Yazlık Jant Temizliği Vol2

Ramazanerdmr

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Anladım teşekkür ederim. Dedim acaba bir püf nokta var da ben mi bilmiyorum diye ama üşengeçlikmiş :D. NMS sealant özellikli bir şampuan. Yani uyguladığınız yüzey üzerinde bir koruma katmanı oluşturuyor. Dolayısıyla seramiği bu katmanın üzerine uygulamış oluyorsunuz. Dolayısıyla çıplak metale uyguladığınız zamanki kadar bir süre dayanmayabilir diye dedim.
:dusun: onu bilmiyordum ama şanpuanlı su içinde KochChemie FB de vardı üstelik fırçaları vs o suyun içine söküp çıkartarak jant temizliğini yapmıştım herhalde sealant özelliği pek kalmamıştır (umarım). Bir iki ay geçsin etkisi çabuk biterse üşenmeyip tekrar uygulama yapabilirim.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ramazan ellerine sağlık @Ramazanerdmr gayet güzel bir uygulama olmuş. Bu tarz detaylar gerçekten çok güzel oluyor, yanına ayrı bir kişi fotoğraf ve video için şart hele ki çalışma ortamın rahat değil ise tek başına hepsini yapmak mümkün olmuyor. Koch NMS yorumlarına katılıyorum ama şampuanlardaki cilalar çok da etkili değil çok takılmayın bence hatta bu tarz temizlikleri şampuan yerine apc ile yapmak daha etkili olacaktır. En sonda da jantları m60ü ya da m700 ile bir silerseniz seramik wax koruma ne uygulayacaksanız yüzeye tutunmasını artırmış olursunuz. rutin yıkamalarda da sadece şampuan yeterli gelecektir ph nötr şampuan ve fırça desteği ile her yıkama özen gösterirseniz tertemiz kalırlar. Demirtozu sökücü de senede 3-4 kere yeterli gelecektir. Ellerinize sağlık tekrar güzel bir detay olmuş davlumbazları beklemedeyiz. Oraya da seramik uygulayabilirsiniz naçizane tavsiyem eğer ki komple söküp girişecekseniz.

Ramazanerdmr

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ramazan ellerine sağlık @Ramazanerdmr gayet güzel bir uygulama olmuş. Bu tarz detaylar gerçekten çok güzel oluyor, yanına ayrı bir kişi fotoğraf ve video için şart hele ki çalışma ortamın rahat değil ise tek başına hepsini yapmak mümkün olmuyor. Koch NMS yorumlarına katılıyorum ama şampuanlardaki cilalar çok da etkili değil çok takılmayın bence hatta bu tarz temizlikleri şampuan yerine apc ile yapmak daha etkili olacaktır. En sonda da jantları m60ü ya da m700 ile bir silerseniz seramik wax koruma ne uygulayacaksanız yüzeye tutunmasını artırmış olursunuz. rutin yıkamalarda da sadece şampuan yeterli gelecektir ph nötr şampuan ve fırça desteği ile her yıkama özen gösterirseniz tertemiz kalırlar. Demirtozu sökücü de senede 3-4 kere yeterli gelecektir. Ellerinize sağlık tekrar güzel bir detay olmuş davlumbazları beklemedeyiz. Oraya da seramik uygulayabilirsiniz naçizane tavsiyem eğer ki komple söküp girişecekseniz.
Sağolasın Nurettin tek kişi biraz uğraştırdı ama olsun. Davlumbazlar için sehpa bulmam lazım arkaları söküp iç kısımdan halı yada pütür ile kaplayacağım arkada çok uğultu var. Sonrasında güzel bir temizlik ve seramik kaplama yapacağım.