Wash day 17.04.2020

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Masterım davlumbazlarınızda kaportanız kadar parlak yine :nazar: emeğine sağlık abi :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Youtube dan abone olup bildirim açanlar çoktan videoyu izledi bile:dangeer:
Yaz geliyor masterım sök şu kaplumbağaları cayır cayır bir carnauba at ürün testlerini başka kobay araçlarda yaparsın:D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko gece incelemiştim,yorumumu gündüze saklayayım dedim :) eline sağlık yine beyaz bembeyaz hale gelmiş :) aracı ben de kendi çapımda bunun yarısı kadar bile olamasa da yıkıyorum ama kendimi bu yorgunluğa hazırlamadan girişemiyorum :D helal olsun gerçekten sürekli sürekli bu kondisyona, demeden geçemedim :super::dangeer:

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Eline sağlık abi , bu araba sende olduğu sürece değişen şeyler kilometresi ve artan parlaklığı olacak . Araba eskimiyor maşallah :nazar: .

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Onur abi. Davlumbaz ve jant fetişisti olarak hayran hayran baktım ekrana. Maşallah :nazar::alkis:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline koluna sağlık abi, jant ve davlumbazların yine efsane, tıpkı araban gibi maşallah
Teşekkür ederim kardeşim, buralar tertemiz olmazsa uykum kaçar:)
Masterım davlumbazlarınızda kaportanız kadar parlak yine :nazar: emeğine sağlık abi :)
Teşekkür ederim kardeşim. O senin kalbinin parlaklığı.
Youtube dan abone olup bildirim açanlar çoktan videoyu izledi bile:dangeer:
Yaz geliyor masterım sök şu kaplumbağaları cayır cayır bir carnauba at ürün testlerini başka kobay araçlarda yaparsın:D
Teşekkür ederim, keyifli seyirler:)
Valla aynısını Murat'a dedim geçen yıkama, sıkıldım ben bu test işinden kendi arabamda, bana göre değil, wax yapacam dedim. İnşallah haftaya bi plan var kafamda. Hiç birşey den alamıyorum o carnaubanın güzelliğini. Canlılığını, derinliğini, ıslak görünümünü.
@onurçiko gece incelemiştim,yorumumu gündüze saklayayım dedim :) eline sağlık yine beyaz bembeyaz hale gelmiş :) aracı ben de kendi çapımda bunun yarısı kadar bile olamasa da yıkıyorum ama kendimi bu yorgunluğa hazırlamadan girişemiyorum :D helal olsun gerçekten sürekli sürekli bu kondisyona, demeden geçemedim :super::dangeer:
Teşekkür ederim güzel yorumlarına. Benim için herşey başlayana kadar sonrasında şalter iniyor.
Eline sağlık abi , bu araba sende olduğu sürece değişen şeyler kilometresi ve artan parlaklığı olacak . Araba eskimiyor maşallah :nazar: .
Teşekkür ederim kardeşim, hepimizin aracı için aynı, üstüne hep koyuyoruz.
Ellerine sağlık Onur abi. Davlumbaz ve jant fetişisti olarak hayran hayran baktım ekrana. Maşallah :nazar::alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, güzel bir fetiş:)
Hocam ellerine sağlık süper olmuş.
Teşekkür ederim hocam.