Wv golf mk4

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık çok güzel olmuş harika gerçekten çok sevdiğim golf 4 hakettiği değeri bulmuş :alkis:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
hocam araba konusunda çok çabuk karar değiştirebiliyorum, kararımı uygulama kısmında ise kaplumbağa gibiyim, inşallah fikrim değişmeden bir kırmızı leon fr düşünüyorum bakalım hayırlısı :D ilerleyen zamanlarda nostalji niyetine golf 4 aklımın kenarında hep var. Mekanik kabiliyetleri açısından halefleri veya seleflerinden zayıf olmasına rağmen ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de mihenk taşı olarak kabul edilen bir otomobil. Benim hoby garajı kurmak gibi bir hayalim var ve zamanı gelince alıp koyacağım otomobillerden birisi. (inşallah allah nasip eder :) )

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Çok güzel benimde öyle hayallerim var tüm plan program hazır aslında alınacak araçlar garjın çizimi vs 31 aralık gecesi bir umut var bakalım belki bize çıkar çıkarsa nadide bir golf 4 benden olsun

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sanat konuşmuş :) Kapı kolları olayına çok takılıyorum bende. Elinize sağlık tebrikler.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok güzel uygulama elinize sağlık ön farlara uygulama yapıldı mı ? Biraz mat görünüyor.

Bir de jantları boyatsanız, hakikaten aracın dışı sıfır haline dönecekmiş.