Ellerinize sağlık güzel uygulama olmuş , arabayı da çok beğendim güle güle kullanın :) .
ffsahin Usta Detaycı Üye 10 Haz 2020 #41 Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 866 Beğeniler 1,822 Yaş 32 İl Kayseri 10 Haz 2020 #41 Ellerinize sağlık güzel uygulama olmuş , arabayı da çok beğendim güle güle kullanın .
ozkameh Konu Sahibi ✔ Çaylak Detaycı Üye 11 Haz 2020 #42 Katılım 30 Tem 2019 Mesajlar 32 Beğeniler 51 11 Haz 2020 #42 ffsahin' Alıntı: Ellerinize sağlık güzel uygulama olmuş , arabayı da çok beğendim güle güle kullanın . Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim yorum için hocam daha iyisi sizlerin olsun inşallah Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ffsahin' Alıntı: Ellerinize sağlık güzel uygulama olmuş , arabayı da çok beğendim güle güle kullanın . Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim yorum için hocam daha iyisi sizlerin olsun inşallah Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
_CaN_ Profesyonel Detaycı Moderator 11 Haz 2020 #43 Katılım 27 Eki 2017 Mesajlar 5,805 Beğeniler 8,528 Yaş 37 İl Bilecik 11 Haz 2020 #43 ozkameh' Alıntı: Hocam bütçe sıkıntı değil yani en iyisi nedir onu bulmak isterim öncelikle Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... En iyilerinden biri olan Zymöl tavsiye ederim. Ancak tedarik sıkıntısı var.
ozkameh' Alıntı: Hocam bütçe sıkıntı değil yani en iyisi nedir onu bulmak isterim öncelikle Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... En iyilerinden biri olan Zymöl tavsiye ederim. Ancak tedarik sıkıntısı var.
ozkameh Konu Sahibi ✔ Çaylak Detaycı Üye 11 Haz 2020 #44 Katılım 30 Tem 2019 Mesajlar 32 Beğeniler 51 11 Haz 2020 #44 _CaN_' Alıntı: En iyilerinden biri olan Zymöl tavsiye ederim. Ancak tedarik sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam inceleyecegim teşekkür ederim ayrıca dün istanbulda yağan yağmurdan sonra kaputta oluşan manzara Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
_CaN_' Alıntı: En iyilerinden biri olan Zymöl tavsiye ederim. Ancak tedarik sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam inceleyecegim teşekkür ederim ayrıca dün istanbulda yağan yağmurdan sonra kaputta oluşan manzara Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
_CaN_ Profesyonel Detaycı Moderator 12 Haz 2020 #45 Katılım 27 Eki 2017 Mesajlar 5,805 Beğeniler 8,528 Yaş 37 İl Bilecik 12 Haz 2020 #45 ozkameh' Alıntı: Tamam hocam inceleyecegim teşekkür ederim ayrıca dün istanbulda yağan yağmurdan sonra kaputta oluşan manzara Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Boncuklar pek iyi görünmüyor. Gerçeği c2v3 çok dayanıklı ve iyi bir ürün değil bana göre.
ozkameh' Alıntı: Tamam hocam inceleyecegim teşekkür ederim ayrıca dün istanbulda yağan yağmurdan sonra kaputta oluşan manzara Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Boncuklar pek iyi görünmüyor. Gerçeği c2v3 çok dayanıklı ve iyi bir ürün değil bana göre.