Yedek Parça ve Motor Yağı İçin Güvenilir Siteler?

BuDeliMi

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracınıza bakım zamanı yedek parça ve motor yağı ,silecek vs.. ürünleri alırken hangi siteleri tercih ediyorsunuz linkleriyle birlikte herkes paylaşımda bulunursa güzel bir konu olacağını düşünüyorum.

Ben
Silecek için : sileceksepeti.com
Yedek parça : onlineyedekparca.com tercih ediyorum.

Emre2303

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Bosch silecek için : sileceksepeti.com (n11 üzerinden)
Silbak silecek için : ustaparçacı (n11 üzerinden)
Mann ve Filtron filtreler için : Filtre Marketim (n11 veya kendi sitesinden)
Yağ için : Liqui Moly ve Motul'un kendi sitesi. Mobil yağlar için ise resmi satıcısı Mobil-Oil'den alıyorum, bu satıcı n11, hb ve trendyolda mevcut hangisinde kampanya vs olursa oradan alıyorum.
Balata ve disk için ilk olarak otosupermarket.com'a bakarım (n11'de de mevcut) sonra diğer yerlere bakarım
Genel olarak yedek parçalar için n11 üzerinden araştırırım, çoğu satıcıyı biliyorum zaten bilmediklerime de yorumlarını inceleyerek karar veririm. Bir sorun yaşamam halinde iade etmesi falan sorun olmuyor bu yüzden kendi siteleri yerine n11 üzerinden almaya çalışırım genelde.

BuDeliMi

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bosch silecek için : sileceksepeti.com (n11 üzerinden)
Silbak silecek için : ustaparçacı (n11 üzerinden)
Mann ve Filtron filtreler için : Filtre Marketim (n11 veya kendi sitesinden)
Yağ için : Liqui Moly ve Motul'un kendi sitesi. Mobil yağlar için ise resmi satıcısı Mobil-Oil'den alıyorum, bu satıcı n11, hb ve trendyolda mevcut hangisinde kampanya vs olursa oradan alıyorum.
Balata ve disk için ilk olarak otosupermarket.com'a bakarım (n11'de de mevcut) sonra diğer yerlere bakarım
Genel olarak yedek parçalar için n11 üzerinden araştırırım, çoğu satıcıyı biliyorum zaten bilmediklerime de yorumlarını inceleyerek karar veririm. Bir sorun yaşamam halinde iade etmesi falan sorun olmuyor bu yüzden kendi siteleri yerine n11 üzerinden almaya çalışırım genelde.
Ustaparcaciyi yazmayı unuttuk siz yazmisiniz neyse ki.