Vw Jettamız

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Maşallah aracınız çok güzel. Gayet alımlı ve parlak duruyor. Bir daha ki yıkamanızda eksoz uçlarını es geçmeyin derim ☺️

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz. Nezamandır babam için baktığımız araç kendisi bir türlü nasip olmadı güzel günlerde kullanınız

hk051

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Maşallah aracınız çok güzel. Gayet alımlı ve parlak duruyor. Bir daha ki yıkamanızda eksoz uçlarını es geçmeyin derim ☺️
Teşekkür ederim hocam eksoz uçları değişecek üzerindeki kromlar yıpranmış komple yenilenecek

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hos geldiniz, forumu golf egemenliginden yavas ama istikrarli adimlarla kurtarmanin ilk adimi olarak goruyorum katiliminizi. Bir jetta sahibi olarak sizi selamliyorum. Masallah guzel parliyor kilometresi de gayet guzel.

2014 bu makyajli kasanin cikis senesi yanılmıyorsam. Keyifli forumlar.

hk051

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hos geldiniz, forumu golf egemenliginden yavas ama istikrarli adimlarla kurtarmanin ilk adimi olarak goruyorum katiliminizi. Bir jetta sahibi olarak sizi selamliyorum. Masallah guzel parliyor kilometresi de gayet guzel.

Teşekkür ederim doğrudur 2014 yılında makyajli kasası cıktı masallah sizin araçta çok iyi emeğinize sağlık

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Golf 8 in şu görüntüsüyle ne kadar satacağını bilmiyorum ama gözünde katarakt olmayan hiç kimse yatırım dışında almaz.

7 ve 7.5 ların piyasadaki varlığı düşünülürse işiniz hayli zor hala :komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Maşallah aracınız güzel görünüyor. :nazar: Keyifli forumlar dilerim.