. olmazsa yapacak birşey yok. Bunun haricinde diğer camlarda çok başarılı sonuç aldım.

Flowey W9 ile çamurluklarda zift temizliğini yaptık, o da çok güzel çalıştı sağolsun :)

Geldik Wax işine, son 1 araçlık wax kalmıştı o da Jetta'ya nasipmiş :)

Videoda su testi var, artık wax bittikten sonra hidrofobisini göstermek nasip oldu :D

Upload Image — Free Image Hosting

Memleket Rize mi. Yandan yandan nasılda parlıyor. Ellerine sağlık

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerine sağlık, videolu uygulama olunca ayrı bir keyifli oluyor. :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Memleket Rize mi. Yandan yandan nasılda parlıyor. Ellerine sağlık
Rize evet :) Kardeşimin yetenetsizliği videonun eksik olmasına sebep olmuş. Finalde birde yeşillik içinde 360 derece video yapacaktık. Baktım yarısı saçma sapan, vazgeçtim :) Yoksa final burada olacaktı.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Rize evet :) Kardeşimin yetenetsizliği videonun eksik olmasına sebep olmuş. Finalde birde yeşillik içinde 360 derece video yapacaktık. Baktım yarısı saçma sapan, vazgeçtim :) Yoksa final burada olacaktı.

Çok meşhur bi resim var. Yeşiil tren koridoru. Onun gibi bi yer çok güzel. Çok beğendim. Çok güzel çıkardı fotoğraflar bakardık

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@cabay abi eline sağlık. Show business güzel doygunluk katmış bence. Kardeşe güzel bir kıyak olmuş :D w9 performansı da çok hoşuma gitti,alınacaklar listesine eklendi :D ilerde o yeşillik içinde foto muhakkak bekliyorum, şahane mekan :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@cabay Ellerinize sağlık, mjjc kurulama havlusunun performansı nasıl? F/p ürünü sayılır mı?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@cabay abi eline sağlık. Show business güzel doygunluk katmış bence. Kardeşe güzel bir kıyak olmuş :D w9 performansı da çok hoşuma gitti,alınacaklar listesine eklendi :D ilerde o yeşillik içinde foto muhakkak bekliyorum, şahane mekan :)
Memlekette bu mevsimde her köy içi yolu böyle :) Benim renkle de çok güzel dururmuş be ya :) W9 benim için ilaç gibi. çok kişiye yardımcı oldum o ürünle. Pişman etmez :)

@cabay Ellerinize sağlık, mjjc kurulama havlusunun performansı nasıl? F/p ürünü sayılır mı?
Zamanında 75TL ye almıştım, o rakamla kıyasla çok iyi bir havlu. Ben 1 yıl kullandım sonra kardeşime verdim işlevselliği halen gayet yerinde görünüyor.

Üzerinde boya koruması olan araçlarda çok iyi çalışıyor fakat aynı havluyu hiç koruması olmayan araçta kullanıca Twisted pile havlular gibi etkili değil.