Öneri world force tolls orbital polisaj makinası hakkında bilgi sahibi olan var mı?

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Görünütü olarak Klpro ile birebir aynı, sadece renk farkı var, motor gücü ve diğer özelliklerde aynı olarak belirtilmiş,
sanırım Çin' deki üreticisi isteğe göre renklendiriyor. Fiyat şuan çok cazip, ürün hakkında bilgi sahibi olan var mıdır acaba, ne dersiniz almaya değer mi?

WORLDFORCE TOOLS Worldforce Orbital Polisaj Makinesi Pasta Cila Makinesi 720w Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hocam Makinanin aciklamasi ile makinanin üzerindeki yazilar tutarsiz aciklamada 15 MM kutusunda 21 MM bu Makina Aliexpress te sürekli karsima cikmisti bir ara bu makina ariza yaptiginda karsinizda kimseyi bulamazsiniz ben bu makinanin bir degisik modelini gexen sene Gumruk Kargo vs hersey dahil 650₺ getirdim iyi cikti 1 yildir da ariza yapmadi hala aktif kullaniyorum Bu makina icin 1 yil garantiyi kim veriyor bilmiyoruz bence 100/200 tl fazla verip KL almak daha mantikli en azindan KL Türkiye Garantisi Muhatap bulabiliriz Tabi bu sadece Bu Makina icin degil Yurtdisindan aldigimiz LQ Elements icinde gecerli :)

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Hocam Makinanin aciklamasi ile makinanin üzerindeki yazilar tutarsiz aciklamada 15 MM kutusunda 21 MM bu Makina Aliexpress te sürekli karsima cikmisti bir ara bu makina ariza yaptiginda karsinizda kimseyi bulamazsiniz ben bu makinanin bir degisik modelini gexen sene Gumruk Kargo vs hersey dahil 650₺ getirdim iyi cikti 1 yildir da ariza yapmadi hala aktif kullaniyorum Bu makina icin 1 yil garantiyi kim veriyor bilmiyoruz bence 100/200 tl fazla verip KL almak daha mantikli en azindan KL Türkiye Garantisi Muhatap bulabiliriz Tabi bu sadece Bu Makina icin degil Yurtdisindan aldigimiz LQ Elements icinde gecerli :)
@Sefa46 Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için,

O zaman klpro alayım, dediğiniz gibi arıza yaparsa muhatap bulmak önemli,
şimdi sıra geldi en uygun nereden alınır kısmına :)

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
N11'de 1100TL'ye satıyorlardı, dayanamadım aldım,
kur bu hızla çıkarken yarına fiyatı ne olur hiç güvenemedim