Yeni Araç Civic HB Uygulamalar

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@can26 Tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah.. Aramıza hoşgeldin (hem japon hem beyaz ) :mutlu::mutlu:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Kendim almış kadar sevindim, Allah type - r a da binmeyi nasip etsin. Ama o kırmızı olsun :)
@Atocan resimde arabadan önce göbeğin dikkatimi çekti:kop:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Kendim almış kadar sevindim, Allah type - r a da binmeyi nasip etsin. Ama o kırmızı olsun :)
Abii canımsın,çok teşekkür ederim,amin güzel duaların için <3 daha iyileri hepimize nasip olsun inşallah :tesellii:
Atilla beyin göbeği değil abi o ödem vardı abimizde biraz o yüzden :komik:

Maşallah Allah nazardan saklasın, güle güle keyifle kullanmayı nasip etsin inşallah. :nazar:
Hocam çok teşekkür ederim güzel dileklerinize, amin daha iyileri sizlerin olur inşallah :arkadass:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya abi cidden kötü çıkmış hiç farkına varmadım yoksa içime çekerdim :kop:

Oguzbzkrt

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye
hocam hayirli olsun kazasiz belAsiz. bendede sport var. bende cok keyifle biniyorum masallahi var:)

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı olsun gardaş. Allahü teala nazardan saklasın, kazasız, arızasız kullanmak nasip etsin ve en önemlisi sağlık sıhhat afiyet versin inşallah.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Hayırlı olsun gardaş. Allahü teala nazardan saklasın, kazasız, arızasız kullanmak nasip etsin ve en önemlisi sağlık sıhhat afiyet versin inşallah.

Abi allah razı olsunn, çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun <3:arkadass:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aracınız hayırlı olsun :) Kazasız belasız güle güle kullanın.

O demir tozu uygulamasını görünce ciddi şaşkınlık yaşadım. sonra HONDA'nın araç beklettiği alanı hatırladım. Başlangıçta kesinlikle yapılması gereken bir uygulama. Herkesin yapması lazım.