xiaomi mi portable pompa yüksek sesle çalışma.

bahtitopal

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Herkese iyi akşamlar belki benim gibi dikkatsizlik sonucu pompasını düşürüp tamir etmeyi düşünen olursa diye böyle bir konuyu açmak istedim.pompa çok zırıltılı ve yüksek sesle çalışmaya başlayınca birşeylerin ters gittiğini anladım ve sökmek istedim.ilk önce cihazın altındaki tırnaklı kapağı bir falçata yardımıyla kaldırdım arkasından 4 tane vidayı söküp, altındaki siyah plastik parçayı da alıyoruz.kasayı tutup yuları doğru hortumdan yada kenarından tutup çekiyoruz ve cihaz ortaya çıkıyor. yan tarafa baktığımda fan pervanesinin yerinden çıktığını gördüm ve yerine taktım ardından denemelerimde sesin kaynağının yerinden çıkan o parça olduğunu anladım ve cihazı topladım.Bu şekilde çözüme kavuşmuş oldum.Umarım birilerine yardımcı olur.sürçülisan ettiysek affola.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İyiki açıp bakmışsın ve onarımı yapabilmişsin. Birde durduk yere aşırı ısınma söz konusu olabilirdi, kurtarabilecekken cihazdan da olurdun ki neyseki kurtarmışsın. Eline, emeğine, paylaşımına sağlık ve geçmiş olsun :)

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Keşke bir video ile sesi paylaşma şansınız olsaydı kıyaslama yapardık. Yine de elinize emeğinize sağlık.

bahtitopal

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İyiki açıp bakmışsın ve onarımı yapabilmişsin. Birde durduk yere aşırı ısınma söz konusu olabilirdi, kurtarabilecekken cihazdan da olurdun ki neyseki kurtarmışsın. Eline, emeğine, paylaşımına sağlık ve geçmiş olsun :)
teşekkür ederim

bahtitopal

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Keşke bir video ile sesi paylaşma şansınız olsaydı kıyaslama yapardık. Yine de elinize emeğinize sağlık.
maalesef video çekebilecek pozisyonda değildim,amacım nasıl söküldüğü hakkında bilgi vermekti biraz da.teşekkürler bu arada.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler bilgilendirme için illaki birinin başına gelir bu düşürme mevzusu, yararlı konu elinize sağlık.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, cesaret edip açıp kurtarmışsınız aleti. Yoksa yandı gülüm keten helva...

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Çok güzel çalışma,kaç kişide vardır ki işlerine yaramaz deyip de paylaşmadığımız şeyler yıllar sonra bile birimizin işine yarayabiliyor.
Ne iyi etmişsiniz,elinize sağlık..

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Güzel paylaşım olmuş, ilerde lazım olabilr. Benim xiaomi de tam şarj varken çok güzel yeterli hava basıyor ama çok çabuk güç kaybediyor büyük ihtimal pilleri çok zayıfladı. Pil değişimi mümkün mü acaba Garantisi devam ediyor mi storeden almıştık göndereyim diyorum bişey yaparlar mı yoksa benim ürün yolda hış olurmu bilemedim.

bahtitopal

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Çok güzel çalışma,kaç kişide vardır ki işlerine yaramaz deyip de paylaşmadığımız şeyler yıllar sonra bile birimizin işine yarayabiliyor.
Ne iyi etmişsiniz,elinize sağlık..
teşekkürler yorumunuz için.Kesinlikle öyle, çok basit birşey bazen sorunumuzu çözmekte bizi çıkmaza sokuyor.başka platformlarda belki vardır bilmiyorum ama burda bu şekilde ilaç pompası modifiyesi benim gibi yapan, birçok kişiye faydalı olur düşüncesi ile paylaştım.

bahtitopal

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Güzel paylaşım olmuş, ilerde lazım olabilr. Benim xiaomi de tam şarj varken çok güzel yeterli hava basıyor ama çok çabuk güç kaybediyor büyük ihtimal pilleri çok zayıfladı. Pil değişimi mümkün mü acaba Garantisi devam ediyor mi storeden almıştık göndereyim diyorum bişey yaparlar mı yoksa benim ürün yolda hış olurmu bilemedim.
benimde garanti devam ediyordu ama kendi hatam olduğundan sökmek istedim.siz bence servisle görüşüp garantiye gönderin yine de.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Herkese iyi akşamlar belki benim gibi dikkatsizlik sonucu pompasını düşürüp tamir etmeyi düşünen olursa diye böyle bir konuyu açmak istedim.pompa çok zırıltılı ve yüksek sesle çalışmaya başlayınca birşeylerin ters gittiğini anladım ve sökmek istedim.ilk önce cihazın altındaki tırnaklı kapağı bir falçata yardımıyla kaldırdım arkasından 4 tane vidayı söküp, altındaki siyah plastik parçayı da alıyoruz.kasayı tutup yuları doğru hortumdan yada kenarından tutup çekiyoruz ve cihaz ortaya çıkıyor. yan tarafa baktığımda fan pervanesinin yerinden çıktığını gördüm ve yerine taktım ardından denemelerimde sesin kaynağının yerinden çıkan o parça olduğunu anladım ve cihazı topladım.Bu şekilde çözüme kavuşmuş oldum.Umarım birilerine yardımcı olur.sürçülisan ettiysek affola.

Geçmiş olsn abi iyiki söküp bakmışsın bende bayılırım söküp bakmaya yapabildigimi yaparım yapamadığım tabiki çöpe