Abi tövbe tövbe ölmüş ölüyü diriltmişsin. Helal olsun. Bu detailing değil bildiğin restorasyon. Hakkaten ellerine sağlık ilk resimleri görünce acaba bir çılgınlık yapıp komple fırçayla girer mi dedim. Dedim yani manzarayı görünce. Bu kaçıncı seviye Maşallah
fırça değilde benzini döküp yakayım dedim ama lanet olsun içimdeki detay sevgisine
bu bölüm sonu canavarıydı, artık yeni seviye açtım
@onurçiko abi aman Allah'ım didim ben ilk youtube da görünce ford transit gibi ticari bişey sandım bu kirli görünce opelmiş şaşkınım elin kolun dert görmesin bu adam çok şanslı ya senin gibi birini tanıyor keşke Ankara da olsan
Transit başka bir level artık.Cıks orası çok soğuk, soğuk sevmiyorum ben hoş sıcakta sevmiyorum ama.Sen buraya gel
Sabah sabah 3 kupa çay içtim konuyu okuyacağım diye
Vallaha diyecek söz bulamıyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor, youtube fenomeni guru görse ders almaya gelir o derece.. Elleriniz dert görmesin enerjinize de maşallah.. Bu detay falan değil restorasyon bildiğin.
Aracı mor çatıya verme fikri çok mantıklı..
Vallaha diyecek söz bulamıyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor, youtube fenomeni guru görse ders almaya gelir o derece.. Elleriniz dert görmesin enerjinize de maşallah.. Bu detay falan değil restorasyon bildiğin.Aracı mor çatıya verme fikri çok mantıklı..
Guru muru, bunlar kuru gürültü, gelsin o bakalım buraya
Abi ellerine saglik yine ders niteliginde bir calisma olmus. Dis kisimda demirtozu ve kil sonrasi araba muhtemelen hafiflemistir oyle gorunuyor
Sonuc ise harika bu arada flowey p10 ile sonax pf kiyaslamak isterseniz bir yorum alirim. Her ne kadar koch nmpc silikon icersede isini cok iyi yapiyor ve kaliciligi bence bu tarz urunlere gore cok iyi. Resmen plastikleri sifirlamis. Ic kisima yorum yapamiyorum bazi yerlere bakamadim neredeyse o derece... Sahibi ne kadar tesekkur etse az size.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sonuc ise harika bu arada flowey p10 ile sonax pf kiyaslamak isterseniz bir yorum alirim. Her ne kadar koch nmpc silikon icersede isini cok iyi yapiyor ve kaliciligi bence bu tarz urunlere gore cok iyi. Resmen plastikleri sifirlamis. Ic kisima yorum yapamiyorum bazi yerlere bakamadim neredeyse o derece... Sahibi ne kadar tesekkur etse az size.Sent from my iPhone using Tapatalk
kardeşim, P10 ile pf i karşılaştırmak çok doğru olmaz aslında.P10 direk finişe yönelik bir ürün yani cut özelliği pf nin çok gerisinde kalır.Sadece parlaklık olarak karşılaştırılabilir.Ona da net bir yorum yapamam şu anda araç renginden ötürü.Ama Sonax Perfect Finish daha özellikli ve etkili bir ürün, daha komplike, P10 daha tek amaca yönelik.Koch nmpc benim sevdiğim bir ürün oldukça etkili ve dediğin gibi dayanımı oldukça tatmin edici.
ellerine sağlık yine müthiş bir uygulama
Söylenecek çok bir şey yok.

Yine forumdaki sessizliğin sebebi belli oldu abi. Astranın dili olsa elini öper teşekkür eder
Bu abimizin araçlarını çok güzel kendine getirdin umarım kıymeti biliniyordur 
Floweyin pasta grubununda böyle geçer not alması güzel haber oldu bizim içinde. Yine detailing school tarzında bi uygulama olmuş
ürünlere, sana söylenecek laf zaten yok emeğine sağlık abi
Buzdolabı beyazı olmasına rağmen sonuç çok güzel
Bu abimizin araçlarını çok güzel kendine getirdin umarım kıymeti biliniyordur 
Floweyin pasta grubununda böyle geçer not alması güzel haber oldu bizim içinde. Yine detailing school tarzında bi uygulama olmuş
ürünlere, sana söylenecek laf zaten yok emeğine sağlık abi
Buzdolabı beyazı olmasına rağmen sonuç çok güzel
kardeşiim güzel yorumların için.
Abi ellerine sağlık fazla söylenecek birşey yok çıtayı evereste çıkardın maşallah.. İç kısma ne olmuş öyle ben olsam kapıyı açtığım gibi kapatırdım 

Elinize sağlık, uygulama için söylenecek çok fazla bir şey yok. Alıştık artık bu finallere 
Benim anlamadığım nokta, bir zamanlar MTv de yayınlanan pimp my ride programında olduğu gibi, size gelen bütün arabaların içi de dışı leş
Yani arabalar bu kadar bakımsız ve özensiz nasıl bırakılıyor aklım almıyor.
Heba olan 5-6 tane Magic sponge ler için üzülmüşsünüz ama sizde zaten 100 lü paket yok muydu

Benim anlamadığım nokta, bir zamanlar MTv de yayınlanan pimp my ride programında olduğu gibi, size gelen bütün arabaların içi de dışı leş
Heba olan 5-6 tane Magic sponge ler için üzülmüşsünüz ama sizde zaten 100 lü paket yok muydu
Kaldı 93 magic spongem

Ikinci cümlende hazirladim kahvemi
)
Üc sorum var…...
1. Butterwax memnunmusun ?? Aynisi bendede duruyor ama youtubedeki yorumlar korkuttu beni.Kocaman shitstorma var Chemical Guysa bu ürün icin
2. Arka paspaslar Detail Forum yaziyor, benmi yanlis gördüm
3.Bu aracin sahibi ilen tanismak istiyorum
.Bu hale getirmekde marifet.
Uygulama mü kem mel …. Citayi baya yüksek tutuyorsun
Üc sorum var…...
1. Butterwax memnunmusun ?? Aynisi bendede duruyor ama youtubedeki yorumlar korkuttu beni.Kocaman shitstorma var Chemical Guysa bu ürün icin
2. Arka paspaslar Detail Forum yaziyor, benmi yanlis gördüm
3.Bu aracin sahibi ilen tanismak istiyorum
.Bu hale getirmekde marifet.Uygulama mü kem mel …. Citayi baya yüksek tutuyorsun

1-Hiç fiyatının ürünü değil, o da, jet seal de.Dayanım kötü, boncuklama kötü, yani yorumlara katılıyorum ama almış olduk bir kere kullanacaz artık.Tekrar almam hayatta.Yazın yıkamamlardan sonra uygularsanız olur qw niyetine.
2-Foruma özel yaptırdığımız kağıt paspaslar.
3-Cam aç Cam
Görüştürecem sizi...
Ellerine sağlık hacı
Valla ellerini öpesim geldi

Hele o pedallara gösterdiğin ilgi beni benden aldı
Yine bir ölüyü diriltmişsin maaşallah
Sanki baştaki araçla sondaki aynı değil
O yansımalar ne öyle,bayide bu kadar parlamamıştır bu araç
Valla ellerini öpesim geldi

Hele o pedallara gösterdiğin ilgi beni benden aldı
Yine bir ölüyü diriltmişsin maaşallah
Sanki baştaki araçla sondaki aynı değil

O yansımalar ne öyle,bayide bu kadar parlamamıştır bu araç

Elinize saglık üstad. Muhteşem bir geri dönüş olmuş. Şampuanı inanın unutmuşum bile. Deneme fırsatım olmadı daha. Bu gün yeni kaplumbagalar geldi zaten çıtlatacaktım sizde ama son ürünlerdi galiba stok bitmiş. 10 TL yi gören saldırmış. Siz begendiyseniz zaten bana söz düşmez. Güzel günlerde kirletsin sahibi aracın. Dualarını şimdiden duyar gibiyim sizin için. Büyük emek yanında Bi okadar da sevap niteliği taşıyor bence yaptıklarınız.
Onur abi yine sen ve yine arabayı eşşek niyetine kullanan bir arkadaş.... b
Aracın durumu gerçekten şu şekildeymiş
Ekli dosyayı görüntüle 5570
Aracın son halini görünce bir bardak çay içesim geldi o kadar rahatladım.
Çıtayı öyle bir yere bıraktın ki abi artık ne diyeyim.
Bu uygulama karşısında saygı ile eğiliyor ellerinden öpüyorum
Aracın durumu gerçekten şu şekildeymiş
Ekli dosyayı görüntüle 5570
Aracın son halini görünce bir bardak çay içesim geldi o kadar rahatladım.

Çıtayı öyle bir yere bıraktın ki abi artık ne diyeyim.
Bu uygulama karşısında saygı ile eğiliyor ellerinden öpüyorum

Sensei ellerine sağlık ölüyü diriltmişsin çöpe atılacak araba hayata dönmüş
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ