Xanax Uygulamaları

xanax

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Emeğine sağlık wax uygulaması keyif verir. Boncuklanma ve kalıcılık testlerinide bekliyoruz güle güle kirletin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler, biraz yorucu olsada işin sonunda değdiğini görünce yorgunluk falan gözünde olmuyor insanın.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Çok teşekkür ederim, carnauba içerikli wax elimde olmadığı için elimdekiyle yetinmek zorunda kaldım. Aslında yurtdışında olan waxlardan denk getirip almayı çok istedim fakat hem pek bilgim hem de herhangi bir kanalım olmadığı için o iş olmadı, eğer tavsiye edebileceğiniz bir wax varsa(Yurt dışı ürünlerinden) Alım konusu açmak isterim, ilginize teşekkürler şimdiden.
Bir ara size carnauba içerikli bir şeyler yollayayım.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Çok teşekkür ederim, carnauba içerikli wax elimde olmadığı için elimdekiyle yetinmek zorunda kaldım. Aslında yurtdışında olan waxlardan denk getirip almayı çok istedim fakat hem pek bilgim hem de herhangi bir kanalım olmadığı için o iş olmadı, eğer tavsiye edebileceğiniz bir wax varsa(Yurt dışı ürünlerinden) Alım konusu açmak isterim, ilginize teşekkürler şimdiden.
@Murat hocam alım için liste yapıyor, tavsiye edebileceğim kaliteli bir wax isterseniz kendisiyle konuşa bilirsiniz
Ortak Alım - S100 Wax Ortak Alımı V2

xanax

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık hocam, güzel bir uygulama olmuş. Grinin güzel bir tonu ve araca çok yakışmış gerçekten :nazar: