Yardım lütfen

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben aldıgımda arac 1.5 senelikti temizdi. Sahibi saramik + filmi alırken yaptırmıs. Bir kaç ay sonra kötülelmeye başladı. Bir kuş pisliği olayı oldu. temizlemede cıkmadı. Aseton sürdüm daha kötü matlaştı inş altına geçmemiştir pislik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaplamaya işlemiş gibi. Bence söktürün yeniden kaplatın :)

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Görünce aklıma geldin hocam. Biri daha paylaşmış bugün. Bunun sökülmesi problem

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sordum etrafta 1000 tl den aşağı kaliteli olanı yapan yok. 500 tl pvc yapıyorlar. Sıcak su ile kendim sökeceğim birazda öyle kullanalım D:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.000₺ ye ppf yapan varsa şüpheli yaklaşın. Sadece film maliyeti 1.100₺ civarı O da stek dynolite . Lumarın maliyeti 1500₺. Bu piyasada kaliteli ppfi 2.000₺ den aşağı takmazlar

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Geçen yıl Marmarise giderken yol yapım çalışmasına denk gelmiştim gece 3 civarları. Arkadan gelene dörtlü flaşör, karşıdan hızlı geleni selektör yağmuruna tutup yavaşlatarak, karşıdan gelen olunca olabildiğince sağa kaçarak kaputa taş değmeden kurtarabilmiştim. ;) özellikle şirket araçları ve kamyonlar süratli geliyor en nefret ettiğim.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geçen yıl Marmarise giderken yol yapım çalışmasına denk gelmiştim gece 3 civarları. Arkadan gelene dörtlü flaşör, karşıdan hızlı geleni selektör yağmuruna tutup yavaşlatarak, karşıdan gelen olunca olabildiğince sağa kaçarak kaputa taş değmeden kurtarabilmiştim. ;) özellikle şirket araçları ve kamyonlar süratli geliyor en nefret ettiğim.
Seneler önce Balıkesir civarında yol yapım çalışmasından geçerken önümde giden denyo birden bire çakıl taşlarının olduğu yerde gaza basmıştı; taşlardan korna, selektör ve manevra ile kaçmayı başarmıştım ama vatandaş bildiğini okumaya devam edince benim de sigorta atmıştı. İlk fırsatta önüne geçip aynı şeyi ona yapınca bir güzel paşa paşa gitmeye başlamıştı. O an derdi neydi bilemiyorum ama bana denk gelmesi hiç iyi olmamıştı.

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
eğer matlığı biraz alıyım renk kendine gelsin dersen hare giderici yapın kendine geliyor çizikler tabiki geçmiyor ama böyle izler çıkıyor bnm aracımdada belki bundan daha kalitesiz bir folyo var hare yaptım makineyle topladı biraz