Whell woolies jant fırçası

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Orta boy ve küçük boy olarak sıfırdan farksız en fazla 4-5 defa jant temizliği yaptım 2 adeti 150 tl büyük kayboldu isteyene yarın whatsapp dan foto atabilirim

Ekli dosyalar

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benim fantezilerim biraz daha farklı tabiki herkesin kendi tercihi kimi büyük boy fırça kimi başka bişiler.... dostum iyi satışlar gerçketen çok güzel kaliteli ürün şakasıma takılıyorum ama A set yeni sayılır 170 180TL ye satıldı forumda @multispace vermişti sanırım bir arkadaşa. Gene de ihtiyacı olan düşünen biraz daha indirim yaparsan alır umarım... gerçwkten kaybolduysa üzüldüm büyük boy güzel ürün

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
On
İşi yapan büyük fırça zaten @nuriksari . Sende de var aynı fırça seti
Onu diyoruz da arkadaş hassas yanlış anlıyor nedense. Sen komple A set kaça satmıştın sorması ayıp. ;) Ben Allah muhafaza benim setin büyük boyunu kaybetsem 2 gün kendime gelemem; gelince de kalan 2 boy için satılık ilanı açacağıma büyük boy alınık ilanı açarım yana yakıla. :)))

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Benim fantezilerim biraz daha farklı tabiki herkesin kendi tercihi kimi büyük boy fırça kimi başka bişiler.... dostum iyi satışlar gerçketen çok güzel kaliteli ürün şakasıma takılıyorum ama A set yeni sayılır 170 180TL ye satıldı forumda @multispace vermişti sanırım bir arkadaşa. Gene de ihtiyacı olan düşünen biraz daha indirim yaparsan alır umarım... gerçwkten kaybolduysa üzüldüm büyük boy güzel ürün
170tl ye bulsak da biz de alsak set

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi