Merhaba,
Polisaj ve koruma uygulaması için misafirim Volkswagen Tiguan.
Biraz sohbet tadında olacak bu sefer.
Uygulamaya geçelim..
Kirli halini çekmeyi unutmuşum, köpüklü halini atayım
Tabi daha köpük falan yok, jantlar ile başlıyorum. Tuga chemie alu-taufel demir tozu temizleyici
Davlumbazlarda flowey r1
Lastikler green star ve tuff shine fırça
jpg png yapma
Detailforum wooden kit ve kovada flowey car shampoo
Şimdi köpük
Flowey b33
Ön yıkama sonrası tekrar köpük ve kova yıkaması
Tuga demir tozu temizliği ve kil temizliği
Polisaj aşaması
Epey çizik var
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Tavanda ve c stununda kuş pisliği yanığı vardı.
Öncesi
Sonrası
Kusursuz hale gelen aracın Tac system moonlight uygulamasını yapıp teslim ettim. Birkaç gün sonra fotoğraflar geldi ve sahibi kaputun harita gibi olduğun söyledi. Aslında teslim alırken beyaz ışıkları kapattırıp projektör ve spotlar altında 15 dk arabayı incelemişti. Yüzey hazırlığını yaparken oluşan birkaç tane bez çiziği haricinde kusur yoktu. Fotoğraflardaki çizikler meraklı birinin sertçe elini sürdüğünü gösteriyor.
Daha garip olanı, sanki kimyasal gelmiş ve vernikte yüzeysel bir iz bırakmış gibi lekeler var kaputta ve tavanın ön kısmında. Bana moonlightın altında leke kalmış gibi bir yorumda bulundu.
Nazikçe benim işlem sırasında bu kadar yoğun ve bölgesel çiziğin gözümden kaçma olasılığının olmadığını, garajdaki ışıklarda gözükmeyen bir çiziğin dışarıda herhangi bir lamba vs. ile görülemeyeceğini anlattım. Ki çizikler rotarylik değil, orbital f6 ile rahatlıkla gidebilecek çizikler. Bu da sonradan olduğunun kanıtı aslında. Polisaj yapanlar ne demek istediğimi anladılar.
Lekelere gelince, korumanın altında hiç bir şey kalmadı. Havaya bakarak sildiğimi farz edersek en fazla pasta kalır. Tebessümle yazıyorum bunları
Bu anlamsız bir leke ve korumanın üzerinde sonradan oluşan leke. Kusursuz cam gibi teslim edilmiş bir arabaydı ama nedense bir yerden bir kimyasal veya silecek suyu gibi bir şey gelmiş diye tahmin ediyoruz.
Çok uzattım finalleri atıyorum. Zoomlayarak siz de 15 dk inceleyin
Keyifli forumlar
Benzer uygulamalarım
Mercedes S350 | Master Detailing
Kırmızı Civic Rs | Master Detailing
Master Detailing | Audi A3 Seramik ve Detaylı iç temizlik
Renault Megane Polisaj Uygulaması | Master Detailing
Master Detailing | Peugeot 3008 (Moonlight)
Polisaj ve koruma uygulaması için misafirim Volkswagen Tiguan.
Biraz sohbet tadında olacak bu sefer.
Uygulamaya geçelim..
Kirli halini çekmeyi unutmuşum, köpüklü halini atayım
Tabi daha köpük falan yok, jantlar ile başlıyorum. Tuga chemie alu-taufel demir tozu temizleyici
Davlumbazlarda flowey r1
Lastikler green star ve tuff shine fırça
Detailforum wooden kit ve kovada flowey car shampoo
Şimdi köpük
Flowey b33
Ön yıkama sonrası tekrar köpük ve kova yıkaması
Tuga demir tozu temizliği ve kil temizliği
Polisaj aşaması
Epey çizik var
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Tavanda ve c stununda kuş pisliği yanığı vardı.
Öncesi
Sonrası
Kusursuz hale gelen aracın Tac system moonlight uygulamasını yapıp teslim ettim. Birkaç gün sonra fotoğraflar geldi ve sahibi kaputun harita gibi olduğun söyledi. Aslında teslim alırken beyaz ışıkları kapattırıp projektör ve spotlar altında 15 dk arabayı incelemişti. Yüzey hazırlığını yaparken oluşan birkaç tane bez çiziği haricinde kusur yoktu. Fotoğraflardaki çizikler meraklı birinin sertçe elini sürdüğünü gösteriyor.
Daha garip olanı, sanki kimyasal gelmiş ve vernikte yüzeysel bir iz bırakmış gibi lekeler var kaputta ve tavanın ön kısmında. Bana moonlightın altında leke kalmış gibi bir yorumda bulundu.
Nazikçe benim işlem sırasında bu kadar yoğun ve bölgesel çiziğin gözümden kaçma olasılığının olmadığını, garajdaki ışıklarda gözükmeyen bir çiziğin dışarıda herhangi bir lamba vs. ile görülemeyeceğini anlattım. Ki çizikler rotarylik değil, orbital f6 ile rahatlıkla gidebilecek çizikler. Bu da sonradan olduğunun kanıtı aslında. Polisaj yapanlar ne demek istediğimi anladılar.
Lekelere gelince, korumanın altında hiç bir şey kalmadı. Havaya bakarak sildiğimi farz edersek en fazla pasta kalır. Tebessümle yazıyorum bunları
Bu anlamsız bir leke ve korumanın üzerinde sonradan oluşan leke. Kusursuz cam gibi teslim edilmiş bir arabaydı ama nedense bir yerden bir kimyasal veya silecek suyu gibi bir şey gelmiş diye tahmin ediyoruz.
Çok uzattım finalleri atıyorum. Zoomlayarak siz de 15 dk inceleyin
Keyifli forumlar
Benzer uygulamalarım
Mercedes S350 | Master Detailing
Kırmızı Civic Rs | Master Detailing
Master Detailing | Audi A3 Seramik ve Detaylı iç temizlik
Renault Megane Polisaj Uygulaması | Master Detailing
Master Detailing | Peugeot 3008 (Moonlight)
Son düzenleme: