Yeni Araca Yapılan Uygulamalar

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Araca ilk işlem olarak ön camda dahil 2 numara olan filmleri söktüm yapışkanları temizledim. Yarasa ayna kapağı ve saçma sapan yapıştırılan köpek balıgı anteni söktüm onların izlerini temizledim.
Ön Koltukları söktüm yarın sabah iç detayına başlıyorum inşallah

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aracın sökülmesi gereken yerlerini söktükten sonra tavan torpido plastik kısımlar vs komple temizliğini yaptım. Adbl İnterior Cleaner ve koch po kullandım. Kirler fazla oldugu için deri fırçası ve sert detay fırçası kullandım. Rutine dönünce soft fırçaya döneceğim. Deri koltukları eve cıkartıp evde rayları vs komple temizledim. Colorluck Leather Protector ile korumaya aldım. Klima menfezleri kırıktı parça değişimi için onları söktüm temizleyip parçasını değiştirip yerine takacağım. Kadran, taban halısı ve bagaj döşemeleri kaldı. Hepsini tamamlayıp en son bezle aracı tekrar temizleyip korumasını uygulayıp bitiricem inşallah

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@emirhaneness yeni makine hayırlı olsun maşallah. Konuyu takipteyim :) audideki gibi bunda da yılların yorgun kabuğunu atınca cevher ortaya çıkacaktır bence. Sanırım 184lüktü bu araçlar. M sport olanları hep hayalimdeydi bu aracın, m sport arka tampon difüzör şahane oluyor

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
@emirhaneness yeni makine hayırlı olsun maşallah. Konuyu takipteyim :) audideki gibi bunda da yılların yorgun kabuğunu atınca cevher ortaya çıkacaktır bence. Sanırım 184lüktü bu araçlar. M sport olanları hep hayalimdeydi bu aracın, m sport arka tampon difüzör şahane oluyor
Abi teşekkürler saolasın. Evet 184 lük olan model bu. 3 motor seçeneği var 163, 177 184. En yeni nesil olanı 184 lük. Nasipse kısa zamanda tamponları sipariş geçeceğim inş. Benimde cok hoşuma gidiyor m tamponlar

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aracı komple söküp güzelce Adbl interior Cleaner ile temizlemiştim. Klima menfezlerini söküp yönlendirme tuşları kırıktı onları değiştirdim güzelce temizleyip yerine taktım.

Taban halısı temizliğini yapmadan pedalla ayak dinlendirme kısmınıda söktüm daha rahat temizlik yapabileyim diye. Taban halısı temizliğinde 1:10 LE One4All ve 1:5 Adbl Prespray Pro ile yaptım. Prespray proya zaten diyicek bişey yok. Apcde güzele benziyor köpürmesi hoşuma gitti.

Kadranın dış camı orta seviye çizikti 3 aşamalı pastayı spta mini makine ile uygulayıp seramik sürmeyi denedim cama. Seramik yüzeyde puslu görüntü bıraktı neden öyle yaptı anlamadım. Yüzeyden seramiği ipa ile güzelce sildim.
İçinin tozunu alıp camı içtende ipa ile temizledikten sonra kadranı yerine montajladım.

En son aracın içine koku asıp finali yaptım. Finaller :

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar. Uzun süre sonra konuyu tekrar güncelliyorum :) DB 8757 ile yollarımızı ayırdık yerine yeni araç aldık. Tabi arabayı satması yeni arabayı bulup alması derken ortalama 1 ayı geçti.
2. Sahibinden 170 bine kadar kosifler bakımlı, 180 binde Zincir, Yağ Pompası, Şanzıman Türbün vs komple agır bakıma girmiş N47 Motor 2011 Model Lci 320D. Araç şuan 210 binde kondisyonu güzel Kmsi 320 lere göre iyiymiş ( bana göre fazla :) ) genel anlamda iyi araç sadece birkaç eksiği var onlarıda zamanla toplayacağız inşallah.

Aracı alalı daha 1.5 hafta oldu ve cok begendik aracı. Motor mekanik olarak gidişi olsun duruşu olsun güvenilirliği olsun her anlamda cok iyi. Maşallahı var umarım basımıza bi sorun cıkartmaz :) Maşallah demeyi unutmayın lütfen :)
fotoğraf ekle
Hayırlı olsun. Aynı kasa aynı model 165 Bin'de olan versiyonunu yakın arkadaşıma aldık geçen hafta. Gerçekten fiyatına göre alınabilecek arabalardan. Hayırlı olsun tekrardan

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Eline sağlık şahane olmuş, kadran plastik camı için k2 lamp isimli ürünü kullanmayı düşünüyorum kullanırsam yorumda bulunurum.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hayırlı olsun. Aynı kasa aynı model 165 Bin'de olan versiyonunu yakın arkadaşıma aldık geçen hafta. Gerçekten fiyatına göre alınabilecek arabalardan. Hayırlı olsun tekrardan
Hayırlı olsun evet araç hakikaten kaliteli. Parasına göre tartışılır çünkü birçoğu ilanda 1000-1100 gibi fiyatlar girilmiş o paralara baska seçeneklere yönelirdim. Ben o paralara almadım orası ayrı.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Eline sağlık şahane olmuş, kadran plastik camı için k2 lamp isimli ürünü kullanmayı düşünüyorum kullanırsam yorumda bulunurum.
Teşekkürler. Benimde elimde K2 Lamp doctor var fakat bu plastikte pek bi etkisi olacağını düşünmüyorum. Dış farlarda sarılığı güzel alıyor çizik alması normal seviyede. İç kadrandada sarılık olmadıgı için ben normal pastadan devam ettim

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Teşekkürler. Benimde elimde K2 Lamp doctor var fakat bu plastikte pek bi etkisi olacağını düşünmüyorum. Dış farlarda sarılığı güzel alıyor çizik alması normal seviyede. İç kadrandada sarılık olmadıgı için ben normal pastadan devam ettim
Üstadım lamp protector benim söylediğim ürün, farın plastiği ile göstergenin plastiği aynı materyalmiş gibi geliyor bana ama deneme fırsatım olmadı hiç.

Son düzenleme:

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun evet araç hakikaten kaliteli. Parasına göre tartışılır çünkü birçoğu ilanda 1000-1100 gibi fiyatlar girilmiş o paralara baska seçeneklere yönelirdim. Ben o paralara almadım orası ayrı.
Valla biz de o fiyatlara almadık o kadar olduğunu bilmiyordum piyasasının. 940'a bitirdik biz.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Valla biz de o fiyatlara almadık o kadar olduğunu bilmiyordum piyasasının. 940'a bitirdik biz.
umarım agır bakımları yapılmıştır cunku o kmlerde zincir yag pompası türübün gibi parçaların değişmesi gerekiyor onlarıda yaptırınca zaten 1m u fazlasıyla geçer

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
umarım agır bakımları yapılmıştır cunku o kmlerde zincir yag pompası türübün gibi parçaların değişmesi gerekiyor onlarıda yaptırınca zaten 1m u fazlasıyla geçer
Evet ağır bakımları yapılmış zaten biz de ağır bakımı yapılmış arıyorduk çok masraflı olduğunu bildiğimiz için