Yeni araç uygulamaları ( Astra k )

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Kendi aracınıza yapılan şefaf film korumalar ile arkadaşınızın aracına yaptığınız polisaj çok güzel görünüyor.

İyi günlerde kullanın aracınızı bu arada.

Muhammed06

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar, aracın gösterge kısmından ses geldiği için servise götürmüştüm yıkanmaması için 2 kere uyarmama rağmen aracı yıkamışlar ve maalesef her tarafı çizik bir şekilde teslim ettiler. Servis danışmanına yıkanmamasını istediğimi söylediğimde ve çizikleri gösterdiğimde pasta cila ile halledeceklerini söylediler ancak yıkamayı böyle yapan servis polisajı nasıl yapar diye düşünüp kabul etmedim ve iş başa düştü. Kısıtlı bir zamanda polisaj işlemini yaptığım için fotoğraf çekemedim ancak kısa bir video ile durumu özetleyim.
Klpro orbital polisaj makinesi koch chemie sarı ped ve menzerna 2500 ile tek kat uygulama yaptım.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ben de gösterge için gitmeye bugün karar verdim. Bari konsola yazıp yapıştırayım garanti olsun. Geçmiş olsun diyelim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhabalar, aracın gösterge kısmından ses geldiği için servise götürmüştüm yıkanmaması için 2 kere uyarmama rağmen aracı yıkamışlar ve maalesef her tarafı çizik bir şekilde teslim ettiler. Servis danışmanına yıkanmamasını istediğimi söylediğimde ve çizikleri gösterdiğimde pasta cila ile halledeceklerini söylediler ancak yıkamayı böyle yapan servis polisajı nasıl yapar diye düşünüp kabul etmedim ve iş başa düştü. Kısıtlı bir zamanda polisaj işlemini yaptığım için fotoğraf çekemedim ancak kısa bir video ile durumu özetleyim.
Klpro orbital polisaj makinesi koch chemie sarı ped ve menzerna 2500 ile tek kat uygulama yaptım.

Boyayı birgünde nasıl bu hale getirmişler :(, yıkayanlara plaket vermek lazım.

Muhammed06

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de gösterge için gitmeye bugün karar verdim. Bari konsola yazıp yapıştırayım garanti olsun. Geçmiş olsun diyelim.
Göstergeyi söküp yalıtım yaptılar ama tamamen geçmedi ses tekrar götürmeyi düşünüyorum.

Muhammed06

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Boyayı birgünde nasıl bu hale getirmişler :(, yıkayanlara plaket vermek lazım.
Araç çok kirliydi servise girdiğinde nasıl yıkadıklarını sorduğumda sadece su tutup bez ile sildik bizim bezlerimiz zaten çizmez gibi cevaplar verdiler.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Araç çok kirliydi servise girdiğinde nasıl yıkadıklarını sorduğumda sadece su tutup bez ile sildik bizim bezlerimiz zaten çizmez gibi cevaplar verdiler.

Bezler mikrofiber değil mikrozımpara herhalde diye sorsaydın, birde saçma sapan cevap vermişler.

Muhammed06

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dün yeni aldığım supernovayı küçük bir alanda test etmek için ayna kapağında yarı yarıya uyguladım ve boyada farkedilebilir derinlik kattığını gördüm. Uyguladığım gece yağmur yağması ve bugünde tozlu yollarda dolaşmam vesilesiyle kir tutma performansınıda görmüş oldum :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dün yeni aldığım supernovayı küçük bir alanda test etmek için ayna kapağında yarı yarıya uyguladım ve boyada farkedilebilir derinlik kattığını gördüm. Uyguladığım gece yağmur yağması ve bugünde tozlu yollarda dolaşmam vesilesiyle kir tutma performansınıda görmüş oldum :)
Komple uygulandığında araç derin siyah olacak desenize :mutlu: