Satış Wizard Of Gloss 1100 GSM Twisted Kurulama Havluları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünleri sağ salim teslim aldım, kargoya veriliş süreci hızlıydı. @Brindabella 'ya teşekkür ederim.
Sağdaki pet şişeler hangi ürün, soldaki pet şişeler hangi ürün? :sırıtan1: (biri Valet Pro APC, diğeri Koch GS)
Birde shinee wax'ta katılaşmış bir tabaka vardı bende ambalajı ters çevirip fotoğrafını çektim, problem olduğunu sanmıyorum ama foruma sorarakta doğrulayayım, normal bir şey bu dimi?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ürünleri sağ salim teslim aldım, kargoya veriliş süreci hızlıydı. Satıcıya teşekkür ederim.
Sağdaki pet şişeler hangi ürün, soldaki pet şişeler hangi ürün? :sırıtan1: (biri Valet Pro APC, diğeri Koch GS)
Birde shinee wax'ta katılaşmış bir tabaka vardı bende ambalajı ters çevirip fotoğrafını çektim, problem olduğunu sanmıyorum ama foruma sorarakta doğrulayayım, normal bir şey bu dimi?

Shinee Wax da olan bir şey.

Brindabella

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Ürünleri sağ salim teslim aldım, kargoya veriliş süreci hızlıydı. @Brindabella 'ya teşekkür ederim.

Sağdaki Valet Pro, soldaki Koch Chemie hocam, Tac system de ki durum da normal. Teşekkürler tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...