Wax-Planet / Show Business deneyimim

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Wax-Planet markasının aracıma uygun olan versiyonu Show business ürününü test ettim.

Ürünü öneren ve temin etmemde yardımcı olan @Tonyuyuk07 ye teşekkürü borç bilirim :)

IMG_3122 (Small).JPG

Ürün 50 gr kutu şeklinde olup kendi küçük ama işi büyük cinsten. 50 gr lık kutu ile 20 uygulama çıkması muhtemel. Kutuyu açınca hoş bir kokusu var ve ped ile uygulaması oldukça kolay. Kullanım esnasında ürün tüketimi oldukça az. AG HD Waxa göre daha sert bir forma sahip ve sürerken veya silerken zorluk çıkartmıyor. Ürünü uyguladım, 15 dk kadar sonra sildim ve herhangi bir zorlukla karşılaşmadım. detayları videoda görebilirsiniz.

Hava kapalı olması sebebi ile videoda parlaklık çok belli olmuyor. Ama HD Wax dan aşağıda olmadığı kesin...

IMG_3129 (Small).JPG
Hidrofobi başarılı fakat video veya resim yok, üzgünüm :) Kalıcılığını ilerleyen günlerde test edip göreceğiz.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Güle güle kullanın 50ml olması çok güzel denemek için

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Video güzel olmuş ve uygulamanın basitliği açısından denemek isteyenlere örnek olur. Keşke su testi yapıp boncukları gösterseydiniz benim gibi boncuk hastalarına zehri vermiş olurdunuz :):)

Bolca ürün denemek isteyenler için 50 ml gibi az miktarlar harika bende angelwaxları küçük almıştım hem fiyat uygun hem fikir vermesi açısından çok iyi oluyor küçükler

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Video güzel olmuş ve uygulamanın basitliği açısından denemek isteyenlere örnek olur. Keşke su testi yapıp boncukları gösterseydiniz benim gibi boncuk hastalarına zehri vermiş olurdunuz :):)

Bolca ürün denemek isteyenler için 50 ml gibi az miktarlar harika bende angelwaxları küçük almıştım hem fiyat uygun hem fikir vermesi açısından çok iyi oluyor küçükler
Onu da yapacağım :) Wax atıp eve dönerken tepeli patka kuşu gördüm, hemen baraja indim. Toz toprak içinde kaldık tabi. Bu arada wax toz da tutmuyor :D Yarın sadece su tutup durularım. Hidrofobi anlamında fikir verir.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Wax-Planet markasının aracıma uygun olan versiyonu Show business ürününü test ettim.

Ürünü öneren ve temin etmemde yardımcı olan @Tonyuyuk07 ye teşekkürü borç bilirim :)

Ekli dosyayı görüntüle 18154

Ürün 50 gr kutu şeklinde olup kendi küçük ama işi büyük cinsten. 50 gr lık kutu ile 20 uygulama çıkması muhtemel. Kutuyu açınca hoş bir kokusu var ve ped ile uygulaması oldukça kolay. Kullanım esnasında ürün tüketimi oldukça az. AG HD Waxa göre daha sert bir forma sahip ve sürerken veya silerken zorluk çıkartmıyor. Ürünü uyguladım, 15 dk kadar sonra sildim ve herhangi bir zorlukla karşılaşmadım. detayları videoda görebilirsiniz.

Hava kapalı olması sebebi ile videoda parlaklık çok belli olmuyor. Ama HD Wax dan aşağıda olmadığı kesin...

Ekli dosyayı görüntüle 18156
Hidrofobi başarılı fakat video veya resim yok, üzgünüm :) Kalıcılığını ilerleyen günlerde test edip göreceğiz.
Araştırmalarıma göre wax planet butik olarak başarılı ürünler çıkarmış, aracın rengi de gösterişli olunca tabi dahada keyifli oluyor. Elinize sağlık :) Benimkiler de gelsin bakalım bol bol uygulama paylaşımıyla karşınızda olacam ilerleyen zamanlarda :)

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Elinize sağlık araç rengi ve parlaklık çok güzel

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Turmeric hakkı olan parlaklığa kavuşmuş. Elinize sağlık. Poorboys white diamond almasaydım bende CG glossworkz alıcaktım. Güzel seçim olmuş. Bu arada bu renge en azından orjinal bir 17" jant yakışır diye düşünüyorum:alkisss:

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Turmeric hakkı olan parlaklığa kavuşmuş. Elinize sağlık. Poorboys white diamond almasaydım bende CG glossworkz alıcaktım. Güzel seçim olmuş. Bu arada bu renge en azından orjinal bir 17" jant yakışır diye düşünüyorum:alkisss:
Katılıyorum hocam, dijon dijon diye bağırıyor :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Poorboys pasta içeriyor o yüzden çizik alma kapasitesi daha yüksek. Orbital ile uygularsanız hologram bile giderebilirsiniz aklınızda kalmasın CG :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Güle güle kullanın umarım memnun kalırsınız waxtan :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tşk ederim :) 17" janttan ziyade farlar ve stoplar değişmeli, Jantları bilerek değiştirmiyorum, kuş fotoğrafı çekmek için gittiğim yerde bu yükseklikte bile ızdırap çekiyorum. 17-18" lerdeki düşüklük ile resmen sürünürüm :)

Bu arada 3 ayrı Glaze oldu.. Birde ondan mı alsam diyorum ama sonra boşver diyorum :) Zaten bez fetişisti oldum çıktım. Birde glaze fetişisti olmaya gerek yok :)

@Tonyukuk07 hocam uygulaması kolay, parlaklığı başarılı. Keyfi olarak bile uygulanabilecek bir ürün. Şahsen beğendim :tesekkurr:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Tşk ederim :) 17" janttan ziyade farlar ve stoplar değişmeli, Jantları bilerek değiştirmiyorum, kuş fotoğrafı çekmek için gittiğim yerde bu yükseklikte bile ızdırap çekiyorum. 17-18" lerdeki düşüklük ile resmen sürünürüm :)

Bu arada 3 ayrı Glaze oldu.. Birde ondan mı alsam diyorum ama sonra boşver diyorum :) Zaten bez fetişisti oldum çıktım. Birde glaze fetişisti olmaya gerek yok :)

@Tonyukuk07 hocam uygulaması kolay, parlaklığı başarılı. Keyfi olarak bile uygulanabilecek bir ürün. Şahsen beğendim :tesekkurr:
Eğer 17" jant kullanmama sebebin lastik yanak yüksekliğinin azalması ise bir şey diyemem ancak aracın yüksekliği azalır diye düşünüyorsan orada bir yanlışlık var. Çünkü orijinal ebatlarda jant ve lastik kullandığında aracın yüksekliğinin değişmemesi gerekiyor.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
17 jant kullanıp 55 yanak lastik takacaksam görsele birşey katacağını pek düşünmüyorum. 40 lara inince de yine alçalacak biraz. 18" de zaten spor yay şart, yanak olarak da 40 dan yukarısı çok mümkün değil sanırım.

beni Tiguan paklar da ona da detay yapamayız :) TOGG SUV çıksın hele, elektrikli elektrikli kuşa gideriz :)

17" den başlayıp TOGG a nasıl geldi mevzu bilemedim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
17 jant kullanıp 55 yanak lastik takacaksam görsele birşey katacağını pek düşünmüyorum. 40 lara inince de yine alçalacak biraz. 18" de zaten spor yay şart, yanak olarak da 40 dan yukarısı çok mümkün değil sanırım.

beni Tiguan paklar da ona da detay yapamayız :) TOGG SUV çıksın hele, elektrikli elektrikli kuşa gideriz :)

17" den başlayıp TOGG a nasıl geldi mevzu bilemedim.
Dediğim gibi orijinal 17" jant ebatı ile lastik ebatınız nedir bilemiyorum muhtemelen 225/45/17 dir.. Ancak 16" den 17"e geçtiğinizde normal şartlarda araç alçalmaz.

Büyük araçlarda detay çok zor oluyor bu arada. 1 sene kadar peugeot partner kullandım. Yıkamak ayrı dert wax atmak ayrı dert :taraa: