Wash Day 04.01.2020

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık özellikle benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı bir konu olmuş

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kaçırmışsın hocam, yazmıştım mevzuyu konunun birinde, komşudan mütevellit mekan değişikliği hasıl oldu. Yer benim arkadaşımın, evin orada yapacağına burada yap dedi.
Aaaa kaçırmışım keşke bizede denk gelse böyle bir yer.[/QUOTE]
İnşaAllah denk gelir.
ANGLE LONG HANDLE WHEEL BRUSH

Bu sitede var ama siteden güvenli alışveriş mümkün müdür bilemiyorum.
Aynı açıda değil gibi geldi ama iş görür heralde
Üstad her zamanki gibi fevkalade bir yıkama ve anlatım olmuş. Velvet dediğin gibi çok yoğun ölçü kabına koyarken dedim bu nasıl birşey :fisilti: @MoonDance emre hocama bu arada tekrar teşekkür edelim. Ürünleri temin edip kullanmamıza vesile olduğu için:sicak:
Dünya gözüyle denenecwk şampuanlar listesine eklenecek bir şampuan kesinlikle. Teşekkür ederim.
Yine öğretici ve ürün karşılaştırmaları denemeleriyle ve çeşitliğiyle çok faydalı bir anlatım olmuş yorumların çok değerli keyif alarak okudum eline sağlık abi eldiven stoğuna maşallah diyelim davlumbaz fırçalarını ben de çok beğeniyorum
Teşekkür ederim kardeşim
Elinize sağlık özellikle benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı bir konu olmuş
Teşekkür ederim, yardımcı oluyorsa forum amacına ulaşıyordur

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Emeğine sağlık abi. Ürünlere ve uygulamaya diyecek yok. Purple Velvet yorumların için teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim. Superfoamı @akhisar Recep bey çok beğenmişti kir sökücülüğünü, demek ki yanlış gözlemlemiş.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@onurçiko eline sağlık abi bilgi küpü mahiyetinde bir konu olmuş yine :) temizlik polisajı dediğimiz hangi aşamaları içerir tam olarak. Makine almanın eşiğinde olan ben, bu cevapla ihya olurum :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Emeğine sağlık abi. Ürünlere ve uygulamaya diyecek yok. Purple Velvet yorumların için teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim. Superfoamı @akhisar Recep bey çok beğenmişti kir sökücülüğünü, demek ki yanlış gözlemlemiş.
Teşekkür ederim kardeşim, Velvet i çok beğendim evet, superfoam kötü değil ama magifoam ile karşılaştırınca geride dedim. Recep Usta'nın görüşleri değerli görüşlerdir ve doğrudur. Bende ağır trafik filmini çıkarmadı.
Emeğine sağlık abi bilgi dolu bir konu daha sıkılmadan okudum teşekkürler.
Teşekkür ederim kardeşim, forumun amacına hizmet ediyoruz.
@onurçiko eline sağlık abi bilgi küpü mahiyetinde bir konu olmuş yine :) temizlik polisajı dediğimiz hangi aşamaları içerir tam olarak. Makine almanın eşiğinde olan ben, bu cevapla ihya olurum :)
Teşekkür ederim kardeşim, elimizden geldiğince bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyoruz.
Temizlik polisajı final ürünleri ile yapılan polsajdır, koruma yenilemeden önce yapılan zaten genel anlamda hazır olan yüzeyi son kat ürünler ile mümkün olan en az aşındırma ile mükemmel hale getirmeye denir.
Umarım doğru anlatabilmişimdir

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
An
Teşekkür ederim kardeşim, Velvet i çok beğendim evet, superfoam kötü değil ama magifoam ile karşılaştırınca geride dedim. Recep Usta'nın görüşleri değerli görüşlerdir ve doğrudur. Bende ağır trafik filmini çıkarmadı.

Teşekkür ederim kardeşim, forumun amacına hizmet ediyoruz.

Teşekkür ederim kardeşim, elimizden geldiğince bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyoruz.
Temizlik polisajı final ürünleri ile yapılan polsajdır, koruma yenilemeden önce yapılan zaten genel anlamda hazır olan yüzeyi son kat ürünler ile mümkün olan en az aşındırma ile mükemmel hale getirmeye denir.
Umarım doğru anlatabilmişimdir
anladım abi son kat kullanılan ürünlerle geçince, temizlik polisajı oluyor. Misal menzerna 3800, kc p2 02

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko, ellerine saglık. beyaz yine ateş almış . Turtlewax Essential car wax fiyatına göre nasıl ama . !

güzel günlerde kirler.
iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
üstad @onurçiko, ellerine saglık. beyaz yine ateş almış . Turtlewax Essential car wax fiyatına göre nasıl ama . !

güzel günlerde kirler.
iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, fiyatına göre harika, dediğim beklentimin ötesinde bir sonuç aldım. Vesile olduğun için ayrıca teşekkür ederim.