VW Tiguan Yikama Günü

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugün forum üyelerimizden @Deniz_86 Hocam la beraber yikama günü yaptik :) Çoktandir,görüşmek istiyorduk bugüne denk geldi ve güzel bir detay oldu :)

Önce Kirli Hallerimizle Başlayalim.

Ön Yıkama Divortex V6 Foam

Jant Demirtozu Temizliği Shiny Garage D-Tox

Jant ve Lastik Temizligi için Meguiars Hot Rims,Tuff Shine,K2 Soft Firca Kullandik.

Meguiars Köpük yapan başliği sayesinde cok kullanisli hale geliyor.Bu arada K2 nin Soft Fircasi kesinlikle piyasa da satilan Sari sapli yeşil uçlu fircalardan daha kaliteli bilginiz olsun arkadaşlar.

Temasli Yikama icin Good Stuff Sour Sampuan ve The Collection&G Technicq Wash Mitt leri Kullandik.

Good Stuff Harika bir Şampuan Ph ı çok düsük ve Kokusu güzeldir.Wash Mitlere zaten diyecek yok :terlisırıtan:

Arac yüzeyi cok iyi durumda oldugu için kil uygulamasi yapmadik,aracta seramik koruması cok iyi durumda tabi Deniz hocam aracina gayet güzel bakmiş ve Koruma Olarak Vonixx Blend uygulamis.

https://youtube.com/shorts/ZSAVsuSCOt0?feature=share

Buradan İzleyebilirsiniz Seramik in Son durumunu

Kurulama Ekibimiz Klin Duo M ve Sam s Detailing Dry Towel

Cam Temizliği icin AD Crystal Glass ve Klin Glass Towel

Plastik Aksam Temizliği İcin Leroton P1 -Koruma için Sam s Detailing Trim & Rubber Dressing

Lastikler için Meguiars Aerosol Endurance ve Klin Lastik Aplikatörü

Ön Cam için Cam Su kaydirici Uygulamasi yaptik K2 Pro Vizio uyguladik ve Final e geldik.

Finaller.

Zamanimiz kısıtlı oldugu icin iç detaya giremedik ama güzel oldu Deniz Hocam in Samimiyeti ve Sohbeti çok güzeldi :sevilenx: Yine Bulusmak dilegiyle diyorum ve sonladiriyorum.

Kendinize İyi Bakin Detailforum Ailesi.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Beyle tanışmak çok iyi oldu :) sayesinde Detailing hakkında güzel bilgiler öğrendim. Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim :alkıssx::alkıssx::alkıssx:
Rica Ederim hocam güle güle.kullanin Kazasiz belasiz :)

Emeğinize sağlık. Sefa lastik fırçasını nereden almıştınız banada bu boyutlarda bir fırça lazım.
Abi Tesekkur ederim parlatanlar getirmis fiyatta baya uygun :)
ParlatanAdamlar Lastik Temizlik Fırçası

Ellerinize sağlık, güzel bir detay günü olmuş.
Abi Tesekkur ederim :sevilenx::)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerinize sağlık güzel bir yıkama günü olmuş :) bu arada continental lastiklerin yanak desenleri değişik ve bence lastiği daha kötü gösteriyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize emeğinize sağlık dostluğunuz baki olsun
Hocam Tesekkur ederim cok saol :)

Kardesim Tesekkur ederim :)

@Mehmet55,

Tesekkur ederiz hocam :)

Elinize sağlık. Yine güzel bir konu olmuş.
Tesekkurler Hocam Sagolun :)

Ellerinize sağlık güzel bir yıkama günü olmuş :) bu arada continental lastiklerin yanak desenleri değişik ve bence lastiği daha kötü gösteriyor.
Ercin Hocam Tesekkurler:) Continental in Premium Concant6 olan Lastikleri bu sekilde ama Diş Deseni Eco concant6 dan güzel ben daha önceki aracima da bundan almistim gecen sene yol tutusu,fren mesafesi çok güzeldi Hankook ve Petlas a kiyasen söyledim bunu tabi diger markalari bilmiyorum evet desen biraz hareketli duruyor :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık, mis gibi olmuş. İkimizde İskitler'deyiz, benden dolayı buluşmak nasip olmadı. Geç olsun güç olmasın diyelim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Uygulama çok güzel olmuş. Vw grubu metalik boyalar emeğin karşılığı hemen parlaklıkla veriyor.

allspace tiguan’ da benimde radarımda kazasız belasız çiziksiz sürüş dilerim

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Uygulama çok güzel olmuş. Vw grubu metalik boyalar emeğin karşılığı hemen parlaklıkla veriyor.

allspace tiguan’ da benimde radarımda kazasız belasız çiziksiz sürüş dilerim
Çok teşekkür ederim. İnsallah daha iyisi güzeli sizlerin olsun. Allspace tavsiye ederim.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam elinize sağlık. Konu güzel fotolar güzel.

Tam olarak hangi petrolde yıkadınız, güzel duruyor yıkama alanı ?