Wolkswagen Passat detailing(Tuga alu-teufel rod, Flowey demirtozu, Angelwax Resurrection, Zymöl Carbon, Flowey leather cleaner,

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Sn Master,
yine efsane bi operasyon,bizleride bilgilendirmek adına birsürü yeni ürün,üstelik renk gri ama ona rağmen
mükemmel sonuç,eline koluna emeğine sağlık.
Şu zymöllerin finish leri sanki ünlü bi sanatcının yağlı boya tabloları gibi :) hastasıyım.@Murat abinin ital i istedim ama bütçe malesef ayrılamıyor,belki nasiptir ilerde sizin gibi zymöl koleksiyonum olur.
Amigo da mükemmel duruyor,ben glaze olarak fakiradamlar karadelik :komik: kullanıyorum ama finish böyle değil sanki.

Tavsiyede bulunmak bizim gibi çaylaklara düşmez ama şişelerin zayi olmasın diye nacizhane not düşmek istedim.Magic dressing in şişe terörüne son vermek icin,kullandıktan sonra sprey mekanizmasını çıkarıp içinden 4-5 fıs su geçirip şişenin ağzınıda bi kapakla kapatırsan katil etkisiz hale geliyor Bende senin güzel tavsiyelerinle bölünmüş olarak almıştım,su spreylerken bile bozulacak gibi duran basit bi şişe ile göndermişler ama halen bozulmadan devam ediyorum.
Tekrar eline sağlık :nazar:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Her ayrıntısını tekrar tekrar okuyarak, her resmî ve videoyu en az ikişer kere inceleyerek büyük bir keyifle deneyimlediğim bir flood oldu. Eline emeğine tecrübene sağlık @onurçiko :)

Şimdiden benim araç için neler yapabileceğini hayal edip sabırsızlanıyorum. :)
Tekrardan eline ve emeğine sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline saglık onur usta harika bi uygulama olmuş:nazar: güzel bir film gibi bitmesin istedim konu flowey de maşallah bir sürü ürün eklemiş ürünleriine iş kazası malesef bu işin cilvesi çok güzel işi mahvediyor ama dedigin gibi yapacak birşey yok yeni arkadaşlar dikkatli olmalı köşeler çok tehlikeli

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık abi, mükemmel olmuş
Teşekkür ederim kardeşim
Sn Master,
yine efsane bi operasyon,bizleride bilgilendirmek adına birsürü yeni ürün,üstelik renk gri ama ona rağmen
mükemmel sonuç,eline koluna emeğine sağlık.
Şu zymöllerin finish leri sanki ünlü bi sanatcının yağlı boya tabloları gibi :) hastasıyım.@Murat abinin ital i istedim ama bütçe malesef ayrılamıyor,belki nasiptir ilerde sizin gibi zymöl koleksiyonum olur.
Amigo da mükemmel duruyor,ben glaze olarak fakiradamlar karadelik :komik: kullanıyorum ama finish böyle değil sanki.

Tavsiyede bulunmak bizim gibi çaylaklara düşmez ama şişelerin zayi olmasın diye nacizhane not düşmek istedim.Magic dressing in şişe terörüne son vermek icin,kullandıktan sonra sprey mekanizmasını çıkarıp içinden 4-5 fıs su geçirip şişenin ağzınıda bi kapakla kapatırsan katil etkisiz hale geliyor Bende senin güzel tavsiyelerinle bölünmüş olarak almıştım,su spreylerken bile bozulacak gibi duran basit bi şişe ile göndermişler ama halen bozulmadan devam ediyorum.
Tekrar eline sağlık :nazar:
Teşekkür ederim güzel insan. Elimden geldiği kadar bilgilendirici olmasına özrn gösteriyorum işte,
Zymöl ve daha iyileri sizinde olur inşallah, bu uzun soluklu bir hobi. Bakarsın bir gün bir kampanyadan falan oluvermiş. Allah gönlüne göre versin.
Estağfurullah burada herkesin herkesten öğrenecek birşeyi vardır.
Aalında biliyorum küçük bir müdahale ile önünw geçerim durumun ama o kadar yoruluyorum ki sonrada dönüp o fısfısı çıkarıp su ile çekmek bana zul geliyor.
Her ayrıntısını tekrar tekrar okuyarak, her resmî ve videoyu en az ikişer kere inceleyerek büyük bir keyifle deneyimlediğim bir flood oldu. Eline emeğine tecrübene sağlık @onurçiko :)

Şimdiden benim araç için neler yapabileceğini hayal edip sabırsızlanıyorum. :)
Tekrardan eline ve emeğine sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim, inşallah yapacağız bakalım seninkini de pırıl pırıl.
eline saglık onur usta harika bi uygulama olmuş:nazar: güzel bir film gibi bitmesin istedim konu flowey de maşallah bir sürü ürün eklemiş ürünleriine iş kazası malesef bu işin cilvesi çok güzel işi mahvediyor ama dedigin gibi yapacak birşey yok yeni arkadaşlar dikkatli olmalı köşeler çok tehlikeli
Teşekkür ederim Recep Usta, Flowey devamını getirecek gibi, bakalım. Bir de kaporta için demirtozu var flowey in, o gelmedi hala. Onu çok merak ediyorum. Bir de asidik snow foam. Takipteyim...
Resimi özellikle attım hani iş o kadar da kolay bir iş değil aslında, ufacık bir konsantre bozukluğu yada en ufak telaş yada acele dönüşü olmayan sonuçları doğuruverir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master çok güzel uygulama olmuş keyifle okudum. Maalesef yeni araçlarda böyle çok sivri boyanın en ince olduğu çizgiler var. O kısımlara da ince bantlama yapmak gerekecek gibi geçen bir aracın kaputunda o kadar sivri çıkıntı vardı ne kadar dikkat edersen et anlık cut ped keçe kaymasında verniği alacak gibiydi.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık master çok güzel uygulama olmuş keyifle okudum. Maalesef yeni araçlarda böyle çok sivri boyanın en ince olduğu çizgiler var. O kısımlara da ince bantlama yapmak gerekecek gibi geçen bir aracın kaputunda o kadar sivri çıkıntı vardı ne kadar dikkat edersen et anlık cut ped keçe kaymasında verniği alacak gibiydi.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, evet dediğin gibi çok çok keskin hatlar. Diğer kısımlarda inceden maskeleme yaptım zaten. Sıkıntılı bölgeler.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
kovanın yanına asılan fırçalar için kabı nerden bulabilirim?
Ikeadam aldim geçen gun 15 tl gibi bir seydi ama kovaya tam uymadi benim. Deneme yaparken kirdim. Bugun hanim miniso diye bir magazada 3 tanesi 20 tl ye denk gelmis ve almis. Cuk diye oturdu kovaya. Ikeaninkinden aşağı degil hatta daha cok beğendim. Belki denk gelirseniz ve almadiysaniz bakabilirsiniz diye yazayim dedim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ikeadam aldim geçen gun 15 tl gibi bir seydi ama kovaya tam uymadi benim. Deneme yaparken kirdim. Bugun hanim miniso diye bir magazada 3 tanesi 20 tl ye denk gelmis ve almis. Cuk diye oturdu kovaya. Ikeaninkinden aşağı degil hatta daha cok beğendim. Belki denk gelirseniz ve almadiysaniz bakabilirsiniz diye yazayim dedim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakaryada yaşıyorum. Miniso zincir mağzamı?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım
Maaşallah o nasıl parlaklık
Ben bir grinin bu denli patlayabileceğine inanmayanlardandım
Artık fikir değiştirdim :)
Ellerine sağlık hacı
Yine ve her zamanki gibi mükemmel bir uygulama olmuş
Yalnız ben şu keçe zorlanınca correcting polish kullandım üstüne angelle devam ettim kısmını pek anlayamadım
Muhtemelen polisajın püf noktalarına giren bir konu
Mümkünse biraz açar mısın?
Mümkünse analayabilceğim şekilde :yazik:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım
Maaşallah o nasıl parlaklık
Ben bir grinin bu denli patlayabileceğine inanmayanlardandım
Artık fikir değiştirdim :)
Ellerine sağlık hacı
Yine ve her zamanki gibi mükemmel bir uygulama olmuş
Yalnız ben şu keçe zorlanınca correcting polish kullandım üstüne angelle devam ettim kısmını pek anlayamadım
Muhtemelen polisajın püf noktalarına giren bir konu
Mümkünse biraz açar mısın?
Mümkünse analayabilceğim şekilde :yazik:
Kaçırıyorsun hacı, olmuyor bak:)
Teşekkür ederim ayrıca güzel yorumlarına. Bilirsin her rengi ayrı parlatırım:super::)
Demek istediğim şuydu, artık keçe ve cutting pastanın bile zorlandığı zımpara isteyen yerlere sıvı zımpara niteliğinde bir ürün olan Dr Beasleys correction polish kullandım.