Wax-Planet / Show Business deneyimim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlïk, video güzel olmuş waxı takipteyim. Bir de söylemiyim diyorum ama her seferinde dikkatimi çekiyor, boya biraz mat. Her ne kadar üzerindekiler parlatsa da anlaşılıyor. Polisaj mı istiyor sanki

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ellerinize sağlïk, video güzel olmuş waxı takipteyim. Bir de söylemiyim diyorum ama her seferinde dikkatimi çekiyor, boya biraz mat. Her ne kadar üzerindekiler parlatsa da anlaşılıyor. Polisaj mı istiyor sanki
Tşk ederim, faydalı olmasına sevindim. Matlığı bilmem ama polisaj zamanı çoktan geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tşk ederim, faydalı olmasına sevindim. Matlığı bilmem ama polisaj zamanı çoktan geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Matlık kullanılan sudan, bezden, yağmurun içindeki asitten vs. malesef oluyor. Polisajla düzelir. Aynı problem zaman zaman başıma geliyor o yüzden dikkatimi çekti.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık, golfe de F30 a da maşallah. İkiside kasanın en güzel renkleri denilebilir.

Golfte boncuk açıları hafif azalmış sanki ama yoğunluk gayet güzel
F30 waxı silen arkadaş baya uğraşmış :) çok bastırıyor izlerken tebessüm ettirdi.
İki araçtada yansımalar çok güzel

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, golfe de F30 a da maşallah. İkiside kasanın en güzel renkleri denilebilir.

Golfte boncuk açıları hafif azalmış sanki ama yoğunluk gayet güzel
F30 waxı silen arkadaş baya uğraşmış :) çok bastırıyor izlerken tebessüm ettirdi.
İki araçtada yansımalar çok güzel
F30 için geçmişte başarısız bir seramik denemesi yapıldı, sonrasında wax atmak işkence oluyor :) Birde biraz bekletince kürleşme daha iyi olacağından sürme işini yapan kuzenim ağır kaldı. Ben silmeye geçtiğimde çektiğim işkence sonrası kendisine devrettim. :D

Normalde uygulama yaptığım diğer araçlarda bu kadar zorlanmamıştım.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
F30 için geçmişte başarısız bir seramik denemesi yapıldı, sonrasında wax atmak işkence oluyor :) Birde biraz bekletince kürleşme daha iyi olacağından sürme işini yapan kuzenim ağır kaldı. Ben silmeye geçtiğimde çektiğim işkence sonrası kendisine devrettim. :D

Normalde uygulama yaptığım diğer araçlarda bu kadar zorlanmamıştım.
Ellerine sağlık videoyu izledim wax sonrası mavi renkde sağlam final olmuş. Wax silmesi zorladığı zaman aynı yüzeye tekrar wax uygulayıp hemen silebilirsiniz.

DENİZLİ

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ellerine sağlık videoyu izledim wax sonrası mavi renkde sağlam final olmuş. Wax silmesi zorladığı zaman aynı yüzeye tekrar wax uygulayıp hemen silebilirsiniz.

DENİZLİ
Öğrendiğime sevindim :) .Etkinlik sırasında araç sayısı fazla olunca bu durumu yaşayabiliyoruz. Bir dahaki sefere deneyeceğim. Teşekkürler

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, mavinin hakkını vermişsiniz, video benim gibi herkesin dikkatini çekmiş waxı silerken çok baskı yaptığınız. Bazı waxları fazla bekletmeye gelmez işkence olur silmesi. Sensei taktiği vermiş zaten.